Prof. dr Velimir Abramović

.

GRUPA 69

Inžinjer Spasoje Vlajić i srpska parapsihološka tajna vojna Grupa 69

.

Tajna vojna Grupa 69
Tajna vojna grupa 69

Tajna vojna grupa 69 za parapsihološko ratovanje

Samo narod koji dobija Duhovno, dobija i Materijalno.

Sve svetske obavestajne sluzbe, religijske zajednice, kao i profesionalne, interesne i prijateljske grupe, deluju na nivou sinhroniciteta.

Sta je to sinhronicitet? To je vremenska veza delova beskonacnog Bica Sveta, pa prema tome je sinhronicitet mocno sredstvo uticanja na delove. Matematicka osnova sinhroniciteta je ekvivalencija, a fizicki, to je rezonancija. Sinhronicitet je nuzan uslov svake interakcije.

Po Vlajicu, u Bicu vlada naduzrocno nacelo stvaranja, nacelo neprekidnosti, Duh znacenja, koji deluje trenutno i kao apsolutna sila. S druge strane,  relacija medju elementima je prosti sinhronicitet, dok medju kompleksnim sistemima, kakvi su zivi, vaze slozeni oblici sinhroniciteta.

Iz knjige naseg hrabrog i Duhom Svetim vodjenog autora Vlajica, “Grupa 69”, ocigledno je da je u izuzetnoj istorijskoj situaciji izumiranja naroda, srpsko nacionalno bice u grcu nestajanja naucilo da dejstvuje naduzrocno, sto znaci da je, nastojeci da prezivi, naucilo da organizuje ocuvanje sistema na nivou dubljem od sinhroniciteta, a to je kontuinuitet, koji je glavna osobina same realne beskonacnosti. Rezultat je bio nevidjeno prociscavanje duha i oslobadjanje od vezanosti za bilo kakve drustvene institucije, kao sto su univerzitet, vojska, zdravstveni sistem, tajna policija, banke, cak i konzervativne neformalne grupe u vlasti. Narod se razbio na pojedince maksimalno slobodnog duha, oslonjene samo na sebe same i neposredno i svesno ukljucene u Kosmos, koji je u tom dugom i patnickom procesu razvezivanja od materijalnih formi zivota, za svakoga od nas najzad osvanuo misaono sveden na poruke sumersko-pitagorejske misticne matematike. Tako se na Zapadnom Balkanu, posebno u Beogradu, obrazovao mental pogodan za ravoj nove svetske srpske religije, sa rodonacelnikom Nikolom Teslom, koji je jos za zivota izveo, i to do kraja jasno izveo, sintezu elemenata neophodnih za novu religiju, sve to zajedno popularno-naucno nazvavsi: “svetlosni etar” i simbolicki izrazivsi crtezom ili mandalom spirale, poznate kao Teslina spirala.

Pogledajmo sustinski o cemu je rec!

Kretanje je dopuna do savrsenstva, njim se dovrsava neprekidnost osnovne beskonacnosti i sinhronicitet n+1 delova Bica upotpunjuje do kontinuiteta svekolikog Bica, koje je, po broju, beskonacna nula.

Koja “sila” vlada u Bicu?  Vlada ona “sila” o kojoj je govorio Njutn, kada je priznao da ne razume svoj zakon gravitacije: ”pitam se o pravom uzroku Sile koju sam matematicki samo opisao…”.

Njutn je znao da samo Nacelo Stvaranja mora biti naduzrocno, jer smo suoceni  sa vec stvorenim Svetom kao sa ociglednom posledicom nepoznatog uzroka. Zasto je to tako? Zato sto je tajna stvaranja nedokuciva.Ontoloski kauzalitet pocinje od posledice, a egzaktni ili naucni – od  uzroka.

Evo na osnovu kojih deset osobina Beskonacnosti ili Vremena, RADI NADUZROCNA POVEZANOST NEOSRPSKE  DUHOVNOSTI KOJA IZ TACKE U NULTOM VREMENU ZADAJE SINHRONE MATRICE DELOVIMA KONTINUUMA, ODNOSNO POTENCIJALNOM NEPRIJATELJU, koji se na taj nacin nuzno i odjednom pretvara u saveznika i prijatelja.

