OGLAŠAVANJE NA SAJTU BAŠTA BALKANA

Kako se reklamirati i oglašavati na sajtu Bašta Balkana

Bašta Balkana je web magazin koji je po broju poseta medju prvih 50 sajtova u Srbiji i u regionu. Naši posetioci su 55% iz Srbije a ostatak posetilaca dolazi iz regiona Balkana i ostalog dela sveta. Počev od osnivanja 9 Maja 2009 godine kontinuirano rastemo iz meseca u mesec sa brojem poseta.

Prepoznatljivi smo po kvalitetnim sadržajima, poučnim i korisnim temama i člancima, bez senzacionalizma, ogovaranja, mržnje, primitivizma, zbog čega imamo stalni krug čitalaca. Po istraživanjima agencija za digitalni marketing naša ciljna publika predstavlja skoro idealan uzorak publike koja boravi na webu, sa neznatno većim učešćem žena, populacije srednje dobi i višeg obrazovnog i materijalnog stanja.

Distribucija demografskih karakteristika publike odgovara opštoj populaciji u Srbiji koja boravi na webu. To upravo odgovara i našoj uredjivačkoj publici.

 

Oglašavanje na sajtu bašta Balkana

Sve zainteresovane kompanije se mogu oglašavati na sajtu u okviru banera koji su na sajtu postavljeni.

Na sajtu je moguće objavljivati PR tekstove, praviti nagradne igre i PR akcije.

Za sve ostale inicijative oko PR promocije na sajtu Bašta Balkana molimo vas da se obratite direktno na mail redakcije web portala bastabalkana/at/gmail.com

 

Cene banera i oglašavanja na sajtu

Cene banera na mesečnom nivou su stvar dogovora sa Redakcijom i u skladu sa važećim cenovnikom.

Cenovnik za oglašavanja na sajtu Bašta Balkana se ažurira na svakih 6 meseci, zbog kontinuiranog rasta poseta, po stopi od 50% godišnje.

Pošaljite vaš upit na [email protected] sa predlogom dimenzija i lokacije postavljanja vašeg banera.

Redakcija sajta zadržava diskreciono pravo da ne prihvati svaki baner ili oglašivača ako je to u suprotnosti sa uredjivačkom politikom sajta.