BIOMIND KAPI

Mešavina lekovitog bilja i prirodni lek za anksioznost, BioMind biljne kapi za depresiju stimulišu psihu i podižu koncentraciju – Sunce ga je obasjalo!

 

Depresija i prirodni lek za depresiju

Biljne kapi za depresiju BioMind su prirodni lek za anksioznost i depresivna stanja, kao što su bezvoljnost, mračne misli, čamotinja, strahovi. To je takodje i pomoćno lekovito sredstvo za hroničnu depresiju, rezignaciju, malaksalost, i narodni biljni lek za psihu i vitalnost. Biljne kapi za depresiju su prirodno sredstvo za psihičke slabosti.

Biomind plus kapi za depresiju i anaksioznost
Biljne kapi za depresiju i prirodni biljni antidepresiv

Na žalost, sve je veći broj sve mladjih a i starijih ljudi koji usled nezdravog načina života i stresa upadaju u depresiju. Loše životne navike, uticaj negativnih vesti sa medija, alkohol, energetska pića i narkotici, socijalni pritisak, nesrazmera izmedju želja i mogućnosti, pogrešna ishrana, kontakt sa mračnim sadržajima i praksama, sve to dovodi do značajnog povećanja simptoma depresije kod stanovništva. Samim tim raste i interesovanje za prirodan lek protiv depresije.

Depresija kao bolest ima mnogo lica i stanja, pa svako ko ima simptome depresije mora da se obrati lekaru specijalisti za pomoć ali i svešteniku, jer je to bolest psihe ali i duha. Depresija može biti teška i uporna bolest sa ozbiljnim socijalnim posledicama, i ne preporučuje sa samostalno lečenje. Lekovito bilje i naše biljne kapi za depresiju BioMind Plus su tu da pomognu ali ih svakako koristite pod nadzorom lekara.

Najpoznatiji narodni lek za depresiju su aromatične lekovite biljke: Bosiljak, Majčina dušica, Verbena, Divlji Bosiljak, Majčina dušica, kao i Kantarion, ili gorke trave kao Lincura i Pelin.

BioMind biljne kapi za depresiju su nastale kao nusproizvod čaja 5 biljaka Sunca koji smo decenijama koristili za stimulaciju uma kod prekomernih umnih napora, za bolju koncentraciju i za budjenje vitalnosti. Vremenom smo uočili da taj čaj 5 biljaka Sunca osim što dobro služi studentima da imaju bolju koncentraciju i više volje za učenje, daje dobre rezultate kod anksioznih i depresivnih osoba. Dalja ispitivanja su pokazala da čaj deluje kao prirodni lek za depresiju i anksioznost, da potpomaže brže izlečenje depresivnih osoba koje su na terapiji. Zato smo čaj pretvorili u biljne kapi BioMind koje su jednostavnije za upotrebu. U sastav čaja 5 biljaka Sunca ulaze 5 lekovitih trava, mahom stimulativne lekovite trave kao što su kantarion, bosiljak, nana, matičnjak …

Sam naziv čaj 5 biljaka Sunca je simboličan, jer smo u njegovoj formuli imali biljke koje vole sunce, koje upijaju sunce u sebe i čije dejstvo na telo čoveka možemo opisati kao „Sunce ga je obasjalo“. Svima je poznato kako posle oblačnih i tamnih dana, kada grane sunce, svi odmah dobiju osmeh na licu i popravi im se raspoloženje. Tako deluju i naše biljne kapi za depresiju – vraćaju vam vedrinu.

Naše biljne kapi za depresiju i bezvoljnost su koncentrisali snagu sunca i lekovitog bilja u sebi.

 

Kakve efekte imaju BioMind biljne kapi za depresiju i anksioznost

BioMind biljne kapi za depresiju i anksioznost su odlične za blage oblike psihičkih poremećaja, gde skoro i samostalno mogu da pokrenu osobu. Kod težih psihičkih stanja su pomoćno lekovito sredstvo uz propisanu medicinsku terapiju, jer ubrzavaju oporavak pacijenta. Posebno ih preporučujemo kao blago i pouzdano prirodno sredstvo ženama nakon porodjaja i pojave postporodjajne depresije. Možete ih koristiti kao biljne kapi za postporodjajnu depresiju.