.

Principi parapsihološkog delovanja – Naduzročno biće sveta

.

Glavne osobine naduzrocnog nivoa egzistencije sa koga se vrsi savremena srpska mentalna odbrana i utice na pretvaranje protivnika u najprisnije pristalice (vec dokazano na primerima Ruskog naroda i Nikole Tesle):

Prva i glavna osobina Vremena kao Bica  je neprostornost, tj. njegov deo podudaran je njegovoj celini.Kako to ?

‘Neprostorni entitet’ sastoji se iz ‘neproteznih elemenata’; deo koji je po pretpostavci ‘neprostoran’ je i ‘neprotezan’, tj. ‘neprotezni deo’ isti je kao i ‘neprotezna celina’. Logika ovog zakljucka izneta je u Lajbnicovom principu ‘identiteta nerazlikovljivog’, (principium identitatis indiscrenibilium).

‘Vreme’ ili ‘Jedinstvena Beskonacnost’ prethodi egzistenciji prostora i osobine ovog entiteta ne mogu se adekvatno izraziti pojmovima zasnovanim na iskustvu ‘velicine’,  kao sto su ‘vece’ i ‘manje’, odnosno ‘beskonacno veliko’ i ‘beskonacno malo’. Zakljucak se namece: Jedinstvena Beskonacnost je iskljucivo temporalni entitet i nezavisna je od prostora.

Druga osobina Vremena je neproteznost, tj. Vreme se sastoji iz neproteznih centara i kako je to rekao Aurelije Avgustin, u stvari postoji samo sadasnji trenutak i on je nemerljiv.  Zasto je to tako?

Centar Beskonacnosti je ono prema cemu je Beskonacnost sebi jednaka; centri Beskonacnosti su ma gde, ima ih ma koliko, neprotezni su, i svi zajedno, i svaki pojedinacno, podudarni su sa Beskonacnoscu kao celinom. Moze se reci i da je Beskonacnost ‘suma svojih neproteznih centara’. Svaki centar Beskonacnosti je i pocetak i kraj i centar svega sto je konacno, ukupnog prostora i materije. Beskonacnost ocigledno ogranicava prostor i materiju, ali izgleda da radi i vise od toga, na neki nacin ih generise.

Treca osobina je kontinuitet, tj. Vreme kao i beskonacnost ima samo unutrasnjost. Ocigledno, Beskonacnost ima samo unutrasnje granice i to, aristotelovski receno – ‘jednostruke prirode’, tj. ima ‘granice’ koje samo ‘spajaju’, dok za razliku od Beskonacnosti, deo ima ’spoljasnje granice’, koje su dvostruke prirode, u isti mah izdvajaju deo u Beskonacnosti i spajaju ga sa njom.

Cetvrta osobina je homogenost, koja se u ovom slucaju definise kao podudarnost centra i periferije. To je osobina ‘tacke’ i ‘nule’, koje su matematicki modeli  celokupnog Vremena ili Beskonacnosti. ‘Tacka’ i ‘nula’ su ‘prosto samoidenticne’ i u celini istog sastava.

Za razliku od ‘beskonacne celine‘, ‘konacna celina’, individual’ ili ‘deo’, ‘dvostruko je samoidentican’, po granici i po onome sto je ograniceno, dakle, slozen.

Peta osobina je nelokalnost, tj. Vreme kao i beskonacnost ima samo centre.

Beskonacnost je ‘tacka’, ali i centri Beskonacnosti su ‘tacke’. Tu je na snazi ‘podudarnost dela i celine’.

