Krema za opekotine, rane, dekubit, čireve, ekceme, psorijazu – BioBalsam

Krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

 

BioBalsam je prirodna krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

Fantastična i vrlo efikasna prirodna krema za opekotine i sva oštećenja kože kao što su upala kože, dekubitis, čir, ekcemi

 

BioBalsam Krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

Najbolja krema za opekotine na tržištu

Krema za opekotine i čireve BioBalsam je izvorno nastala na planini Durmitor u Crnoj Gori. Zasluga za njen nastanak duguje se pokojnoj Milijani Karadžić iz sela Palež na Durmitoru. Svojevremeno je Milijana Karadžić svom najmladjem detetu, sinu Ratku, dečaku od pet godina, spasla odsečen mali prst melemom od hajdučke trave.

Njeno znanje i ljubav prema lekovitom bilju nas je inspirisalo decenijama unazad da koristimo prirodne meleme u tretiranju problema kože. U kući smo stalno imali domaću prirodnu kremu za opekotine, kremu za čir, kremu za ekceme kod dece, kremu za zanoktice, kremu za rane.

Na kraju su nas prijatelji i poznanici koji su te prirodne kreme za kožu godinama koristili naterali da se organizujemo i napravimo komercijalni preparat koji će biti svima dostupan. Jer, mi smo nekada imali dovoljno a nekada i ne domaćih melema i krema. Zato smo se svi okupili u projektu Priroda na Dar i u saradnji sa najboljim farmaceutima i doktorima za kožu kod nas u zemlji, rešili da napravimo vrhunsku prirodnu kremu najboljeg mogućeg kvaliteta. Jer, to smo radili za našu decu, baš kao što je Milijana radila to za svoju decu.

Upotrebili smo svu mudrost tradicije i znanje nauke da napravimo najkvalitetniju moguću kremu. Nismo se obazirali na cenu, niti smo preparat pravili da bi ga masovno prodavali.  I na kraju, svi zajedno smo ponosni jer smo napravili univerzalni i lekovit melem za kožu BioBalsam, nešto najbolje što priroda može da vam da – Priroda na dar.

.

Šta je to Biobalsam univerzalni melem za kožu i oštećenja i kože i na šta deluje?

Pre svega, BioBalsam je visokokvalitetna krema, tradicionalni melem i potpuno prirodna krema za kožu sa lekovitim biljem, propolisom, voskom i vitaminima koja deluje na niz problema kože. Bez veštačkih boja, mirisa, konzervansa, parabena, samo prirodni sastojci.

Biobalsam krema za opekotine deluje trenutno i efektno na opekotine nižeg stepena. Kao krema za opekotine daje fantastične rezulate. Kada god se opečete, potrebno je odmah dobro utrljati Biobalsam na opečeno mesto iz nekoliko puta. Zatim na svakih par sati ponovo utrljati kremu. U toku dana će se opekotina smiriti. Manje opekotine se već za dva tri dana neće videti na koži. Kremu za opekotine utrljavati i na mehur koji se pojavi kod jače opekotine, i posle par dana će manji mehur potpuno nestati. Nastaviti utrljavanje kreme za opekotine nekoliko nedelja par puta dnevno da bi se izbegla pojava ožiljka od opekotina. Pravilna upotreba Biobalsam kreme vas spašava pojave ožiljaka od opekotina.

BioBalzam krema za rane deluje efektno na stare rane i rane kod pušača i dijabetičara koje sporo i teško zarastaju. Važi isto pravilo, kremu za rane dobro utrljati iz nekoliko puta i utrljvati najmanje tri puta dnevno. Kod gnojnih rana i rana koje cure, potražiti savet lekara pre stavljanja Biobalsama. U tim slučajevima Biobalsam se stavlja kao debeo sloj kreme na ranu, pa se prekriva sterilnom gazom i menja na svakih 6 sati.

