DOKTOR ZA LEČENJE HEMOROIDA

Kako lečiti šuljeve koji krvare? Stručno lečenje i operacija hemoroida, fistula, fisura i uklanjanje kondiloma. Svrab anusa, kila na stomaku, upala žuči. Doktor za hemoroide kojem se veruje

 

Potreban vam je najbolji doktor za hemoroide?

Poznati beogradski proktolog i najpopularniji doktor za hemoroide na internetu je Dr Milena Šćepanović, opšti hirurg iz Beograda, koji godinama unazad svojim savetima i intervencijama pomaže pacijentima koji imaju probleme sa hemoroidima, stomakom i debelim crevom. Pored lečenja hemoroida svih stepena, oblast njenog delovanja su perianalne fistule, analne fisure, pilonidalni sinusi, kondilomi, perianalni svrab, tumori analne regije, zatim rak debelog creva, bolesti creva – nervozna creva, upala žuči i pojava kile na stomaku.

 Dr Milena Šćepanović najbolji doktor za hemoroide u Srbiji - najbolji lekar za šuljeve

Dr Milena Šćepanović je opšti hirurg koji se vremenom i praksom u Gradskoj bolnici u Beogradu i kroz studijske obuke u inostranstvu specijalizirala za bolesti završnog dela debelog creva i postala cenjeni proktolog i doktor za hemoroide – šuljeve. Zahvaljujući svom velikom radnom iskustvu i znanju koje je sticala na praksi u Italiji, Švajcarskoj, Sloveniji i Madjarskoj, na nizu medicinskih kongresa i seminara postala je proktolog u Proktološkoj hirurškoj ordinaciji ProktoMed, gde dolaze pacijenti koji žele da ih Dr Šćepanović privatno pregleda ili izvrši intervenciju u sledećim situacijama:

– uvećani hemoroidi

– hemoroidi koji krvare

– prolaps i ispadanje hemoroida

– krvarenje iz anusa i krv u stolici

– operacija hemoroida

– podvezivanje šuljeva

– svrab anusa

– kondilomi i izrasline oko analnog otvora

– lečenje fistula i fisura, tretmani za apsces, čir, otok

– rak debelog creva,

– operacija kila na stomaku i preponama,

– upala žučnih kanala i operacija žučne kese,

– kao i skidanje masnog tkiva, uklanjanje mladeža, lečenje apscesa i čireva, zašivanje rana, obrada ujeda pasa, sitne hirurške intervencije

Zahvaljujući svojoj stručnosti i predanom radu, Dr Milena Šćepanović je član mnogih strukovnih tela i organizacija a ističemo da je član Upravnog odbora Mediteranskog udruženja koloproktologa i lekar ženske vaterpolo reprezentacije.

Ako vas boli stomak, ako imate probleme sa stolicom, krv u stolici, bol ili svrab u čmaru, naglo mršavite, napipavate izrasline na čmaru, ako vas boli žuč ili vam je iskočila kila na stomaku ili preponama, pregled ili intervenciju kod Dr Milene Šćepanović možete zakazati u proktološkoj hirurškoj ordinaciji ProktoMed kod Dr Milene Šćepanović, ulica Mileševska 63, na Crvenom Krstu, Beograd, na sledeće telefone:

011/ 244 71 36

064 98000 90

Bez mnogo čekanja i stajanja u redovima, u sjajnim uslovima, dobićete pregled savesnog i ozbiljnog lekara i preporuku za terapiju. Savremena infrastruktura, oprema, stručnost medicinskog osoblja i naš proktolog pružiće vam maksimalnu pažnju i posvećenost vašem zdravlju.

www.proktomed.rs

BioHemor set za hemoroide

Dr Milena Šćepanović je šef odseka za proktologiju na odeljenju kolorektalne hirurgije KBC Zvezdara. U okviru projekta Evropske Unije i Ministarstva Zdravlja Srbije, „Podrška uvođenju Nacionalnog programa za rano otkrivanje raka u Srbiji” bila je Nacionalni koordinator skrininga za rano otkrivanje raka debelog creva. Učesnik je više kliničkih studija iz oblasti kliničkih studija i primene novih lekova u hirurgiji. Autor i koautor je više naučnih radova iz hirurgije i proktologije i predavač na stručnim seminarima i kongresima.

Svoja znanja i veštine kao proktolog Dr Milena Šćepanović je usavršavala u inostranstvu na seminarima, kongresima i studijskim boravcima u Italiji, Sloveniji, Švajcarskoj i Madjarskoj. Član je mnogih stručnih tela: Savetnik u Mediteranskom Udruženju Koloproktologa od 2010 godine, osnivački član Evroazijskog Udruženja Kolorektalnih Tehnologija, osnivač i član Upravnog odbora Udruženja Uroginekologa, član Društva Koloproktologa Jugoslavije od 2002 godine.

Dr Milena Šćepanović je zvanični lekar ženske vaterpolo reprezentacije Srbije.

. . .