Neprotezna ‘tacka’ ne zauzima ‘mesto’, vec ima ‘temporalnu poziciju’, koju je moguce odredjivati samo u odnosu na diskretume prostora. Prema tome, u svetu u kome vec jesu prostor i materija, neprotezna tacka ima neograniceno mnogo mogucih ‘pozicija’ u koegzistenciji, tj. Vreme nema periferiju, ima samo centre. Sasvim strogo receno, ‘tacka’ uopste i nije ‘element prostora’, vec u isti mah ‘centar’ i ‘kraj’ prostora i njegov pravi generator,

Prostor nema ‘pocetak’ jer nastaje u diskretnim celinama. Fizicki gledano, ‘Tacka’ je ‘Vreme’.

Sesta osobina je policentricnost jer Beskonacnost, kao i ‘Vecnost’ ima ma koliko centara u koegzistenciji.

Kao sto se vidi, osobine Beskonacnosti nisu medjusobno nezavisne, vec su niz koraka i grade neku vrstu genericke lestvice: iz ‘neproteznosti’, (sastoji se iz neproteznih centara), sledi ‘nelokalnost Beskonacnosti’, koja je u tome sto ona ‘ima samo centre’. Iz ‘nelokalnosti’ sledi ‘policentricnost’ , tj. Beskonacnost ‘ima ma koliko centara u koegzistenciji’, a iz policentricnosti sledi ‘generisanje relacija’, tj. ‘deljivost’.

Dakle, sedma osobina je samodeljivost, tj. policentricnost Beskonacnosti (ima ma koliko centara u koegzistenciji) omogucava uspostavljanje unutrasnjih relacija i zbog toga je Beskonacnost relativno samodeljiva.

Ako Platonovu, Euklidovu i Lajbnicovu ‘Monadu’, odnosno Plotinovu ‘tacku emanacije’, odnosno Avgustinov ‘trenutak sadasnjosti’ shvatimo kao Jedinstvenu neprostornu Beskonacnost, onda iz ‘policentricnosti’ kao njene osobine nuzno sledi Platonov ‘Diaresis’ – moc samodeljenja ‘beskonacne celine’, tj.  Monade. ‘Jedinstvena neprostorna Beskonacnost’ ima ‘neprotezne centre’ cije ‘relacije’ su ‘mesta’ za ‘prostor’, tj. ‘Vreme’ generise ‘mesta za prostor’ kao ‘relaciju sadasnjih trenutaka’. Granice prostora su vrem,enske, to su tacke.

Osma osobina Beskonacnosti je nepokretnost, jer su centar, pocetak i kraj Beskonacnosti, odnosno Vremena podudarni.

Usled opsteg kontinuiteta, sto znaci da ima samo unutrasnjost, Beskonacnost nije pokretna, a usled homogenosti, tj. podudarnosti centra i periferije, nemoguce je i bilo kakvo kretanje ‘unutrasnjih delova Beskonacnosti’ u smislu ‘promene mesta’.

Priroda nase culne predstave kretanja dublja je od koncepcije ‘premestanja’ fizickog tela kroz kontinualni i pasivni prostor brzinom ciji etalon merenja je ‘konvencionalno vreme’.‘Promena’ koja nam je data kao svakodnevno iskustvo ‘kretanja’ je nesto drugo, to je restruktuiranje prostora i materije po vremenu.

Deveta osobina Beskonacnosti je uredjenost jer su centri Beskonacnosti u konstantnom poretku i to: 0,1,2,3,…

Iz ‘policentricnosti’ sledi ‘uredjenost’ i upravo ove  osobine Beskonacnosti generisu prostor i brojeve, tj. ‘princip konstantnog vremenskog poretka’ ili ’temporalnost’ je osnovni uzrok opste promene.

Deseta i poslednja osobina je izotropnost jer je Beskonacnost centralno simetricna u odnosu na svaki svoj centar i sve svoje centre u koegzistenciji, to jest, po osobinama je istovetna sebi u svim svojim pravcima.

