BESPLATNI FILMOVI NA INTERNETU ON LINE

Kako besplatno gledati filmove preko interneta i You Tube-a. Još uvek je moguće besplatno gledati filmove preko interneta i YT sa ili bez prevoda. Najbolji sajtovi i besplatni filmovi on line sa prevodom

 

Besplatni filmovi on line Kako besplatno gledati filmove preko interneta i You Tube-a
Sajtovi za gledanje filmova besplatno

Besplatni filmovi sa prevodom se još uvek mogu gledati preko interneta. To su besplatni filmovi on line koje angažovani pirati postavljaju. I radi se mahom o svetskim filmskim hitovima i aktuelnim filmovima iz Holivuda. Moguće je gledati najnovije filmske naslove ali isto tako i neke stare filmove, mada na takvim sajtovima pravih umetničkih i kvalitetnih filmova nema tako mnogo. Uglavnom dominira holivudska A i B produkcija.

Postoje nekoliko načina za to da ne trošite novac na video klub i bioskop, već da kod kuće gledate besplatni film i holivudski hit uz pomoć interneta. Veći je izbor filmova bez prevoda na internetu ali to nije problem, postoje sajtovi kao www.titlovi.com koji imaju skoro sve moguće prevode za filmove, titl koje možete skinuti i prikačiti uz vaš film. Besplatni filmovi su poklon IT pirata narodu ali i njihov način da zarade preko toga.

Besplatni filmovi i gledanje filmova preko interneta je moguće na nekoliko načina:

1. Skidanje – download filmova preko torenta. Torent je mrežni softver napravljen za internet koji pretražuje internet i korisnike koji imaju torent na svom računaru instaliran i prenosi željeni film sa njegovog računara na vaš, po vašem zahtevu. Torent je najbolji način da dobijete film kojeg nigde nema, jer ga neko negde u svetu ima. Torent ima nekoliko problema. Prvo, morate skinuti film preko neta, ne možete ga gledati u realnom strimingu, a to nekada zna da potraje dugo. Zato obično ljudi noću programiraju torent da im skida ono što žele i odu na spavanje a on polako radi i skida film.

2. Skidanje ili on line gledanje filmova sa sajtova koji ih imaju u ponudi – live streaming. You Tube je oficijelni izbor za gledanje filmova, mada se često sa YT se neki besplatni filmovi skidaju i uklanjaju, jer vlasnik autorskih prava filma prijavi neprikladno prikazivanje, pa se neki filmski naslovi preko YT teško do nikako ne nalaze. Medjutim, tu su zato piratski sajtovi koji imaju filmove u ponudi i koje možete direktno gledati ili skinuti sa mreže pa gledati kod kuće. Tih piratskih sajtova imate dosta, neki su dobri, neki loši, neki imaju više, neki manje filmskih naslova. Kvalitet snimaka filmova varira, od bioskopskih snimaka, takozvani screen snimci, pa sve do HD rezolucije. Ima izbora dovoljno i  mogu se pogledati dobri i besplatni filmovi u odličnom kvalitetu. Dosta gledanje filma zavisi i od brzine vašeg interneta, da li je dovoljno brz da možete gledati na internetu neki film u HD rezoluciji.

Šta je potrebno za gledanje filmova preko interneta

Da biste gledali film preko weba trebate imati dobar internet protok. Već osnovni ADSL protok je dovoljan, kao i kablovski internet. Zatim, neophodan vam je solidan, prosečan pc ili lap top sa HDMI priključkom ili nekim drugim AV priključkom koji ima i vaš televizor. Prvo uporedite koji priključak ima vaš TV a koje računar, pa kada nadjete zajednički, onda ih povežite kablom.

Odete na sajt sa filmovima, izaberete neki besplatni film uz more pop apova koji vam iskaču – sve ih deaktivirajte, instalirate tražene kodeke i slične av programe ako vam trebaju za gledanje filma, i pustite film. Na TV-u vaš ekran prebacite na source – kanal na kome vam je HDMI ili neki drugi priključak sa računarom. I gledate besplatni film po izboru.