Naše biljne kapi za depresiju BioMind su blago stimulativno sredstvo za žlezde sa unutrašnjim lučenjem, poboljšavaju cirkulaciju, pobudjuju um i psihu. Dejstvo lekovitog bilja je takvo da se telo blago stimuliše, osoba postaje bodrija, um vitalniji i jasniji, jer je bolja cirkulacija, javlja se želja za životom i akcijom, volja se budi, stres se lakše prevazilazi, čovek postaje hrabriji. Koncentracija je bolja jer je i bolja prokrvljenost mozga, nestaje pospanost i malaksalost, smanjuje se letargija.

Kao prirodan lek za depresiju BioMind kapi nemaju nikakvih štetnih efekata, ne stvaraju ovisnost niti menjaju crte ličnosti, što je vrlo značajno kod ovakvih poremećaja, jer sintetički  antidepresivi mogu biti problematični na duži rok. Ujedno, naše biljne kapi za depresiju BioMind se mogu koristiti sa svim drugim lekovima, jer niti isključuju dejstvo drugih lekova, niti ih pojačavaju. BioMind biljne kapi za depresiju i anksioznost su bezbedne i mogu se koristiti dugo, iako mi svima preporučujemo da ih koriste samo onoliko koliko je potrebno da udju u zdravo stanje funkcionisanja. Ne treba ih koristiti van propisanih doza, jer u većim dozama biljne kapi za depresiju mogu da izazovu nesanicu.

BioMind sastav biljnih kapi za depresiju i bezvoljnost: Matičnjak, Kantarion, Divlja nana, Ruzmarin, Bosiljak, Neven, Majkina dušica. Sve su to lekovite biljke koje podstiču vitalnost i um.

Korišćenje BioMind biljne kapi za depresiju: 20 kapi (pola kafene kašičice) nakapati u 2 dcl vode i popiti pre jela dva puta dnevno. Ne piti uveče pred spavanje.

Pakovanje tinkture za depresiju i anaksioznost: staklena bočica od 100 ml

BioMind tinktura za depresiju i anaksioznost traje za oko 3 nedelje terapije. Čuva se na tamnom i hladnom mestu. Rok trajanja je 3 godine.

 

Cena BioMind Plus tinktura za depresiju i anaksioznost: 1000 dinara + standardni ptt troškovi slanja paketa brzom poštom.

 

Naručite BioMind kapi pouzećem direktno na vašu adresu: 

Telefon za naručivanje BioMind kapi u Srbiji:  065 970 7777    

E mail za naručivanje:  prodajanadar@gmail.com

Naručivanje BioMind kapi za BiH i RS: (+387) 066 271 012

Ostale naše biljne kapi: Preporučujemo da probate i BioColon kapi za nervozna creva – BioPsorijaza kapi za psorijazuBioRelax kapi za smirenjeBioCapillary kapi za cirkulacijuBioImunitet kapi za imunitetKapi za hemoroideKapi za holesterol 

49 Responses to "Prirodne biljne kapi za depresiju BioMind – prirodni lek za anksioznost"

 1. Pingback: Depresija i lečenje depresije duhovnim metodama – terapija duše - Bašta Balkana | Bašta Balkana

 2. Pingback: Lečenje depresije i lekovito bilje – depresija i prirodni biljni lekovi i planinske trave | Bašta Balkana

 3. Pingback: Stres i depresija posledice prirodni lek i lečenje depresije anti stav | Bašta Balkana

 4. Taklberi  20. априла 2015.

  Meni treba nešto za učenje. Koncentracija mi je loša, a volja „onako“.

  1) Šta je bolje za učenje: čaj od 7 osunčanih biljaka ili kapi BioMind Plus?

  2) Je li dejstvo čaja/tinkture uvijek jednako, ili se vremenom organizam navikne, pa mi onda treba nešto jače?

 5. Priroda na Dar  20. априла 2015.

  @ Talkberi

  Zavisi od stanja osobe i disfunkcije koji bi preparat bio bolji. Negde treba više tečnosti pa je čaj bolji a negde treba viša koncetracija bioaktivnih materija pa je tinktura bolja.

