Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Ostalo

BioBalsam krema za opekotine i ožiljke – tradicionalni melem

BioBalsam krema za opekotine, ožiljke i rane

Biobalsam krema za opekotine, ožiljke, rane, dekubitis, ekcem, čmičak, dermatitis, zanoktice, čireve

BioBalsam

Univerzalna balsam krema za sva oštećenja kože – rane, posekotine, opekotine, čireve

 

Bio Balsam – univerzalni travarski melem za oštećenja kože na bazi aktivnih supstanci lekovitog bilja Balkana. BioBalsam je napravljen po tradicionalnoj travarskoj recepturi uz pomoć savremene tehnologije i modernih naučnih saznanja. 

 

Čestitamo dragi korisniče!

 

Izabrali ste BioBalsam, balsam kremu za negu zdrave i oštećene kože. Ovo je tradicionalni narodni melem originalno nastao na planini Durmitor, pored Crnog jezera, u Crnoj Gori. BioBalsam je melem koji vam uvek treba biti pri ruci, bilo da ste kući ili na putu. BioBalsam je uvek tu da kao visokokvalitetni prirodni melem pomogne vama ili vašoj deci u slučaju bilo kakvih ozleda, rana, opekotina, krasti, iritacije, otoka.

 

BioBalsam nema nikakvih konzervansa ni veštačkih boja ili sintetičkih  mirisa u sebi.

 

Nadamo se da će naši s ljubavlju i pažnjom stvarani proizvodi ispuniti vaša očekivanja.

 

Sastav

Ekstrakti lekovitog bilja hajdučke trave, žalfije i kantariona, nevenovo i kantarionovo ulje, etarsko ulje kleke i ruzmarina, pčelinji vosak, propolis, vitamini i prirodna kozmetička podloga.

 

Dejstvo

Livadsko i šumsko bilje i prirodni sastojci upotrebljeni u ovom preparatu deluju antiupalno na kožu, smiruju opekotine i nadražaje kože, deluju antiseptično i smiruju bol, ubrzavaju zatvaranje i zarastanje rana, omekšavaju i neguju ispucalu kožu, umiruju ojede, koprivnjaču i omekšavaju otvrdnuća i zadebljanja kože. Masna podloga balsama je kreirana tako da po strukturi sliči koži i potkožnom tkivu, duboko prodirući u kožu unoseći u nju aktivne supstance i istovremeno negujući spoljni omotač.

 

Primena

BioBalsam se može koristiti kod sledećih stanja: upala kože, lakših opekotina, ragada, ispucale kože, zanoktica, lišajeva, akna, otoka od uboda insekata, ojeda, crvenila, koprivnjača, čireva, rana koje sporo zarastaju, manjih rana nastalih od šećerne bolesti, za negu kože oko dekubita, perutanja kože, svrab, i blažih hemoroidalnih tegoba.

 

Konsultacija sa lekarom

Za sve promene na koži obratite se prvo dermatologu za utvrdjivanje dijagnoze i propisivanje adekvatne terapije. BioBalsam nije lek i ne zamenjuje terapiju. Kao kozmetičko sredstvo opšte namene BioBalsam se može kupiti bez lekarskog recepta.  

 

Doziranje i način primene

Oprati vodom ili čajem i sapunom deo kože koji se tretira i naneti sloj BioBalsama. Dobro utrljati više puta sloj kreme. Kod oštećenja ili ozleda koje nisu pod gnojem i jakom upalom, balsam utrljavati toliko dugo dok se ne upije u potpunosti.

Svojstvo BioBalsama je da brzo i efikasno prodire u kožu i potkožno tkivo usled utrljavanja. Nanošenje BioBalsama ponavljati 3 do 5 puta dnevno, na uvek oprano mesto.

Kod svežih opekotina ga brzo, obilno i temeljno utrljati na opečeno mesto koje je prethodno očišćeno, da BioBalsam umiri bol i pokrene regenerativne procese kože. Tri do pet puta dnevno utrljavati BioBalsam da bi izbegli stvaranje ožiljaka od opekotina.

 

Kod čireva, otoka i uboda od insekata, dobro utrljati sloj kreme, pa staviti nanos kreme na zavoj ili flaster i prekriti čir. Dva puta dnevno, ujutru i uveče menjati flaster. Pre toga oprati ranu pre nanošenja novog flastera sa kremom.  

 

BioBalsam se ne stavlja na otvorene rane, na zagnojene rane i rane koje krvare, ne stavlja se direktno ni na dekubit, ne stavlja se na sluzokožu i desni. BioBalsam nije za oralnu upotrebu.

 

Neželjeni efekti

Vrlo retke alergijske reakcije na neki od sastojaka. Postoji mogućnost kod pojedinih korisnika da alergijski reaguju na neki od sastojaka BioBalsama, bilo da su u pitanju lekovite biljke koje ulaze u sastav preparata ili druge supstance. Ukoliko se to desi, molimo vas da prestanete sa primenom BioBalsama i konsultujete se sa  lekarom.

 

Način čuvanja

Čuvati BioBalsam zatvorenim u tubi na temperaturi od 5 do 25 stepeni, na tamnom, suvom i zaštićenom mestu.

 

Pakovanje

Teglica od 30 ml balsam kreme.

 

Rok upotrebe

2 godine od datuma proizvodnje. Do 9 meseci od trenutka otvaranja tube. 

 

Proizvodjač

Apoteka “Kamilica” – Pasterova 14 a, 11000 Beograd,

Proizvod je proizveden po licenci brand koncepta “Priroda na Dar” ul. Omladinska 22 b, 11233 Ralja, Sopot, Beograd     www.prirodanadar.rs      

 

Cena BioBalsam kreme za opekotine rane i ožiljke: 700 dinara + standardni ptt troškovi slanja brzom poštom.

 

BioBalsam krema za opekotine, rane i ožiljke može se kupiti u apotekama Kamilica u Beogradu na sledećim adresama:

Apoteka „Kamilica“, Pasterova 14 a, 11000 Beograd (pored Onkološkog Instituta) Telefon: 011/ 3067 497

Apoteka „Kamilica“, Svetogorska 40, 11000 Beograd (centar grada) Telefon: 011/ 323 55 64

ili

Naručite artikal pozećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje: 065-970-7777

E mail za naručivanje:  [email protected]

 

Mudrost Tradicije. Znanje Nauke. Za Vas.

 

 

Blaogosloveni nam Vi bili i vaša želja za isceljenjem!

 

Mi, stručnjaci “Priroda na Dar” koncepta svakoga dana se trudimo da sačuvamo od zaborava tradicionalnu mudrost travarstva naših predaka. Želimo da poklonimo i ostavimo svetu efikasne herbalne preparate koji će isceljivati, u ime ljudskosti i tolerancije, plemenitosti, mira i harmonije.

 

Radimo to u ime Božije ljubavi, u ime znanja Nauke i mudrosti Tradicije, u ime Prirode.

 

 

Deklaracija o odgovornosti: Priroda na Dar je koncept koji u svojim proizvodima koristi samo prirodne sastojke. Izbegavamo sve vrste sintetičkih dodataka našim proizvodima. Upotrebljavamo samo divlje lekovito bilje i aktivne supstance koje nisu genetski modifikovane. Ne testiramo naše proizvode na životinjama. Podržavamo fer trgovinu i proizvodnju u kojoj nema eksploatacije dece. Zalažemo se za tradicionalnu ishranu. Vaspitavamo decu opšte ljudskim vrednostima. Štitimo prirodu. 

 

Ostavite komentar

Ostavite komentar