Zvanični Moulinex recepti za hleb iz mini pekare, baget, kolače i testa.

Zbirka raznovrsnih i odličnih recepata za pečenje hleba u mini pekari Moulinex

 

Recepti za hleb iz mini pekare, baget i kolače za mini pekaru Moulinex

 

Recepti za hleb, baget i kolače za mini pekaru Moulinex baget iz mini pekare

Kome trebaju recepti za hleb iz mini pekare naći će ih ovde. Znam iz iskustva da dosta ljudi traži dodatne preporuke i neki novi recept za hleb u mini pekari. Mnogi i izgube katalog recepata za mini pekaru. S obzirom da sam uz kupovinu Moulinex mini pekare dobio CD sa receptima kao file u pdf formatu, podeliću ga sa publikom. Nekome će sigurno zatrebati. Iako možda ovi recepti ne odgovaraju vašem tipu mini pekare – drugačiji je kalup, drugačije su mešalice, drugačiji su grejači. Ali pokušajte, isplati se.

Ima na drugim mestima na internetu još mesta gde se nude recepti za hleb iz mini pekare. Moje iskustvo je takvo da smo se mi u kući fokusirali samo na par recepata u okviru kojih pravimo varijacije sastojaka. Moram priznati da nas na primer nikada nije interesovalo da pravimo hleb sa sirom ili sa orasima, izbegavamo da pravimo bele hlebove, već smo se orijentisali samo na integralne hlebove. Zanimljiv je doživljaj praviti baget iz mini pekare, ali za to vam trebaju kalupi.

Ovi recepti za hleb iz mini pekare ne sadrže na primer kukuruzni integralni hleb. Ili hleb od ječma, ovsa, heljde. A mi smo sve te vrste hlebova pravili samo držeči se razmera osnovnog recepta za integralni hleb. Pa smo tu i tamo ponekad dodavali jaje, mleko, neki začin, mekinje, maslinke, da vidimo šta i kako će ispasti. Nekada bude pun pogodak, a nekada i ne. Brašna su različita i različito reaguju na automatsko spremanje.

Zato mi mahom pravimo integralni hleb od mešavine brašna različitih žitarica. Najviše volimo mešavinu ječam, pšenica i malo heljde.

Pokušajte, napravite sopstveni recept za hleb za vašu mini pekaru. I kad ne uspete sa izradom hleba, on se neće baciti.

Na sledećem linku dole vam je Pdf file i katalog firme Moulinex i recepti za hleb, bagete, testo i džem za mini pekaru. File je oko 6 MB u vidu pdf prezentacije i slobodan za skidanje sa internera – free download

Recepti za hleb iz mini pekare – pekač hleba Moulinex

. . .