Kad svi nasi mrzitelji budu najzad shvatili ovo gore navedeno i ovo sto je u Vlajicevoj knjizi pokazano,  bice kasno za svako njihovo neprijateljstvo. Svaki ce otpor novom svetskom srpskom poretku postati besmislen i nemoguc. I kao sto je ruski Svecovek Dostojevskog ljubavlju obuhvatio Niceovog Natcoveka, i tako ga pobedio, tako ce i srpski Pracovek kroz zlatni presek Lepenskog Vira preobraziti koren ruskog Svecoveka i dati mu novu religiju, ni pagansku, ni hriscansku, uliti mu novu, naucno zasnovanu veru za nase i nastupajuce doba.

. . .

Tekst je pogovor za knjigu neizaobilaznog Spasoja Vlajića „Grupa 69″

130 Responses to "Tajna vojna parapsihološka Grupa 69 i Naduzročno biće sveta – parapsihološki principi"

 1. Louis  1. јуна 2010.

  @Drago Bjelica,
  Nadam se da sve to što si napisao imaš načina i da lično proveriš pa i drugima preporučiš tu metodu.

 2. Aleksandar Zlatar  1. јуна 2010.

  @Drago

  „…..Bog nema srce i nema emocija…., (dok se ispoljeni kosmos moze smatrati njegovom licnosti. Osnovne osobine apsolutnog boga su sva svest , sve znanje, sva moc manifestovanja i sve blazenstvo postojanja)….“

  Trebalo bi se opredeliti ili za fiziku (nauku bez Boga) ili za religiju (verovanje u Boga). Jer bilo bi naporno, kako poručuje @Disident, da se sad bacamo na učenje da bi razumeli ono što smo već uradili, koliko vidim nesvesno.

  @Louis
  „…Jedno je sasvim sigurno a to je da i najbeznačajniji snovi sadrže nešto što je važno za nas…“

  Rečeno autoritativno, ali opet deklarativno i na kraju krajeva neargumentovano, odnosno neprihvatljivo.

 3. Drago  1. јуна 2010.

  Louis1
  Da moj dragi Lois na bazi provera i vlastitih iskustava,sto mozes videti na sajtu
  http://solair.eunet.yu/~dbeli ili Pod kljucnim recima Biblija za novo doba ili Drago Bjelica

  Aleksandar
  U ovom a narocito u buducim vremenima pravi naucnik mora imati i misticna iskustva i celovitu spoznaju

 4. skulja  18. јуна 2010.

  Cika Veljko,
  Kako komentarisete pobedu male Srbije protiv velike Nemacke?!?
  Kad je u komori Srbije 21 ili 25 jun?
  Da li ce se pojaviti matuzalemi iz naucne zajednice Srbije?

  Pozdrav

  ISTINA CE POBEDITI

 5. skulja  18. јула 2010.

  VELIMIRE moj, bio sam na sajtu http://www.n01a.org i tamo pise da sajt moze da naskodi mom kompjutru.KOGA ZEZAJU ?!? U CEMU JE PROBLEM?ZNAS LI STA SU TI URADILI SA SAJTOM? VELIKI POZDRAV…i STA BI SA INSTITUTOM ZA KOSMOLOGIJU? SVE NAJ…

 6. Hefest  6. августа 2010.

  ovaj blog je zaista zanimljiv. ovde su suočavaju mišljenja i to je dobro. Međutim, primetio sam da ovde neko falsifikuje i kompromituje uvaženog prof. Abramovića. naime, hoću da kažem da iz verovatno nekih poznatih i nepoznatih razloga postoje tendencije (ne samo na ovom mestu nego i po raznim drugim sajtovima i blogovima) da se liferuju tekstovi koji su potpisani profesorovim imenom, a sa kojima, međutim, profesor nema ništa. Ovi tekstovi obiluju često kombinacijom vešte kvazi-naučne potkovanosti i potpunog i banalnog apsurda koji u toj mešavini izazivaju negodovanje i intelektualno-duhovno gađenje. pogledajte samo Abramovićeve intervjue po you tube-u i videćete da ovim tekstovima ne odgovara ni njegov stil govora, ni sintaksa, a ponajmanje ideje.
  OSLOBODIMO ABRAMOVIĆA!