  Naša preporuka je u vašem slučaju BioVitalis čaj.

  http://www.bastabalkana.com/2013/10/caj-za-imunitet-vitalnost-zdravlje-vedrinu-biovitalis/

  Vrlo je ukusan čaj, može se dugo piti, tera prolećni umor i depresiju, detoksinira, budi i jača. Dejstvo čaja se održava i vremenom ne pada.

  Ako bi trebali na pusto ostrvo da ponesemo samo jedan čaj, da je takav uslov da možemo poneti samo jednu vrstu čaja, razmišljajući o svim mogućim zdravstvenim tegobama koje bi nas na pustom ostrvu snašle, poneli bi bez dvoumljenja BioVitalis.

 6. dajana  4. августа 2015.

  Kako mogu doci do biomind kapi s obzirom da zivim u austriji

 7. Priroda na Dar  4. августа 2015.

  Apoteka Mediflora šalje u inostranstvo kurirskom službom i sa njima treba videti detalje oko slanja, troškove i slično. Njihov mail je kontakt@mediflora.rs

 8. dajana  5. августа 2015.

  Hvala vam puno,najlakse bi mi bilo da kupim nesto ovde,apoteka mi je u zgradi,ali me muci sto neznam sta oni imaju i sta da trazim od lekova,ovako mi jedino preostaje kad budem dolazila u srbiju da uzmem do tada cu se nekako izboriti sa anoksioznoscu

 9. dajana  5. августа 2015.

  Hvala vam,samo jos jedno pitanje molim vas za odgovor ukoliko znate,da li znate sta bih ovde mogla traziti za anoksioznost,,apoteka mi u zgradi,ali neznam nazive lekova,malo mi je komplikovana porudzbina,tako da ako ne nadjem ovde nista,ostaje mi samo kada dodjem u srbiju porucim,a do tada cu se nekako izboriti sa anokzioznoscu.U svakom slucaju hvala vam od srca,svako dobro vam zelim i veliki pozdrav

 10. Priroda na Dar  7. августа 2015.

  Poštovana Dajana, potražite u apotekama neki biljni lek za depresiju na bazi Kanatrion – Hipericum. Ima takvih preparata po Austriji, ili najednostavnije uzmite čaj od kantariona, mente i majčine dušice, pa tu mešavinu pijte 4-5 puta dnevno.

  Kad konzumirate kantarion izbegavajte sunce i izlaganje suncu, možda posle nekog vremena osetite osetljivost na svetlost.

 11. dajana  12. августа 2015.

  Hvala vam od srca,sve najbolje vam zelim,veliki pozdrav

 12. Jovana  13. јануара 2016.

  Pozdrav, dugi niz godina imam problem sa blagom depresijom i konstantnom nesanicom. Trosim antidepresive na hemijskoj bazi, prepisane od strane doktora kao i lek za spavanje. Odlucila bih se da pokusam da se lecim na prirodnoj bazi, pa me zanima ukoliko bih uzela kapi za depresiju i ankcioznost da li su mi potrebne ujedno i vase kapi za spavanje? Koliko je to izvodljivo sa obzirom da imam problem i sa depresijom i nesanicom? Da li se uopste smeju trositi razlicite kapi istovremeno? Takodje me zanima ukoliko mogu dobiti informaciju vezano za biljku „kava-kava“..koja isto vazi kao lek za psihu. Unapred hvala!

 13. Priroda na Dar  14. јануара 2016.

  Poštovana Jovana,

  Mogu se istovremeno koristiti dve vrste kapi ali u različito vreme.

  U vašem slučaju BioMind Plus kapi bi koristili ujutru i popodne po 20 do 25 kapi pre jela a pred spavanje bi uzimali BioRelax jednu dozu od 40 kapi.

  Nemamo informacije o kava kava biljci, mi koristimo samo biljke ovih prostora koje poznajemo i za koje znamo koji kvalitet imaju.

 14. Aleksandra  9. фебруара 2016.

  Mene samo zanima da li se dva puta na dan pije po cetiri dl dnevno ili se dva dl rasporedi na jedan dan?

 15. Priroda na Dar  9. фебруара 2016.

  Aleksandra, kod biljnih kapi svih vrsta generalno uputstvo je da jedna doza iznosi 20-40 kapi u čaši vode (2-3 dcl).

  Znači ako na uputstvu piše 20-25 kapi 3 puta dnevno sa čašom vode, onda to znači da pijete 3 puta dnevno po jednu čašu sa 20-25 kapi, ukupno 60-75 kapi dnevno.

  U većini slučajeva i pola čaše vode ili soka je dovoljno za jednu dozu kapi, osim u slučajevima gde je i pijenje vode lekovito, na primer kod upale bubrega, mokraćne bešike, prostate, reume, gde je bolje da se popije više vode, pa kapi sipajte u 3-5 dcl vode.

 16. Jadranka  25. фебруара 2016.

  Dobar dan! Molim Vas mozete li mi reci da li bi mogla uzimati vase kapi zajedno sa Rivotril tabletama koje uzimam za anksioznost? Hvala! Lp

 17. Priroda na Dar  25. фебруара 2016.

  Možete biljne kapi koristiti uz vaš lek jer se ne ometaju. BioMind Plus biljne kapi deluju na opštem nivou podstičući sinergetski čitav niz organa u telu da prebrode postojeće stanje, dok se lekovi mahom fokusiraju na jedan odredjeni proces u organizmu za koji se pretpostavlja da je uzročnik problema.

 18. Natada  4. марта 2016.

  Zanima me dali se mogu piti zajedno sa vadim kapima za depresiju i kapi za nervozna creva

 19. Priroda na Dar  4. марта 2016.

  Natada, mogu se piti uz razmak od po pola sata, mada bi mi preporučili da u ovom slučaju koriste samo jedne kapi, jer BioColon kapi delimično umiruju a Bio mind stimulišu, pa nije najbolja kombinacija da ih pijete u isto vreme.

 20. Aleksandra  20. марта 2016.

  Ja vec mesec dana pijem biomind plus protiv depresije i osecam boljitak. Popila sam celu bocicu ali ne znam koliko obicno terapija ovom tinkturom treba da traje i koliki je njen maksimalni ucinak. U pitanju je anksioznost i depresija.

 21. Priroda na Dar  21. марта 2016.

  Poštovana Aleksandra, BioMind kapi se mogu dugo i kontinuirano piti jer su u pitanju sve biljke dobrice, ali nakon jedne bočice napravite pauzu od nedelju dana.

  Maksimalan učinak kapi zavisi i od toga koliko je osoba promenila druge životne navike, da li se pokrenula, da li vežba i izlazi u prirodu, da li drugačije i zdravije jede, manje se bavi stvarima koje su je dovele do stanja ansioznosti ili depresije.

  Kapi su pomoć i podrška da se osoba pokrene iz jednog stanja u koje je upala, ostalo je do same osobe, tako da je teško reći šta je maksimalan učinak.

 22. snupi  21. априла 2016.

  da li se ove kapi za depresiju i anksioznost smeju koristiti uz antidepresiv, rivotril i propranolol posto sam trenutno u akutnoj fazi pa moram sve to da pijem? hvala

 23. Priroda na Dar  21. априла 2016.

  Poštovani Snupi, možete BioMind kapi piti uz lekove, nema kontraindikacija, jer antidepresivi deluju na drugačije mehanizme u telu i glavi nego kapi.

  Dosta često se BioMind kapi koriste kao pomoć pri odvikavanju od antidepresiva.

 24. milan  29. маја 2016.

  Milan da li se biomind kapi protiv aneksioznosti i depresije smeju piti zajedno sa eftilom stabilizatorom raspolozenja . Posto imam neku nervozu i napetost i ne znam kako da se resim toga

 25. Priroda na Dar  29. маја 2016.

  Milane možete BioMind kapi piti sa navedenim lekovima.

 26. nenad  24. августа 2016.

  Postovani da li smem da uzimam biomind kapi bez konsultacije sa lekarom nekako mi je glupo da odem da pitam?? patim on anksioznosti sa blagim simptomima depresije znam da ce sve proci samo mi treba pokretac,nesto da se laske izborim sa simptomima da bih mogao normalnije da funkcionisem…???

