Prijatelji Bašte Balkana

. . .

Partneri i prijatelji koji su pomogli nastanak i razvoj bloga „Bašta Balkana“ su:

. . .

e-kapija-logo_srE Kapija. Vodeći informativni poslovni servis u regionu, specijalizovan za dnevno informisanje menadžera i poslovnih ljudi dao nam je medijsku i prijateljsku podršku. Više od partnera, pravi prijatelj.

http://www.ekapija.com

.

Uradi sam. Portal za kućne majstorije od „DIY – Do It Yourself“ majstora za gradjevinu, kućne majstorije i baštu.

http://www.uradisam.rs/

.

Vlado Marinković. Fotograf. Ljubazno nam ustupio njegove divne slike za ilustraciju postova i strana na blogu.

http://www.pbase.com/vmarinkovic/

.

city-magazine-logo-white-and-blackCity Magazine. Besplatan magazin za urbanu populaciju. Promovisao nas i upoznao desetine hiljada gradjana sa blogom.

http://www.citymagazine.rs/

.

etarget_bigE Target. Reklamna mreža za kontekstualne oglase na internetu, efikasna PPC oglasna mreža. Stvorio web marketingom i donacijom od nas respektabilan i popularan blog.

http://www.etarget.co.rs/

.

logo-1red-crveniMetalka Majur. Vodeći regionalni proizvodjač elektroinstalacionog materijala, priključnica, prekidača, … naši prijatelji iz Šumadije koji nas podržavaju banerom na njihovom site-u.

http://www.metalka-majur.com/

.

Wine hedonism small logoWinHedonism.com Wine lovers web site!  Web site o vinu i za ljubitelje vina. . . . .  Uvek zanimljive i aktuelne informacije o vinima od autora sa našeg bloga.

http://www.winehedonism.com

.

AGROPRESS - logo_engAgropress. Udruženje novinara za poljoprivredu. Najposećeniji site i strukovna organizacija za novosti iz poljoprivrede. Dragocen izvor informacija za poljoprivrednike.

www.agropress.rs

.

Nova Srpska Politička Misao. Vodeći srpski političko informativni portal, na kome možete saznati sve ono što vam mediji ne prikazuju i čuti mnogo pametnog, izbalansiranog i razumnog političkog i društvenog mišljenja.

www.nspm.rs

.

Vesti. Informativni portal. Prenosi naše postove i pisanje na svom portalu. Učinili su nas javno vidljivima za širi auditorijum.  

http://www.vesti.rs/

.

PnD - Oficijelni Logo SRB i ENG i boje novi MALI horizontalniPriroda na Dar. Farmaceutska kompanija za proizvodnju prirodnih preparata. Naš prvi donator i sponzor koji nam je omogućio finansiranje rada i unapredjenje kvaliteta bloga u vizuelnom smislu. Strateški partner koji je prepoznao uticaj koji blog ostvaruje na čitaoce i povezao se sa našim poljem lepih misli. Kupovinom njihovih prirodnih proizvoda pomažete i naš rad.

http://www.prirodanadar.rs/

.

LAJK.BA   Bosansko hercegovački portal sa mnoštvom zanimljivih vesti i sadržaja iz mnogih kategorija.

http://www.lajk.ba/

.

Jovan Memedović, poznati tv voditelj, novinar, avanturista i producent putopisnih emisija „Sasvim prirodno“

http://www.prirodnobyjovan.blogspot.com/

.

Jovan Jarić, rođen i živi podno planine Tare, na obali reke Drine. Veliki zaljubljenik u prirodu i lepu fotografiju. Promoter ovog najlepšeg dela Srbije kroz web, socijalne mreže i lepe fotografije.
www.PlaninaTara.rs

.

Zdravstvo.rs     Prvi b2c (business to consumer) sajt u zdravstvu  Srbije sa obiljem informacija o zdravstvenoj i socijalnoj zaštiti, pravima pacijenata i sa najvećim adresarom zdravstvenih ustanova.

http://www.zdravstvo.rs/

.

Gde Izaći – Portal o noćnom životu Beograda. Najbolje žurke i besplatne rezervacije za klubove, splavove i kafane.

www.gdeizaci.com

.

dijasporanis.comKancelarija za saradnju sa dijasporom Grada Niša.

http://dijasporanis.com/

.

Srpsko pleme MaleševciSrpsko pleme Maleševci  Sajt Srpskog plemena Maleševci sa Krsnom slavom sveti Ignjatije Bogonosac

http://www.malesevci.org.rs/

.

Jovana Panić, profesionalni prevodilac i predavač engleskog i norveškog jezika. Ona nam prevodi tekstove sa engleskog i norveškog za Baštu.

Broj telefona: +381 64 289 27 30

E mail: [email protected]

skype: jovana-panic

. . .