Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Zdravlje

Biljne kapi za smirenje, stres i nesanicu BioRelax – Tinktura za umirenje

 

ANTISTRES BILJNE KAPI ZA STRES

BioRelax su prirodne biljne kapi za smirenje koje deluju na stres i nesanicu. Mešavina tinktura za umirenje, nervozan stomak, slabe živce, dobar san

 

Osećate li posledice stresa? Stalna žurba, nervoza i napetost izazivaju grč mišića i unutrašnjih organa kod ljudi, što vremenom dovodi do niza psihosomatskih poremećaja. Pre svega javljaju se tikovi, grčevi, nervozan stomak, nesanica, stalna uznemirenost, živčanost i gnev. S obzirom da se ne koriste prirodni lekovi za smirenje i tehnike opuštanja, u daljem sledu dogadjaja javlja se pad imuniteta i nastanak ozbiljnijih bolesti.

Na žalost, većina stanovništva rešenje protov stresa ne traži u promeni životnih navika, već u sintetičkim lekovima za smirenje, koji ne samo da znaju da stvore zavisnost već potpuno menjaju biohemiju organizma i sam način mišljenja.

Zato vam danas predstavljamo prirodni lek za smirenje, biljni apaurin – BioRelax kapi za smirenje.

Biorelax kapi za smirenje i nesanicu antistres
Biljne kapi za smirenje koje prirodnim putem opuštaju i jačaju živce, daju miran i dubok san – klikni na sliku i naruči

Lekovito bilje za smirenje deluje veoma efikasno i kroz upotrebu smiruje grčeve, uznemirenost, stres, nesanicu, glavobolje. Tinktura za smirenje deluje mnogo brže i jače nego čaj za smirenje.

BioRelax biljne kapi za smirenje su prirodni lek za umirenje psihe i prenadraženih nerava od posledica stresa. To je mešavina tinktura lekovitog bilja koje deluje umirujuće i antistresno. Korišćene su poznate i pouzdane lekovite biljke koje deluju dubinski i smiruju uznemirenu psihu i telo. Biljne kapi za smirenje su nastale iz izučavanja tradicionalnih narodnih praksi da bi se dobio biljni lek za smirenje. BioRelax u nešto izmenjenoj formuli postoji i kao čaj za smirenje.

Biljne kapi za smirenje u sebi sadrže poznate lekovite biljke za smirenje: matičnjak, kantarion, valerijanu, lavandu, hajdučku travu …

Najpoznatiji narodni lek za smirenje je Odoljen, Valerijana ili Macina trava. Zatim tu je sjajni Matičnjak, a onda se koriste i mnoge druge lekovite biljke za smirenje kao što su: Hmelj, Nana, Kamilica, Hajdučka trava, Jagorčevina, Lincura, Pelin, Lavanda, Verbena, Bosiljak, mada svaka lekovita biljka za smirenje deluje na svoj način i na svoju grupu zdravstvenih tegoba. Zato je bilo potrebno za biljni sedativ napraviti skladnu kompoziciju biljaka za opuštanje koje će imati jako ali i sveobuhvatno delovanje.

Tradicionalna medicina skoro nikada nije davala osobama koje imaju problema sa stresom, nesanicom i grčevima samo jednu lekovitu biljku, jer je to uvek niz povezanih tegoba koje jedan lekovita biljka za smirenje ne može rešiti. Otuda je prirodna terapija za smirenje uvek bila sa nekoliko biljaka. Mi smo izabrali pet lekovitih biljaka za umirenje u razmerama i proporcijama da svaka da svoj pun doprinos ali da kapi za smirenje ne budu suviše uspavljujuće ili omamljujuće. Bilo nam je bitno da kapi budu prirodni biljni lek za grčeve.

Biljne kapi za stres i nervozu imaju u sebi Hajdučku travu koja reguliše metabolizam i stomak, Valerijanu koja umiruje i opušta, Lavandu koja deluje relaksirajuće, Kanatrion koji deluje na hormonalni balans i Matičnjak koji je trava za srce i opuštanje grčeva.

