IVANA PILJA

Mlada dizajnerka Ivana Pilja osvaja svet svojim kreacijama. Slike modela Ivane Pilje

 

Jedna od najuspesnijih nasih modnih dizajnerki Ivana Pilja nedavno je svoje kreacije zvanicno pokazala i na Berlinskom Fashion Week – u, gde je sve prisutne u publici kao i kolege ostavila bez daha. U sasvim neobicnim i nesvakidasnjim kreacijama modeli su prosetali Berlinskom modnom pistom.

Ivana Pilja modeli _8

Dizajnerka je svoju kreaciju prikazala i na Londonskom Fashion Week – u gde je takodje zadobila velike simpatije kolega i publike na ovom modnom dogadjaju.

Gostujuci u jednoj televizijsko emisiji Ivana je otkrila da tajna uspeja nije samo u njenim kreacijama vec i u celom timu sa kojim saradjuje i na koji je narucito ponosna.

Ivana Pilja modeli _2

Prilog sa Londonskog Fashion Week-a

 

Ko je Ivana Pilja

Ivana Pilja je jedna od nasih najuspesnijih mladih dizajnerki karijeru je otpocela 2007. godine u razlicitim modnim kucama, samim tim radeci za vodece sportske marke stekla je veliko iskustvo kojoj je veoma pomoglo u daljoj karijeri.

Ivana Pilja modni dizajner

Svojom diplomskom kolekcijom, pocetkom 2010. godine izabrana je na medjunarodnom festivalu mode u Holandiji, gde je i osvojila svoju prvu reviju. Odmah potom istu kolekciju je predstavila i na Beogradskoj nedelji mode, iste godine, gde je osvojila cak dve nagrade.

Kreacije ove mlade dizajnerke su zapravo inspirisane Japanskom modom. Modeli su ostrih ivica i ravnih dezena, upravo zbog toga su kreacije i zapale za oko mnogim ljudima.

Ivana Pilja modeli _5

Ivana Pilja modeli _4

Pilja je svoje kolekcije prikazala i u svetu na mnogobrojnim modnim dogadjajima kao sto su u Holandiji, Nemackoj, Dubiau, Londom,…

Kreacije mlade dizajnerke nosila su svetska imena poput Dita Von Teese, Ellie Goulding, Lily Allen, Daisy Lowe, Paloma Faith.

Po svemu sudeći, Pilju ceka velika svetska karijera u svetu mode.

 

Relja Mišić