Biobalsam krema za rane se ne stavlja ne otvorene rane! Za žive rane potražite pomoć lekara i stručnu obradu rane.

BioBalsam krema za čireve, ujede i otoke. Uzeti kremu za čireve i dobro utrljati na čir, namazati čir debljim slojem kreme za čireve i staviti preko flaster, zavoj ili gazu. Uveče i ujutru promeniti zavoj ili flaster i ponoviti proceduru. Bilo da se radi o čiru, ujedu insekta ili gnojnom otoku Biobalsam krema za čireve, ujede i otoke deluje u toku dana i već ćete u prvih 24 sata videti znatno poboljšanje.

Biobalsam krema za ekceme i perutanje kože. BioBalsam deluje odlično na ekceme, suvu kožu sklonu perutanju. Brzo se upija u kožu i daje joj baršunast i svež izgled. BioBalzam kao krema za ekceme ima jedno ograničenje, a to je da nije za atopične pacijente koji su alergični na propolis ili kamilicu. Ali, to se lako i brzo utvrdjuje ako se pojavi crvenilo pri stavljanju kreme na kožu.

BioBalzam se može upotrebljavati i kao krema za psorijazu, kao krema za čmičak, kao krema za zanoktice, kao krema za urasle nokte, zatim krema za otvrdnuće kože, krema za hrapavu kožu i krema za akne. Kao krema za akne BioBalsam se koristi kad imamo velike i upaljene akne ili gnojave potkožne mitisere. Ako su potkožne bubuljice pod upalom, BioBalsam se dobro namaže na bubuljicu i prekrije namazanim flasterom preko noći. BioBalsam pomaže kod velikih akni da se ne pojave ožiljci i smanje gnojave akne. Neke vrste akni BioBalsam i leči, ali nije usko specijalizovana krema za lečenje akni.

BioBalzam krema za ožiljke od operacija i sve druge ožiljke. Izuzetno dobro Biobalzam deluje kao krema za ožiljke od operacija i za sve druge ožiljke. Ubrzava zarastanje rana, smanjuje i uklanja ožiljke. Nakon operacije, kada se iz reza rane izvuku hirurški konci, sačekati dva dana da se rupe od konaca zatvore, pa početi sa mazanjem kreme za ožiljke, par puta u toku dana. Krema za ožiljke od operacija će ubrzati zarastanje rane i maksimalno smanjiti ožiljak.

Tajna BioBalsama je u tome što je pronadjena uspešna i efikasna prirodna formula da se pokrije širok spektar problema kože. Uostalom, ako probate našu kremu za kožu, videćete koliko je drugačija od svega ostalog što ste probali do sada, koliko je jedinstvena i kvalitetna. Odgovorno i sa ponosom tvrdimo da kvalitetniju kremu za opekotine, rane, ožiljke i kožu nećete naći nigde.

Napraviti ovako kvalitetan melem i vrhunsku kremu zahteva mnogo znanja, truda i posvećenosti. Naša krema se pravi ručno i u ograničenom broju komada. Proizvodi je apoteka Kamilica u Beogradu za sve naše prijatelje. Potrudili smo se da cenu preparata (680 dinara za 30 ml) smanjimo na najmanju moguću meru da bude dostupna svakoj porodici.

 

Prodajna mesta

Gde se može kupiti BioBalsam krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu:

 

Apoteka „Kamilica“, Pasterova 14 a, Beograd

Telefon:  011/ 3067 497

Apoteka „Kamilica“, Svetogorska 40, Beograd   

Telefon: 011/ 323 55 64   

Uputstvo za primenu BioBalsam krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

 

Sastav BioBalsam krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

Ekstrakti lekovitog bilja hajdučke trave, žalfije i kantariona, nevenovo i kantarionovo ulje, pčelinji vosak, propolis, vitamini i prirodna kozmetička podloga.