BioRelax biljne kapi za smirenje se koriste kao prirodni lek za psihu i pomoć za sledeća stanja, i to kao:

Biljni lek za uznemirenost i anaksioznost

Kapi za umanjenje stalne napetosti i hiperaktivnosti

Prirodni preparat za povišen krvni pritisak usled stresa

Biljni sedativ za grozničavu uzbudjenost i gnevne reakcije

Biljni lek za nesanicu i probleme sa spavanjem

Prirodni lek za grčeve, spazam i tikove mišića

Narodni lek za aritmije i lupanje srca izazvano stresom

Biljne kapi za fantomske bolove i stalan grč usled psihičke napetosti

Biljni sedativ za tremu i nervozan stomak

Pomoćno lekovito sredstvo za lečenje migrena

Prirodno sredstvo za jačanje živaca

BioRelax ne izaziva zavisnost i može se bezbedno koristiti duže vremena ako postoje hronični poremećaji. Može se s vremena na vreme koristiti kao preventiva da ne dodje do spazama i grčeva mišića usled stresa. 

Iskustva sa preparatom i lekovitim biljem su takva da se BioRelax biljne kapi za smirenje moraju koristiti duže vremena u kontinuitetu, jer lekovite biljke deluju blago i postepeno, vraćajući vaš organizam u ravnotežu. Biljne kapi ne treba koristiti u jačim dozama, jer su one formulisane da deluju što prirodnije i da vas ne sedativnim svojstvima ne ometaju u svakodnevnom radu. Takodje, ne deluju omamljujuće ali vam daju izuzetno dubok san koji će vas revitalizovati i odmoriti od uticaja stresa.

U slučaju uzimanja jače doze biljnih kapi za smirenje može vam se desiti omamljenost i sklonost ka spavanju.

BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu ne stvaraju ovisnost kao sintetički lekovi. Jedino što se može javiti u retkim slučajevima je blaga alergijska reakcija kod nekih ljudi na neke od lekovitih trava. U tom slučaju prestanite sa korišćenjem biljnih kapi za smirenje.  

BioRelax kapi za smirenje i grčeve se posebno preporučuju osobama koje imaju fantomske bolove i grčeve izazvane stresom i psihičkim razlozima, kao i hronične migrene. Kod osoba koje imaju stegnut stomak prostatu, ledja, vrat, uz kapi za opuštanje i vežbe se brzo postiže smanjenje bolova i grčeva. Kao biljni lek za migrene BioRelax se koristi uz lekove za glavobolju. 

Kako se koriste BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu: 20 kapi (pola kafene kašičice) nakapati u 2 dcl vode i popiti pre jela tri do pet puta dnevno zavisno od stanja uznemirenosti.

 

Pakovanje BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu: bočica od 100 ml

BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu traje za oko 3 nedelje intezivne terapije. Biljne kapi za smirenje i nesanicu se čuvaju na tamnom i hladnom mestu. Rok trajanja je 3 godine.

 

Cena BioRelax tinktura za smirenje i opuštanje: 1000 dinara + standardni ptt troškovi dostave brzom poštom.

 

Naručite BioRelax kapi pouzećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje BioRelax kapi u Srbiji:  065 970 7777    

E mail za naručivanje:  [email protected]

Naručivanje BioRelax kapi za BiH i RS: (+387) 066 271 012

 

http://prirodanadar.rs/

 

Ostale naše biljne kapi: Preporučujemo da probate i BioColon kapi za nervozna crevaBioMind Plus kapi za depresiju BioPsorijaza kapi za psorijazu – BioCapillary kapi za cirkulacijuBioImunitet kapi za imunitetKapi za hemoroideKapi za holesterol

35 komentara

 • Veliki pozdrav
  Jedno pitanje u vezi kapi relax kako naruciti za inostanstvo austriju potrebne su mi te kapi
  Hakija

 • Poštovani Hakija, slanje u zemlje Evropske unije je skopčano sa rizikom da preparat ne stigne do vas zbog propisa EU o dijetetskim suplementima koji nisu proizvedeni na tlu EU.

  Kontaktirajte apoteku Mediflora sa upitom oko slanja, oni će vam objasniti proces slanja, naplate i troškove. Njihov mail je:

  [email protected]

 • Da li se smiju kapi koristiti ako vec koristite antidepresivnu medicin?
  Smijem li se mjesati?
  Hvala unaprijed

 • Draga Ena, smete mešati kapi za smirenje sa antidepresivnim lekovima.

  Korišćenje kapi će vam pomoći da se brže rešite lekova, da ih vremenom skroz zamenite kapima i na kraju da se iscelite.

 • Poštovana Sojna, zakažite razgovor sa lekarom. U trudnoći se nekada dešavaju takve promene ali će sve to proći. Neka vas sasluša lekar.

 • Molim Vas,imam autistično dete,koje strasno tesko zaspi.svi se mucimo,i svi smo neispavani i i umorni.
  Dete napunilo ,7 god
  Sta nam preporucujete?
  Pozd.Ruzs

 • dali vremenom ako se koriste nekoliko meseci vase kapi za nesanicu one pocnu da gube dejstvo tj da li duzom upotrebom organizam poistane imun pa da vise ne deluju ili se javlja potreba za sve vecom dozom

 • BioRelax kapi treba da dovedu do prirodnog regulisanja sna tako da se posle par bočica spava bolje i bez kapi. Jedino ako je neki metabolički problem takav da je biohemija tela trajno promenjena pa da ne može da se zaspi bez sedativa.

  U tom slučaju bi trebalo da se koriste stalno, sa povremenim prekidima.

  Kod BioRelax kapi ne bi trebalo da se javi rezistencija tela na dejstvo kapi, niti da se povećava doza.

 • Postovani, koliko dugo se sme piti BIORELAX pa treba napravi ti pauzu, i koliko treba da bude ta pauza? Ja sam popio dve flasice bez prekida, da li smem da ih pijem i dalje?Hvala

 • Biljne kapi možete piti 3 meseca bez prestanka a onda je poželjno napraviti pauzi od 10 do 15 dana, pa se onda opet može nastaviti ciklus od 3 meseca dalje upotrebe.

  Sve naše biljne kapi su potpuno bezbedne za upotrebu.

 • Postovani da li su adrese apoteka koje ste naveli azurne? Pored toga da li Biorelax kapi deluju isto bez obzira koje su sedativi korisceni i koliko dugo? Koje vrste nus pojava su moguce?
  Pozdrav
  Alba

 • Dejan – cena BioRelax kapi je 23.5 KM u Bosni

  Aza – biljne kapi, bilo koje, nisu za decu ispod 18 godina.

  Alba – adrese apoteka su ažurne. BioRelax će delovati i pored sedativa koje ste koristili. Jedina nus pojava je alergija na neku od biljaka u sastavu, što je jako retko. I kod većih doza dnevna pospanost može biti nus efekat za vozače.

 • Imam problem sa spavanjem zadnje 3 godine tj budim se u toku noci vise puta sta misli te da li ove kapi mogu da pomognu da se san bude cvrst i da se stabilzuje kakva su iskustva sa takvom vrstom nesanice?

 • Postavana dali se kapi smiju koristiti tokom voznje auta! I dali osobe sa problemom srca smiju koristiti tocnije sa ugradenim pace makerom.. Hvala

 • Kapi se mogu koristiti ako imate pacemaker ili stent, nema tu problema. Može se i voziti auto ako se osoba ne oseća pospanim. Ako se oseti pospanost, onda se preskače jutarnja doza BioRelax kapi.

Ostavite komentar