Ponekad je potrebno s vremena na vreme očistiti keš iz računara – CTRL+SHIFT+DEL. Takodje, ako vam film usporava, pokušajte da smanjite rezoluciju filma na samom sajtu, jer je verovatno rezolucija velika i internet nema dovoljnu brzinu da film normalno isprati. Imate dugme CC za prevod kao na YT.

BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu biljni lek za slabe živce
BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu – narodni biljni lek za slabe živce

Spisak sajtova za gledanje filmova sa prevodom preko interneta – besplatni filmovi on line

www.balkanoteka.com

http://www.filmovita.com

http://www.leptiricabioskop.com/

www.ofilmovi.net

www.filmovizija.com

http://piraterijaw.at.ua/

http://elitiko.com/

http://stranifilmovi.org/

http://www.filmovionline.org/

http://10starmovies.com/

I ako volite kvalitetnije filmove od holivudskih onda na YT ima jedan korisnički kanal pod imenom Aleksandr Blok gde su ruski filmovi sa prevodom za besplatno gledanje on line. Toplo preporučujemo ruske filmove jer su izvanredni.

Ruski filmovi sa prevodom na internetu su ovde

Ovi piratski sajtovi za besplatne filmove su mahom sve delo jedne iste ekipe IT pirata koja ih održava i uredjuje. Koliko će to još da traje, ne znamo. Za sada gledamo filmove besplatno.

 

55 Responses to "Besplatni filmovi – Kako besplatno gledati filmove preko interneta on line"

 1. filmovi  22. jula 2016.

  filmovi bez reklama http://filmovibezreklama.com

 2. Denis  11. decembra 2016.

  http://www.RecenzijeFilmova.com najbolji sajt za recenzije filmova i serija, filmske recenzije , opus filmova

 3. serijesad  21. januara 2017.

  serije bez reklama http://serijesad.com online sa prevodom

 4. gledajseriju  21. aprila 2017.

  serije online sa prevodom http://gledajseriju.com

 5. Filmovi24h.com  13. juna 2017.

  Filmovi i serije hd kvaliteta https://www.filmovi24h.com

 6. Anonymno  14. avgusta 2017.

  – “ Sa Bogom je sve mogućno. “ Hvaljen Gospod.Izmedju ostalog,slušajući svaku muziku,gledajući svaku seriju,crtani,animirani,dokumentarni ili igrani film,Božija milost ozdravljenja deluje višestrano kroz ljubav Hristovu.Blagoslov,ljubav,milost i oprost od Boga našega svima vama kroz Gospoda našega Isusa Hrista,jedinoga Spasitelja. – Poz. –

 7. Marko  14. avgusta 2017.

  orionfilmovi.com

  Odlican sajt, nov, ima dosta filmova, nema reklama. Na svima radi prevod. Moja preporuka.

 8. FilmClub  28. avgusta 2017.

  Gledaj online filmove

  https://filmovisaprevodom.top

  https://filmovi.club

 9. jole  2. septembra 2017.

  Filmovi online sa prevodom http://najfilmovi.com
  Serije online sa prevodom http://gledajseriju.com

 10. Sale  21. septembra 2017.

  Najlepsi i ubedljivo najbolji sajt za filmove i serie jer ima 24 h chat sa adminom koji kad mu kazete da je film skinut on postavi link sa drugog servera bukvalno odmah je https://www.filmovinanetu.com

 11. Bog  13. oktobra 2017.

  Filmovita ponovo online na http://www.filmovita.me

 12. Popcorn Srbija  13. oktobra 2017.

  Filmovi sa prevodom http://www.popcornsrbija.com

 13. Zmaj  29. oktobra 2017.

  Preporuka za http://www.popcornsrbija.com

 14. filmovion  15. novembra 2017.

  Gledajte besplatno flmove i serije sa prevodom na sajtu http://www.filmovion.net

 15. Danijel  24. novembra 2017.

  sve stranice za gledanje filmova su tu: http://prvobitno.com/filmovi

 16. Igor  8. decembra 2017.

  Meni je najbolji sajt za filmove http://www.dzoint.com

 17. Tamara  14. decembra 2017.

  moja preporuka za http://www.popcornsrbija.com najjaci su

 18. ezekel  22. decembra 2017.

  jumanji full movie http://stream.movietv,biz/movie/8844/jumanji

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.