Dejstvo BioBalsam krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

Livadsko i šumsko bilje i prirodni sastojci upotrebljeni u ovom preparatu deluju antiupalno na kožu, smiruju opekotine i nadražaje kože, deluju antiseptično i smiruju bol, ubrzavaju zatvaranje i zarastanje rana, omekšavaju i neguju ispucalu kožu, umiruju ojede, koprivnjaču i omekšavaju otvrdnuća i zadebljanja kože. Masna podloga balsama je kreirana tako da po strukturi sliči koži i potkožnom tkivu, duboko prodirući u kožu unoseći u nju aktivne supstance i istovremeno negujući spoljni omotač.

Primena BioBalsam krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

BioBalsam se može koristiti kod sledećih stanja: upala kože, lakših opekotina, ragada, ispucale kože, zanoktica, lišajeva, akna, otoka od uboda insekata, ojeda, crvenila, koprivnjača, čireva, rana koje sporo zarastaju, manjih rana nastalih od šećerne bolesti, za negu kože oko dekubita, perutanja kože, svrab, i blažih hemoroidalnih tegoba.

Način čuvanja

Čuvati BioBalsam zatvorenim u tubi na temperaturi od 5 do 25 stepeni, na tamnom, suvom i zaštićenom mestu.

Pakovanje

Teglica od 30 ml balsam kreme.

Rok upotrebe

2 godine od datuma proizvodnje. Do 9 meseci od trenutka otvaranja tube. Biobalzam krema nema konzervanse u sebi zbog čega se može pojaviti oksidacija i promena boje na površini kreme. Ako se to pojavi samo uklonite površinski sloj kreme i slobodno koristite ostatak.

www.prirodanadar.rs               www.prirodanadar.com          www.natureasthegift.com

30 Responses to "Krema za opekotine, rane, dekubit, čireve, ekceme, psorijazu – BioBalsam"

 1. nikola  12. novembar 2013. at 23:08

  Postovani,
  da li imate prodajno mjesto u Crnoj Gori?
  I ako imate gdje

 2. Priroda na Dar  13. novembar 2013. at 13:12

  @ nikola

  Još uvek nemamo prodajno mesto u Crnoj Gori.

 3. Sasa  27. april 2014. at 14:58

  Da li krema uklanja stare oziljke od opekotina?da li imate neke slike prije i poslije tretmana?

 4. Priroda na Dar  28. april 2014. at 09:13

  @ Sasa

  Kada kažete „Stari ožiljci od opekotina“ to zahteva preciznije objašnjenje:

  1. Koji stepen opekotina,

  2. Koliko su veliki ožiljci, i

  3. Koliko su stari ožiljci od opekotina.

  BioBalsam krema za opekotine je najefikasnija kada se odmah primeni, čim opekotina nastane. Za manje opekotine od pegle, vrele, vode, ringle, rerne, sveće i tako redom, dobro i temeljno utrljavanje na svaka tri sata ukloniće za dva dana svaku opekotinu i neće ostati ožiljak.

  Za opekotine koje nisu masivne i duboke a nisu starije od 3 meseca, značajno će pomoći, od potpunog umanjenja do toga da ožiljci skroz nestanu.

  Kod velikih opekotina koje su duboke i stare, uz upornu primenu može da ožiljke omekša i umanji njihovu vidljivost, ali ne i da ih ukloni, jer je potkožno tkivo razoreno. U takvim slučajevima se primenjuje plastična hirurgija a BioBalsam se koristi za brže zarastanje rezova i uklanjanje ožiljaka od operacije.

  U svim slučajevima, potrebna je upornost sa mazanjem balsama, jer to treba raditi 4 do 5 puta dnevno, i vreme da se dobije rezultat, jer se mora poštovati i brzina kojom se sama koža obnavlja, a to traje mesecima. Nemamo fotografije za koje nas pitate.

 5. Pingback: Najbolja krema za opekotine od sunčanja i ožiljke BioBalsam | Bašta Balkana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Security Code: