Život Čovek

Najbolji otac na svetu i čovek od čelika Dick Hoyt – pogledajte priču!

Redakcija Bloga

 

Najbolji otac na svetu – požrtvovanost i ljubav bez granica

 

Dick Hoyt najbolji otac na svetu i covek od celika

Najbolji otac na svetu postoji. Uz to, on je i čovek od čelika.

Nedelja je. Osećate se umorno i niste spremni da se igrate ili izadjete negde sa decom. Deca vas smaraju.

Ako se tako osećate, pogledajte onda priču o ocu i sinu, Dick i Rick Hoyt – u, i zapitajte se koliko vi zapravo činite za svoje dete. Koliko ste nesebični, požrtvovani, posvećeni i spremni da se borite za svoje dete.

Proglašen za čovek od čelika, Ironman, Dick Hoyt je svojim životom i trudom ispisao stvarnu epsku priču koja je sve samo ne bajka, koja vas svojom toplinom i istinitošću duboko potrese i natera da razmislite o tome šta su i gde granice naših napora.

On je svom sinu posvetio čitav život, i detetu koje je bilo osudjeno na život invalida ulio novu nadu i stvorio život van proseka, koji malo koje dete može da dobije od svojih roditelja. Prosto je dirljivo videti ih zajedno kroz šta i kako prolate.

Želeli smo da podelimo ovu priču sa vama, iako je ona poznata u svetu, ali ne i kod nas, kao podsticaj i putokaz, da shvatimo koliko ponekad malo toga dajemo našoj deci. Inspiracija i motivacija su svima.

Ako i ne znate engleski, pogledajte video klip, slike govore same!

Dick Hoyt je najbolji otac na svetu i čovek od čelika

. . .

5 komentara

  • Ovakve price bi svake nedelje u udarnom terminu RTS ili Pink trebalo da prikazuju gledaocima, da se ucimo plemenitosti i budemo bolji ljudi.
    I zbog svih onih koji ovakvu decu zaboravljaju, posebno roditelji. Bila bih ponosna da imam oca nalik gospodinu Hoytu. Omogucio je svom hendikepiranom sinu zivot o kome mi normalni mozemo samo da sanjamo!
    Neverovatno i inspirisuce!

  • Zivot je cudo.
    Zapitam se koliko vremena provedem radeci nesto plemenito, slaveci zivot, a koliko zamisljen, izgubljen u svakodnevnim ne toliko bitnim problemima.
    Prica je osvescujuca.

Ostavite komentar