Homeopatski kubanski lek Vidatox

 

KUBANSKI LEK ZA RAK VIDATOX

Uputstvo za upotrebu kubanskog preparata Vidatoks

 

Kubanski lek za rak Vidatox
Kubanski lek za rak Vidatox

Napominjemo da ovaj preparat ni u Srbiji a ni u Evropi, izuzev Albanije, nije registrovan kao lek za rak. Takodje, i na Kubi gde se preparat primenjuje on je pomoćno terapeutsko sredstvo za ublažavanje simptoma, a ne glavno terapeutsko sredstvo. Upozoravamo sve koji kupuju ovaj preparat da ga nabavljaju od zvaničnih distributera u Tirani, Albanija, ili na samoj Kubi.

Medjutim, postoji niz preprodavaca koji nude preparat sumnjivog kvaliteta po daleko većoj ceni od regularne. Ima puno falsifikata Vidatox leka.

Cena jedne bočice preparata od 30 ml je 120 eura kod albanskog distributera.

Molimo sve zainteresovane da vode računa od koga kupuju preparat.

Kubanski lekari su prošle godine Vidatox i njegovu primenu predstavili i u Srbiji.

Za sve one koji koriste lek a nemaju prevedeno uputstvo, ovom prilikom vam dajemo prevod uputstva za upotrebu Vidatox-a i opis ovog homeopatskog preparata sa sajta Kubanske ambasade.

Redakcija Bloga

 

VIDATOX ® Homeopático 30CH.

Jedna od primena homeopatskih proizvoda jeste pomoćno lečenje neoplazije, jer trenutno ne postoji lečenje koje bi u imalo potpun efekat. Što se tiče homeopatskih proizvoda specifičnih za terapiju raka mogu se navesti dve bioterapije široke upotrebe: Karcinosin (tkivni materijal ekstrahovan iz ćelija tumora želuca, creva, pl., debelog creva i bešike) i Schirrhinum (tkivni materijal ekstrahovan iz ćelija tumora jetre i creva), obe veoma korišćene i navođene u literaturi.

Primena otrova škorpije u terapiji protiv tumora potiče od istraživanja koje je sproveo Debin i kolege 1991. u kojima je ukazano po prvi put na antitumorna dejstva otrova škorpije Leirus Quinquestriatus i na blokiranje migracije, širenja glioma. Kasnije je ovo dejstvo utvrđeno i kod vrste Bhutus martensii karsh. Kao model sistemi za ispitivanje korišćeni su miševi. Na isti način je otrov škorpije Euscorpius italicus Herbst, u homeopatskoj farmakopeji naveo Vilmar Švabe.

Na Kubi se otrov škorpije Rhopalurus junceus, endemske vrste, koristi u terapeutske svrhe još od početaka 19. veka. Stoga su istraživači kompanije Labiofam ukazali da koliko i otrov škorpije Rhopalurus junceus toliko i frakcije otrova molekularne mase do 5 kDa (kilodalton), pokazuju značajnu toksičnost na tumorske ćelije epitelnog porekla.

VIDATOX homeopatski proizvod je homeopatska bioterapija čiji je aktivni princip otrov škorpije Rhopalurus junceus u rastvoru od 30 mililitara (ako je cm kubni u pitanju). To je netoksični oralni proizvod. Njegova upotreba ne isključuje niti ograničava druge konvencionalne načine onkološkog lečenja, naprotiv, njegova upotreba može imati sinergički i povećani efekat u antitumornom, dejstvu u konvencionalnom onkološkom lečenju.

U ovom kontekstu homeopatska priprema VIDATOKSA na bazi čistog otrova škorpije Rhopalurus junceus predstavlja se kao komplementarna opcija u lečenju ovakvih patoloških stanja.

.

DEFINICIJA:

Homeopatski lek – To je supstanca sposobna da proizvede u zdravom čoveku niz procesa ili grupu fenomena. Propisana i pripremljena u skladu sa principima i tehnikama, utvrđenim od strane dr Hanemana i usvojenim od strane homeopatskih farmakopeja, sa detaljnim objašnjenjima kvalitativnog i kvantitativnog sastava, farmakološkog oblika i načina primene.

Bioterapijski lekovi su lekovi pripremljeni i dobijeni od proizvoda mikrobiološkog porekla i patoloških sekreta ili izlučevina životinjskog porekla, hemijski nedefinisani.

Nastavak na sajtu Kubanske ambasade u Beogradu – ovde.

Najbolje biljne kapi za imunitet - tinktura za jačanje imuniteta BioImunitet
Najbolje biljne kapi za imunitet – tinktura za jačanje imuniteta BioImunitet

 

Uputstvo za upotrebu VIDATOX 30 CH – Kapi za ispod jezika

Svaki mililitar (20 kapi) sadrži: Hidro-alkoholni rastvor u 33% otrova plave škorpije 30 CH.

INDIKACIJE: Dopunska  terapija za lečenje simptoma koji su posledica kancera. Olakšava bol.

KONTRAINDIKACIJE: Preosetljivost na lek ili na njegove komponente, decu mladju od godinu dana.

MERE OPREZA: Trudnoća, dojenje, za pedijatrijske pacijente (od 2 do 12 godina). Ne  uzimati zajedno sa jakim mirisima, hranom ili pićima. Preporučuje se da se ne puši, ne pije ili ne  jede 20 minuta pre i posle unošenja. Držati udaljeno od elektronskih aparata  koji generišu jake elektromagnetne talase.

UPOZORENJA: Upotreba ovog proizvoda ne isključuje i ne ograničava primenu drugih uobičajenih terapija protiv kancera. Ako su simptomi i dalje prisutni ili se pogoršavaju, treba da konsultujete svog lekara.

INTERAKCIJE: Nisu poznate.

NEŽELJENE REAKCIJE: Nisu poznate.

UPOTREBA: 5 kapi ispod jezika svakih 12 sati. Ako pacijent ne prihvata lek direktno u usta zbog stepena alkohola koji sadrži, ili zbog povreda digestivnih puteva, preporučuje se da se doda u 15 ml (1 kašičica) ključale ili čiste vode 5 kapi leka. Uzimati ovaj rastvor svakih 12 sati putem sonde za gastrostomiju.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Preporučuje se uzimanje ispod jezika sa potpuno čistim ustima, oslobodjenim  jakih mirisa i bilo kakvog ukusa, zbog čega ne treba jesti, piti, prati zube kao ni pušiti nakon uzimanja (15-30 minuta pre ili posle).

NAČIN ČUVANJA: Čuvati na ispod 30 stepeni, zaštićeno od svetlosti.

NAČIN PAKOVANJA: Pakovanje od jedne staklene braon bočice sa uskim otvorom za isticanje kapi od 30 ml. Pakovanje od 6 ili 12 staklenih braon bočica sa uskim otvorom za isticanje kapi od 30 ml svaka.

. . .

Za sve informacije oko leka Vidatox može se nazvati Kubanska ambasada u Beogradu na telefon: 

+381 11 / 3692 441  u vremenu od 14-15h radnim danom

Korisne Web adrese:   http://www.pharmamatrix.net/

170 Responses to "Vidatox homeopatski kubanski lek za rak – uputstvo za upotrebu"

 1. Nikola  27. marta 2013.

  Vidatox se moze nabaviti od sluzbenog on-line distributera Labiofam S.A. Kuba.
  Tvrtka se zove Vektralab, iz Makedonije su i šalju Vidatox po cijelom svijetu.
  Cijena jedne bocice je 150€.

  http://vidatox.co.uk/

  Popis svih sluzbenih distributera Vidatox-a se moze naci na stranicama proizvodjaca.

  http://www.labiofam.cu/en/productos/vidatox-30ch.html

 2. Marija  28. marta 2013.

  Mi smo prodali ove kapi,nemamo ih vise.

 3. gagi  16. aprila 2013.

  Zna li ko gdje se mogu naći u Sarajevu?

 4. Milica  20. aprila 2013.

  Poštovani, molim Vas da mi dgovoriti koliko dugo se moraju piti VitadoX kapi da bi se postigao pravi efekat uz pridržavanje uputsva koje sam pročitala na internetu, da li se PRAVI PAUZA i KOLIKO DANA od popijene jedne,dve ili više bočica navedenih kapi.

 5. Milan  26. aprila 2013.

  Ako nekom zatreba,imam nacetu bocicu VIDATOX-a,koriscena samo 2 dana, original,sa originalnim pakovanjem i uputstvom kupljena na preporuku kubanske ambasade ovde kod nas,od Albanskog distributera…Placena 230 evra, kao sto rekoh tek naceta,samo dva dana koriscena…Cena 150 eura..Ako neko hoce mogu i da slikam bocicu i pakovanje i posaljem slike mailom..069/3302791.. Milan

 6. vesna  1. maja 2013.

  Milane,

  Htela bih da nabavim Vidatox. Interesuje me zasto prodajete skoro novu bocicu. Da li Vidatox proizvodi resultate?

  Hvala

  Vesna

 7. Milan  8. maja 2013.

  Vesna,
  Vidatox smo nabavili za nasu majku,i to je bio nas poslednji pokusaj da ucinimo nesto za nju,ali bilo je kasno vec za sve,koristila ga je samo par dana pre nego sto je umrla,tako da je bocica tek naceta, a o rezultatima ne mogu da govorim za tako kratko vreme koriscenja,na tako vec poodmaklu bolest kod nje…Ako jos nesto interesuje,pitajte…pozzzz

 8. Goran Tomić  16. maja 2013.

  Molim vas da se svi prvo upoznaju sa Homeopatijom
  http://www.homeopatabeograd.com/apps/blog

 9. Pingback: VIDATOX HOMEOPATSKI LEK PROTIV RAKA – UPUTSTVO ZA UPOTREBU | Blog Vesne Mihajlović

 10. Milan  10. juna 2013.

  I dalje aktuelno – prodajem tek nacetu bocicu VIDATOX-a,koriscena samo 2 dana, original,sa originalnim pakovanjem i uputstvom kupljena na preporuku kubanske ambasade ovde kod nas,od Albanskog distributera…Placena 230 evra, kao sto rekoh tek naceta,samo dva dana koriscena…Cena 100 eura,a placena je 230 eura..Ako neko hoce mogu i da slikam bocicu i pakovanje i posaljem slike mailom..069/3302791.. Milan

 11. Marko  10. juna 2013.

  PRODAJEM KUBANSKI HOMEOPATSKI LEK U TERAPIJI PROTIV TUMORA. KAPI SU DONEŠENE SA KUBE I GARANTUJEM ZA NJIHOVU ISPRAVNOST.
  ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE 062/828-97-33

 12. Dejan Petrovic  30. juna 2013.

  Dragoceno vreme smo izgubili trazeci ovaj preparat.Posle velikog bola zbog gubitka voljene majke,ostale su dve neotvorene bocice koje bismo prodali i jos jedna polovina koju bismo poklonili.Dejan 062/1861-591

 13. anton sangala  10. jula 2013.

  Predám 1/2 ceny 2 ks

 14. caka petricevic  28. septembra 2013.

  vidatox kapi sam kupila za svog supruga ali je vec bilo kasno pa ih je koristio 3 puta pre smrti tako da je bocica skoro cela. Prodala bih je nekom za 150 e. Ja sam je platila 200e preko beogradske firme koja taj lek direktno iz Kube nabavlja.Za vise informacija pozovite 060 366 07 07.

 15. caka petricevic  28. septembra 2013.

  prodajem original vidatox kapi koje sam nabavila sa kube. Kupila sam ih za svog supruga koji ih je koristio svega 3 puta tako da je bocica tek otvorena.Za vise informacija nazvati 0603660707

 16. mira pavlovic  6. oktobra 2013.

  poklanjam kubanske kapi malo koristene

 17. mira pavlovic  6. oktobra 2013.

  poklanjam kubanske kapi malo koristene 066277087

 18. skender  21. novembra 2013.

  ovi sto pisu da mozes nabaviti u crnu goru sarajevo ono ovo tosu propagande nemojte se igrati sa zdravljem te lekovi se nabave samo u albaniju jasam studirao u tirani i mogu da vam kazem te lekovi se proizvode u albaniju i kuba nigde drugo mesto jer te skorpijoni plave boje se nalaze samo u albaniju i kuba i te skorpijone imaju valda najaci otrov ali dobar za lek protiv raka jasam video italianci svabe englezi amerikanci na velicinu kupe taj lek u albaniju i vrlo efikasan kosta 160 eur a terapija u bolnicu kosta 1000 eura ta klinika se nalazi u tirani .

 19. albanac iz skoplja  21. novembra 2013.

  najaci lek protiv raka je petroleja ali cist petroleja to mozes nabaviti preko poznastvo u albaniju grad kruja petroleja je tata mata za rak garantovano za 30 dana rezultat je top top ponavljam petroleja cista ne ove iz benziske pupe ili radnje svako jutro po jednu kasiku 2 puta na dan to znaju i lekari ali ne smeju da kazu jer biznis je u laznim lekovima moj rodzak se lecio od ovog recepta imao zivot na kucanje dana i dan danas zivi ko lav .

 20. Goran Tomić  21. novembra 2013.

  Poštovani,

  homeopatija leči bolesnika, a ne bolesti u skladu sa tim ne postoji univerzalan lek za neku bolest.
  Svaki čovek ima svoj lek u homeopatiji i molim vas sve da komentare tipa korisnika „skender“ ne uzimate za ozbiljno tu se ne radi ni o kakvim škorpijama ili kako god već!
  Vidatox je homeopatski lek i kao takav on može da leči pacijenta ali moram da svima naglasim da ne može da pomogne svima već isključivo bolesnicima koji imaju njegovu sliku tj sliku tog leka i simptoma.
  Ako želite pomoć homeopate i homeopatije morate da se obratite homeopati, homeopatija nije kao alopatija i lekovi se ne uzimaju na taj nači svaki pacijent ima svoj lek, hiljadu pacijenata-hiljadu lekova.
  Molim vas sve da pročitate o homeopatiji na http://www.homeopatabeograd.com

 21. Dixi  12. decembra 2013.

  Ako su nekom potrebne Vidatox kapi, ja ih imam, donte su sa Kube, original. Mozete mi se javiti na telefon 069 328 8131

 22. Marko  28. decembra 2013.

  Prodajem bočicu originalnih vidatox kapi,sa Kube.Ukoliko vas interesuje možete me kontaktirati na 062/828 97 33

 23. vidatox  31. januara 2014.

  Prodajem Vidatox kapi, homeopatski lek protiv raka. Proizvođač Labiofam, Kuba. Kupljen u Havani. 0612805585

 24. Jelena  10. februara 2014.

  Svima koji kupuju vidatox kapi najpouzdaniji nacin da kupite je direktno u pharma matrixu ili kod njihovih distributera za eu i srbiju gde cete dobiti i racun . Ne nasedajte na price kojekakvih prodavaca po internetu koji prodaju za 90,100,120 eur

 25. caka petricevic cacak  12. februara 2014.

  prodajem vidatoks kapi malo koriscene. informacije na 0606187015

 26. svabijanski  15. februara 2014.

  Ne kupujte kapi od bilo koga!!! U Srbiji se to masovno kopira i prodaje falcifikat. Sramota je to sto rade i bogate se na tudju muku al ima boga trebace i vama lek al za vasu bolest nece ga biti!!!

 27. mia  24. februara 2014.

  Molim vas za savjet, ali iskreno.
  Gdje mogu kupiti vidatox, original kapi, koji je to sajt, distributer, ima ih jako puno? Hitno je. Hvala.

 28. vidatox  24. februara 2014.

  Poštovana Mia,
  Ne znam da li ste primetili komentar iznad, moj otac boluje od karcinoma, i sam uzima vidatox, a sada je bio na Kubi i doneo je više bočica. Kupljen je u apoteci Labiofama. Slobodno ga kontaktirajte da podeli sa Vama svoje iskustvo. 0612805585 Pozdrav.

 29. marko  2. marta 2014.

  Prodajem Vidatox kapi
  direktno sa Kube su mi kapi donešene. Moj otac ih je koristio dok je bio živ. Ostala mi je jedna boca koja važi do 2024.godine. Cena je 100eura toliko sam ih ja platio a poklanjam Vam i pola bočice koje su ostale.
  064/219-4881 Marko

 30. mia  3. marta 2014.

  Hvala Marko na javljanju. Imate li račun uz kapi, to mi je neka vrsta sigurnosti, jer u cijeloj priči i u ovoj situaciji sam jako nepovjerljiva, oprostite..

 31. dragana  14. marta 2014.

  Prodajem Vidatox kapi original neotpakovane bocice tetka iz kanade je poslala tati cetri ostalo je dve ipo bocice kome je potrebno i misli da ce mu pomoci neka se javi.Mom tati je ocistilo sa pluca ali sta vredi kad je imao i prosirio se na jetru hvala. 0649348571

 32. Robert  19. aprila 2014.

  Ima jako djelotvornih melema o lijekova sa kube iz osobnog iskustva govorim

  robertpava@gmail.com

 33. Suzana Pavlovic  24. aprila 2014.

  prodajem dve neotvorene bocice Vidatoks kapi, donesene sa Kube. Rok trajanja im je 25.11.2014.
  Cena 160 evra po bocici (u Havani su placene 190 evra)

  kontakt: suzapavlovic@gmail.com

 34. Ana  13. maja 2014.

  Koliko kosta put do Kube?Gde se moze kupiti Vidatox i koja je cena kapi i ampula???
  Hitno mi je potreban taj lek

 35. selma  18. juna 2014.

  Imam Vidatox nabavljen iz Kanade, proizvođač Labiofam. Rok trajanja na kutijici je 150808. Može li mi neko reći kako se čita ovaj rok trajanja? Da li je važeći do 15.8.2008 što znači da je istekao, ili je važeći do 8.8.2015? Može li mi neko odgovoriti kako je naznačen rok trajanja (Vence) na kutijicama Vidatoxa kojeg oni imaju. Molila bih hitan odgovor kako bi znala da li da počnem koristiti ili ne Vidatox. Hvala)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.