 7. Redakcija Bloga  6. августа 2010.

  @ Hefest

  Poštovani komentatoru, ako ste čitali komentare u ovom i u sličnim tekstovima Profesora Abramovića mogli ste da primetite da on i odgovara na svoje tekstove, na način koji nesumnjivo govori o tome da je on u pitanju, glavom i bradom. Osim ako ne falsifikuje sam sebe a i to je moguće kod Profesora Abramovića s obzirom na njegovu lucidnost 🙂

  Profesor je odavno oslobodjen, još od doba renesanse.

 8. Hefest  7. августа 2010.

  eh, zaista kad sam malo bolje pogledao, uvideh da sam u zabludi. zamislite da sam čak umislio da je u tom „klevetanju“ prof. Abramovića učestvovalo više ljudi?!(sic.) problem je bio u tome što nisam uvideo profesorovu širinu poimaja i izlaganja. Šteta, za skučenog čoveka neće biti mesta u Srejovićevom šatoru neolepenske civilizacije „metanoisanih“svesti. Bar će na Vlascu uvek biti mesta…

 9. Angel  4. септембра 2010.

  “Gorkyponedeljak, maj 24, 2010 u 09:24

  „Cuvajte se laznih proroka. Mnogi ce uzimati lik moj, vukovi zaodenuti u jagnecu kozu“ ili tako nesto je neko u istoriji rekao. bio je izgleda u pravu, jer prodjose milenijumi a ti proroci dodjose, prodjose i nestadose …“

  Samo jedan beše odenut u ruho čoveka,

  te zemlji dade svetlost-

  nekima ne vredi istinu dati u ruke,

  ko ni bacati bisere pred svinje.

 10. Angel  4. септембра 2010.

  Jedan dade svetlost u tami,

  jedan implantira svesnost u materiju,

  jedan vide boga u sebi,

  jedan vide budućnost i spuštaše je u materiju,

  jedan dade moć čoveku,

  jedan će nas odvesti

  tamo gde sada niču cvetovi pod nogama njegovim,

  jedan vide Evu u svom pravom obličju

  te ne hte njeno savršenstvo da kvari,

  jedan hodi zemljom i dalje

  te znaju ga oni koji hode njegovim stopama čestitosti i vere u sve-čoveka.

 11. Angel  4. септембра 2010.

  A kako ga znaju ,

  tako više nikada ne mogaše drugi ,njihovim nameštenim iluzijama, istinit uvid da kvare.

 12. Pingback: Bašta Balkana Blog » Blog Archive Proročanstva o Srbiji - Šta će sa nama biti do posletka? - Bašta Balkana Blog

 13. Velimir Abramovic  16. децембра 2010.

  Velimir Abramovich skrece paznju na istinu:

  POLITIKA
  Ceo svet priznao zaveru protiv Srba

  Rezolucija o zaveri celog sveta donesena jednoglasno
  NJUJORK, 8. decembar 2010, (Njuz) – Veliki broj svetskih lidera, mislilaca i religijskih poglavara je juče na vanrednoj sednici Ujedinjenih nacija u Njujorku u zajedničkom saopštenju potvrdio postojanje globalne zavere protiv Srbije i srpskog naroda.
  Ovaj iznenadni čin svetskih lidera predstavlja pokušaj preventivnog saniranja diplomatske štete koja bi nastala otkrivanjem poverljivih diplomatskih depeša iscurelih putem Vikiliksa. Tom Kruz, koji je ispred svetskih zaverenika pročitao saopštenje, tvrdi da je u cilju bržeg pomirenja između Srba i celog sveta bolje da Srbi čuju da zavera postoji već sada, nego da to sami saznaju za nekoliko meseci kroz objavljene diplomatske depeše.
  U saopštenju se navodi da bi se putem Vikiliksa saznalo da gotovo da ne postoji javna ili tajna organizacija koja nije umešana u zaveru protiv Srba. Od gej lobija, Amerike i Jehovinih svedoka, preko Vatikana i slobodnih zidara, pa sve do anti-pušačkog lobija, NATO pakta i subotara, sve ove organizacije su udruženim i zasebnim aktivnostima već vekovima pokušavale, i donekle uspevale, da sputaju slobodu i posebnost srpskog bića.
  Aktivnosti ovih organizacija i neformalnih udruženja su prvenstveno bile usmerene na to da se građanima Srbije još od njenog osnivanja u osmom veku p.n.e, život učini što težim. Jedina razlika se sastojala u tome da su neki pojedinci i udruženja, poput šest jevrejskih porodica koje vladaju svetom, delovala protiv Srba iz lične koristi, a druga iz pakosti, poput Osame bin Ladena. Postoji čak i nekoliko udruženja, poput na primer Templara i Iluminata, koji su bili umešani u zaveru „jer im se to činilo kao baš dobra zabava“.
  Kako nezvanično saznajemo, tajne depeše će pokazati kako se za prikrivanje zavere ceo svet koristio raznim sredstvima, najčešće fingiranjem događaja koji su na duže ili kraće vreme odvraćali sumnju srpskih teoretičara zavere da zavera uopšte postoji. Tako su na primer, u cilju skretanja pažnje sa antisrpske zavere započeti Prvi i Drugi Svetski rat, ubijen je Kenedi, zatrpani čileanski rudari, fingirana kineska privredna revolucija, stvoreni epovi o Ramajani i Mahabharati i osnovana muzička grupa Bitlsi.
  Svi ovi i još mnogi drugi događaji su bili dovoljni da se već hiljadama godina uspešno prikrije udružena zaverenička aktivnost na prvi pogled različitih aktivističkih grupa, poput katoličkih i muslimanskih fundamentalista i sledbenika Toma Kruza, Sajentologa.
  Još uvek nema zvanične reakcije iz Srbije na ovo saopštenje, međutim iz srpskog udruženja teoretičara zavere tvrde kako ovo priznanje „ide na ruku Hrvatima koji samo čekaju pogodan trenutak da napakoste Srbiji“.
  Viktor Marković

 14. Slobodan Lj. Živković  21. фебруара 2011.

  dečja mašta može svašta…zavere postoje,ali su sve otkrivene a onda serviraju ti što je otkriveno uz gomilu laži…grupa „69“ je samo farsa jer nikakve noći nemaju ni Vlajić,ni Radišić,a još manje pukovnik Bogi…ima super tajna grupa u vojsci za koju znaju samo oni koji su u njoj,ali neću o toj grupi jer ta grupa poseduje parapsihološke moći…harp ili harfa služe za manipulaciju ljudskom svešću niskofrekfentnim talasima…
  nema niko moći u svetu čak ni acio,čuvema labirint grupa…
  nemaju ni vremeplov i nikada nije ni postojao i svi koji tvrde da postoji – lažu…
  misterije ne postoje,misterije stvaraju oni koji hoće da manipulišu i upravljaju ljudima…zavere postoje,ali je sve to sitno u odnosu šta nas uskoro očekuje,a sve se dešava baš onako kako sam napisao i zapisao – kraj čovečanstva i sunčevog sistema je 2013(1607). godine…jedina istina je zapisana kod mene na http://www.slobadidi.wordpress.com…čitajte i postanite svesni situacije u kojoj se čovečenstvo nalazi…
  sve je počelo u Srbiji,ovde će sve i da se završi…
  Srbin je Mesija i on vas upozorava na predstojeće događaje…
  ostavite se lažnjaka poput Vlajića,Radišića,Vidojevića,Lučića i drugih…
  istina je samo jedna,a ona je zapisana kod mene na blogu.
  živeli

 15. Velimir Abramovic  25. фебруара 2011.

  NATO PAKT SE SASTAJE U JUNU MESECU 2011 U BEOGRADU U HOTELU HAJAT… DOLAZI TACNO 69 ZEMALJA, I TO JE NAJVECI SASTANAK NATOA IKADA… U SUSTINI, REC JE O PARTNERSTVU ZA MIR…STA JE TO, ZAPRAVO ? INSPIRATORI OSNIVANJA NATOIA BILI SU MALTEŠKI VITEZOVI, ČIJA RELIKVIJA JE SVETI GRAL…PARTNERSTVO ZA MIR POTIČE OD RUSKIH MASONA, ČIJA JE RELIKVIJA KAMEN SA ORIONA…NJHIVOVI ZAŠTITNICI I NJIHOVA VEZA SU VANZEMALJCI…
  sveti gral + kamen sa oriona jednako partnerstvo za mir

  zašto 69 ? zato što će upravo ovde nas sutanovac da predloži transformaciju natoa u snage za odrzanje mira, u policiju svetske vlade… grupa 69 radila je na razbjanju stare armije, koja nije odgovarala zahtevima nove sadažnjosti…

 16. Zlatko Šćepanović  25. фебруара 2011.

  Ono o vanzemaljcima me ne dotiče, ali 69, simbol horoskopskog raka, to da.

  Mada, 69 je i simbol za jednu sexi pozu 😉

 17. Radica  25. фебруара 2011.

  Gospodine Zlatko, ne mislite valjda da ce se toliko prestavnika doticnih Zemalja skupiti u Beogradu, da bi isprobalo sexi pozu sa nasim prestavnikom Gospodinom Sutanovcem. Mislim da to on nebi izdrzao, ali ko zna?

 18. Zlatko Šćepanović  25. фебруара 2011.

  @ Radica

  To nisam mislio, to sa Šutanovcem. Nego sam mislio da će prof Velimirović da objasni kosmičko značenje broja 69 u Beogradu, vezu izmedju svih činilaca i Beograda. Ujedno, 69 liči malo i na znak za Tao, a svi pretpostavljamo da su Kinezi uključeni u sve i diskretni. Zapravo, ovo je skup u znaku Lao Ce-a i Doktrine Nebeskog Mira.

 19. Skulja  26. фебруара 2011.

  Profesore VELIMIRE ABRAMOVICU POSTOVANJE…ZELEO BIH DA VAS PITAM?!? DA NAM VI OBJASNITE TU FAMOZNU 2012 godinu i KRAJ o kome se toliko pise i prica…21.12.2012!!!! Slobodan Lj. Živković prica kao nije 2012 nego 2013 i SUNCE CE DA EKSPLODIRA…RADISIC SVETOZAR PRICA KAKO CE polozaj MLECNOG PUTA u ODNAOSU NA CENTAR DA SE PROMENI…PA CE TU DOCI DO NEKIH PROMENA…Astrolozi pricaju da ce doci do konjukcije i plozaja svih planeta u odnosu na ZEMLJU…PA CE TO DOVESTI DO POTRESA i STETE NA ZEMLJI…NASA PRICA O SUNCANOJ OLUJI i DA CE BITI JAKOG PRAZNJENJA NA ZEMLJI , PA UREDJAJI NECE RADITI POCEV OD SATELICKE KOMUNIKACIJE DO UREDZAJA NA ZEMLJI KOMPOVI CE SE IZBRISATI RESTARTOVATI….NEKI PRICAJU O HOLOGRAMSKIM POJAVAMA NA NEBU ,KOJE CE BITI PROJEKTOVANE SA ZEMLJE A NEBO CE BITI PLATNO TIH HOLOGRAMSKIH POJAVA.NEKI PRICAJU DA CE DOCI DO SKOKA SVESTI LJUDSKE JER CE BITI NA 14 Hz…itd. PA SAM HTEO DA CUJEM I VASE STUCNO MISLJENJE O TOME SVEMU i 2012 -oj? POZDRAV ,SE NAJ VAM ZELIM

 20. Velimir Abramovic  7. марта 2011.

  DRAGI PRIJATELJU SKULJO,

  DAVNE 1973 GODINE BIO SAM U LONDONU I TOM PRILIKOM POSETIO MISISS HOWARD, NADAHNUTU KLERVOAJANTKINJU, JASNOVIDKU, KOJA JE INSPIRISANA ACTEČKIM DUHOM PROREKLA CEO MOJ ZIVOT…. VEC 33 GODINE SVE MI SE DOGADJA KAKO JE ONA TADA KAZALA. TADA SAM OD NJE PRVI PUT CUO ZA DATUM 21 DECEMBAR 2012… DOSLOVNO MI JE REKLA: MOJ ACTEČKI DUH KOJI MI SVE GOVORI KAŽE DA ĆE SE MNOGI LJUDI PLAŠITI TE GODINE JER JE TO KRAJ MAJANSKOG KALENDARA, ALI NEMOJ NA TO OBRAĆATI PAŽNJU… JER JE TO SAMO DATUM SMRTI NAJVEĆEG MAJANSKOG SVEŠTENIKA, ASTRONOMA I ASTROLOGA MUTENUTE, I POSLE NJEGA NIKO VIŠE U MAJANSKOM PLEMENU NIJE ZNAO TU NAUKU… NIJE IMAO UČENIKE…

 21. Max Q  2. септембра 2012.

  Aman za aman gde izvirete vise, kako se gasite, ne mogu da verujem da postojite!!!

 22. ivant  9. децембра 2012.

  „Pre nekoliko dana, dok sam putovao u buducnost, zacudio sam se videvsi na TV da je stanica „Russia Today“ objavila dokaze kako je Medvedev – vanzemaljac i to sa svoje planete …“

  hehe pozdrav za gdina Abramcika

 23. Edi Fuks  3. јануара 2014.

  Jebeš mi sve ako je ovima iz grupe 69 dobro

 24. velimir abramovic  3. јануара 2014.

  grupu 69 osnovao je NATO pakt u JNA i ona je sludjivala postene i naivne oficire u generalstabu, koji nisu shvatili da su izdati iynutra…bili su to razaraci armijskog jezgra..prisustvovali su cak sastancima ratnog saveta i obesmisljavali te astanke, da ne bi mogla da se organiyuje iole razumna vojna aktivnost

  http://www.constantpresenttime.com

 25. Boris  3. јануара 2014.

  Pa gdje ste Profesore, nedostajali ste nam ovde u Baschi!!

  A onaj sajt, http://www.teslainstitut.rs nikada da proradi. Sta se desava sa tim?

  Kad se vec prica o grupi 69, je li deda Bogi jos aktivan?

  Otkrivajte nam tajne Profesore, nemojte da ove pauze izmedju vasih javljanja budu ovako duge, ako Boga znate!

 26. Pingback: Teslino tajno oružje na pomolu u Srbiji – skalarni talasi i nanotehnologije - Bašta Balkana | Bašta Balkana

 27. Verica Richardson, BOZOVIC  1. октобра 2014.

  U ranijim komentarima sam napomenula da sam „pronasla“ to takozvano „dugme 69“, pa me zanima neki sigurniji put komuniciranja ?Mozda konvencionalni, „stari“nacin , obicnom postom. Obavestite me, ako vas zanima da saznate nesto vise o ovom istom .
  Sto se tice ovog clanka, mislim da je veoma detaljno razjasnjen, istinit, objektivan,mada na samom pocetku, zvuci jako komplikovano., posto se udubite u teoremu, sve vam je lakse da shvatite sustinu . Hvala Bogu ,sto imamo tako uzvisene, pametne i obdarene talentovane, ljude.

 28. Pingback: Zašto ne treba srljati u Evropu - pukovnik dr Svetozar Radišić

 29. Avis  25. фебруара 2018.

  Osecam grupu od njenog postojanja ,I drago mi je da mogu svakog Dana da posaljem malo energije za dobtobit.pozdrav.

 30. Александар  9. јуна 2018.

  Влајићу пробуди се из тог сна кабалистичког и врати се својим коренима и Православљу !! Може науком човек да се бави и у оквиру своје вере, не мора да лута у туђој.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.