Homeopatski kubanski lek Vidatox

 

KUBANSKI LEK ZA RAK VIDATOX

Uputstvo za upotrebu kubanskog preparata Vidatoks

 

Kubanski lek za rak Vidatox
Kubanski lek za rak Vidatox

Napominjemo da ovaj preparat ni u Srbiji a ni u Evropi, izuzev Albanije, nije registrovan kao lek za rak. Takodje, i na Kubi gde se preparat primenjuje on je pomoćno terapeutsko sredstvo za ublažavanje simptoma, a ne glavno terapeutsko sredstvo. Upozoravamo sve koji kupuju ovaj preparat da ga nabavljaju od zvaničnih distributera u Tirani, Albanija, ili na samoj Kubi.

Medjutim, postoji niz preprodavaca koji nude preparat sumnjivog kvaliteta po daleko većoj ceni od regularne. Ima puno falsifikata Vidatox leka.

Cena jedne bočice preparata od 30 ml je 120 eura kod albanskog distributera.

Molimo sve zainteresovane da vode računa od koga kupuju preparat.

Kubanski lekari su prošle godine Vidatox i njegovu primenu predstavili i u Srbiji.

Za sve one koji koriste lek a nemaju prevedeno uputstvo, ovom prilikom vam dajemo prevod uputstva za upotrebu Vidatox-a i opis ovog homeopatskog preparata sa sajta Kubanske ambasade.

Redakcija Bloga

 

VIDATOX ® Homeopático 30CH.

Jedna od primena homeopatskih proizvoda jeste pomoćno lečenje neoplazije, jer trenutno ne postoji lečenje koje bi u imalo potpun efekat. Što se tiče homeopatskih proizvoda specifičnih za terapiju raka mogu se navesti dve bioterapije široke upotrebe: Karcinosin (tkivni materijal ekstrahovan iz ćelija tumora želuca, creva, pl., debelog creva i bešike) i Schirrhinum (tkivni materijal ekstrahovan iz ćelija tumora jetre i creva), obe veoma korišćene i navođene u literaturi.

Primena otrova škorpije u terapiji protiv tumora potiče od istraživanja koje je sproveo Debin i kolege 1991. u kojima je ukazano po prvi put na antitumorna dejstva otrova škorpije Leirus Quinquestriatus i na blokiranje migracije, širenja glioma. Kasnije je ovo dejstvo utvrđeno i kod vrste Bhutus martensii karsh. Kao model sistemi za ispitivanje korišćeni su miševi. Na isti način je otrov škorpije Euscorpius italicus Herbst, u homeopatskoj farmakopeji naveo Vilmar Švabe.

Na Kubi se otrov škorpije Rhopalurus junceus, endemske vrste, koristi u terapeutske svrhe još od početaka 19. veka. Stoga su istraživači kompanije Labiofam ukazali da koliko i otrov škorpije Rhopalurus junceus toliko i frakcije otrova molekularne mase do 5 kDa (kilodalton), pokazuju značajnu toksičnost na tumorske ćelije epitelnog porekla.

VIDATOX homeopatski proizvod je homeopatska bioterapija čiji je aktivni princip otrov škorpije Rhopalurus junceus u rastvoru od 30 mililitara (ako je cm kubni u pitanju). To je netoksični oralni proizvod. Njegova upotreba ne isključuje niti ograničava druge konvencionalne načine onkološkog lečenja, naprotiv, njegova upotreba može imati sinergički i povećani efekat u antitumornom, dejstvu u konvencionalnom onkološkom lečenju.

U ovom kontekstu homeopatska priprema VIDATOKSA na bazi čistog otrova škorpije Rhopalurus junceus predstavlja se kao komplementarna opcija u lečenju ovakvih patoloških stanja.

.

DEFINICIJA:

Homeopatski lek – To je supstanca sposobna da proizvede u zdravom čoveku niz procesa ili grupu fenomena. Propisana i pripremljena u skladu sa principima i tehnikama, utvrđenim od strane dr Hanemana i usvojenim od strane homeopatskih farmakopeja, sa detaljnim objašnjenjima kvalitativnog i kvantitativnog sastava, farmakološkog oblika i načina primene.

Bioterapijski lekovi su lekovi pripremljeni i dobijeni od proizvoda mikrobiološkog porekla i patoloških sekreta ili izlučevina životinjskog porekla, hemijski nedefinisani.

Nastavak na sajtu Kubanske ambasade u Beogradu – ovde.

Najbolje biljne kapi za imunitet - tinktura za jačanje imuniteta BioImunitet
Najbolje biljne kapi za imunitet – tinktura za jačanje imuniteta BioImunitet

 

Uputstvo za upotrebu VIDATOX 30 CH – Kapi za ispod jezika

Svaki mililitar (20 kapi) sadrži: Hidro-alkoholni rastvor u 33% otrova plave škorpije 30 CH.

INDIKACIJE: Dopunska  terapija za lečenje simptoma koji su posledica kancera. Olakšava bol.

KONTRAINDIKACIJE: Preosetljivost na lek ili na njegove komponente, decu mladju od godinu dana.

MERE OPREZA: Trudnoća, dojenje, za pedijatrijske pacijente (od 2 do 12 godina). Ne  uzimati zajedno sa jakim mirisima, hranom ili pićima. Preporučuje se da se ne puši, ne pije ili ne  jede 20 minuta pre i posle unošenja. Držati udaljeno od elektronskih aparata  koji generišu jake elektromagnetne talase.

UPOZORENJA: Upotreba ovog proizvoda ne isključuje i ne ograničava primenu drugih uobičajenih terapija protiv kancera. Ako su simptomi i dalje prisutni ili se pogoršavaju, treba da konsultujete svog lekara.

INTERAKCIJE: Nisu poznate.

NEŽELJENE REAKCIJE: Nisu poznate.

UPOTREBA: 5 kapi ispod jezika svakih 12 sati. Ako pacijent ne prihvata lek direktno u usta zbog stepena alkohola koji sadrži, ili zbog povreda digestivnih puteva, preporučuje se da se doda u 15 ml (1 kašičica) ključale ili čiste vode 5 kapi leka. Uzimati ovaj rastvor svakih 12 sati putem sonde za gastrostomiju.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Preporučuje se uzimanje ispod jezika sa potpuno čistim ustima, oslobodjenim  jakih mirisa i bilo kakvog ukusa, zbog čega ne treba jesti, piti, prati zube kao ni pušiti nakon uzimanja (15-30 minuta pre ili posle).

NAČIN ČUVANJA: Čuvati na ispod 30 stepeni, zaštićeno od svetlosti.

NAČIN PAKOVANJA: Pakovanje od jedne staklene braon bočice sa uskim otvorom za isticanje kapi od 30 ml. Pakovanje od 6 ili 12 staklenih braon bočica sa uskim otvorom za isticanje kapi od 30 ml svaka.

. . .

Za sve informacije oko leka Vidatox može se nazvati Kubanska ambasada u Beogradu na telefon: 

+381 11 / 3692 441  u vremenu od 14-15h radnim danom

Korisne Web adrese:   http://www.pharmamatrix.net/

177 Responses to "Vidatox homeopatski kubanski lek za rak – uputstvo za upotrebu"

 1. Sanja  28. августа 2015.

  Pomaze li sta kod tumora na mozgu koju ce bit izvadjen….hitnooo

 2. sinisa  7. септембра 2015.

  Pitanje za kubanca….koja je cena Vidatox kapi

 3. santo  8. октобра 2015.

  hello everybody here ..
  Im from Cuba but actually im living in Ljubljana Slovenjia ..Im selling vidatox 30 ch for a good price ..I go to my country 3 times per year to bring Vidatox to Europa ..One bottle cost 50 euro best info ..000386 040 419 207 ..or chocolatec138gmail.com

 4. Bojana  2. јануара 2016.

  Ukoliko je nekome potreban lek vidatox, original sa Kube, kontaktirajte na bojanafar@gmail.com.

 5. Petar  20. маја 2016.

  Vidatox 100 evra kutija.Varadero08@gmail.com

 6. Bracala  28. маја 2016.

  imam pola bocice VidatoX-a POKLANJAM steta je da se baci a mozda nekom pomogne counter.apa@gmail.com

 7. Danica  30. децембра 2016.

  Lek se prepisuje na recept i za kubance je besplatan,za turiste u njihovim apotekama je nesto malo pezosa,a ako ga kupujete u resortu onda je skupo. Pouzdano znam,idem tamo stalno.

 8. David  14. фебруара 2017.

  Pozdrav svima. Komsija mi je Kubanac (ozenio kubanku) i na svaka 2 meseca ide tamo i donosi mi tompuse Cohibu. Sad zadnji put je doneo i vidatox svetlo plavo-zelena kutija. Meni nije potrebna, daleko bilo. Ako je nekom potrebna nek se javi 0611981707 POKLANjAM

 9. David  16. фебруара 2017.

  Vidatox donesen sa Kube komsija kubanac. Cena 100e bocica. Original svetloplava kutija. Kapi donesene krajem decembra. Svaka provera kapi dolazi u obzir..garantujem za ispravnost i idem sa vama do ambasade Kube da i oni posto daju savete o tom leku provere na licu mesta. 0611981707

 10. Kubanski preparati  18. априла 2017.

  Za VIDATOX kapi i druge kubanske preparate za holesterol, psorijazu, vitiligo, rast kose i celulit pogledajte http://www.vidatoxkapi.com.

  Narucite online, isporuka na kucnu adresu, placanje pouzecem.
  Cena bocice Vidatox-a je 95€.

 11. Borislav Bajić  9. маја 2017.

  Šta znači obaveštenje na kutiji koju sam dobio

  Vence 170408

  Da li je to datum proizvodnje, rok trajanja ili nešto treće.

  Unapred hvala

 12. David  24. јула 2017.

  Od komšije kumbanca dobijena jedna bočica vidatox kapi svetlo plave boje. Poklanjam kome je potrebno. 0611981707

 13. Artemisinin  27. јула 2017.

  Vidatox kapi na našem sajtu, najduže u Srbiji jedini pravi originalni preparat.
  http://artemisinin.rs/home/vidatox-kapi-otrov-skorpiona-30ml

 14. Markovic  25. августа 2017.

  2 bocice Vidatox kapi cena EUR 120 pola bocice poklanjam
  agent007@eunet.rs

 15. Alex  30. августа 2017.

  Direktno sa Kube, kupljeno u Havani nekoliko bocica Vidatox. VIDATOX sprecava dalji razvoj bolesti inhibicijom celiske membrane, i sprecava razvoj novih obolelih celija. Lek je orginalan, nije kopija !!!
  Za sve informacije me mozete pozvati na 065 9773435
  Beograd

 16. Mira  8. децембра 2017.

  Da li postoji neko kome su vidatox kapi pomogle u borbi sa kancerom??..hvala

 17. nada  9. децембра 2017.

  danice da li bi doneli vidatoks ako ej tako jeftin kako vi kazete

 18. Milan  14. децембра 2017.

  Da li mi neko moze pokloniti-prodati dve bocice leka? Ali originalnog sa Kube…hitno mi je potrebno.
  Ili neka preporuka gde najsigurnije nabaviti..
  Hvala!

 19. Goran  21. децембра 2017.

  Dali ima neko iskustvo sa vidatox ? Dali nekome je pomoglo i ako je koliko vreme ga koristio ? Ako neko procita sto je koristio molim vas pisite. Hvala

 20. Edis  17. јануара 2018.

  Da li je iko koristio ovaj product, I ako jeste kakvi su rezultati

 21. Milanka  7. марта 2018.

  Koristimo vidatox kapi i na pola prve flašice, ali nam treba savet koliko vremenski treba koristiti ili koliko flašica pa napraviti pauzu… Ako neko moze da nam objasni… Hvala

 22. Alex  2. априла 2018.

  Prodajem VIDATOX kapi, kupljene u Havani, original 100% imam I dokaz tel: 065 9773425

 23. Alex  2. априла 2018.

  Prodajem VIDATOX kapi, kupljene u Havani, original tel: 065 9773425

 24. Vidatox Plus giá bao nhiêu  25. јуна 2018.

  Dali ima neko iskustvo sa vidatox ? Dali nekome je pomoglo i ako je koliko vreme ga koristio ? Ako neko procita sto je koristio molim vas pisite. Hvala

 25. Lana  30. јуна 2018.

  Vidatox kapi original više od pola boce zeleno-plave 50€

 26. Jasmina Jovcevska Sokolovska  3. јула 2018.

  Jas sum jasmina od Skopje potocno od Makedonija bi sakala da poracam od kapkite Vidatox kazete mi koj e nacinot na isporakata . Pozdrav i vi blagodaram.

 27. Sladjana  13. септембра 2018.

  Prodajem Vidatox kapi original sa Kube-Havana(vratila se pre 10 dana),100 e bočica.kontakt:0691174276.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.