 27. Priroda na Dar  24. августа 2016.

  Poštovani Nenade, možete da uzimate BioMind kapi bez konsultacija sa lekarom. Kapi će vas nadamo se u dovoljnoj meri pokrenuti i ojačati da promenite stanje na bolje.

 28. danijela  21. септембра 2016.

  zelela bih da narucim biomindapi

 29. Priroda na Dar  21. септембра 2016.

  Preparati se naručuju putem našeg sajta http://www.prirodanadar.rs ili putem maila prodajanadar@gmail.com odnosno telefonom 065 970 7777

 30. Biljana  3. октобра 2016.

  Dali ove kapi mozemo kupiti u republika srpska

 31. Dejan  10. октобра 2016.

  Dobar dan,
  skoro sam uzeo vase kapi Bioliver I interesuje me koliko bih bocica trebao da popijem da bi se video efekat smanjena holesterina u krvi kao I masne jetre?
  Hvala I pozdrav

 32. Priroda na Dar  10. октобра 2016.

  Poštovani Dejane već nakon prve bočice možete analizom krvi utvrditi promene na bolje.

  Uobičajeno je da tretman jetre BioLiver kapima treba da traje par meseci ali ima slučaja da se i nakon prve bočice desi vidan napredak.

 33. Bilja  18. децембра 2016.

  Koliko treba piti ove kapi za depresiju i anksioznost da bi doslo do poboljsanja stanja

 34. Priroda na Dar  19. децембра 2016.

  Poštovana Biljana, posle nedelju dana vidite poboljšanje, no koliko će vam trebati da koristite kapi zavisi od stepena zdravstvenog problema. Za teže oblike depresije su potrebni lekovi, kapi su pomoćno sredstvo.

 35. Dule  28. августа 2017.

  Postovanje, zanima me da li saljete Bio Mind kapi u Crnu Goru?

 36. Priroda na Dar  31. августа 2017.

  Ne šaljemo Priroda na Dar kapi van Srbije i Bosne za sada.

 37. Mića  24. марта 2018.

  Dali ove kapi poboljsavaju i potenciju

 38. Priroda na Dar  24. марта 2018.

  Ne, kapi nisu za potenciju.

 39. Dragana  13. априла 2018.

  Postovanje zanima me dali bi kapi pomogle u mom slucaju lecim se od anksioznosti,strah od smrti I bolesti,imam napade panike pijem dva antidepresiva I sedativ vec godinu dana,ali I uz lekove neosecam se bolje.Trujem se hemijom ali slabo mi pomaze samo su mi prouzrokovale druge probleme seksualnu disfunkciju,kasnjenje ciklusa hormoni se uzbudili dobijam na kilazi.Izvinite na duzem postu zanima me dali bi mi kapi pomogle da sve ovo olaksam jer stalno sam pod pritiskom I napeta.Hvala vam

 40. Priroda na Dar  13. априла 2018.

  Pomogle bi vam BioMind kapi. Uz to bi vam pomoglo i da promenite način ishrane i da uključite i fizičko vežbanje. Kod ishrane, izbacite meso i mleko iz ishrane, koristite što svežije povrće i voće, koštunjave polodove i manje ugljenih hidrata. Vežbajte u prirodi, makar i uz prisustvo nekoga ko će vam smanjiti strah od nepoznatog.

 41. Andrea  7. јуна 2018.

  Da li su poznate neke kontraindikacije BioMind kapi? Uzela bih ih ali ne znam sastav?

 42. Priroda na Dar  8. јуна 2018.

  BioMind biljna formula sadrži sledeće lekovite biljke: Bosiljak, Matičnjak, Bogorodičina trava, Metvica, Ruzmarin, Neven, Majčina dušica.

 43. Jovanka  11. јула 2018.

  Pijem rivotlil, 2 antidepresiva i jedan antipsihotik-ave zbog depresije i anksioznosti!smem li uz sve ove lekove piti i vase kapi za anksioznost i depresiju! Hvala

 44. Priroda na Dar  12. јула 2018.

  Možete BioMind piti uz lekove bez problema.

 45. Jovanka  12. јула 2018.

  Da li to sto kapi sadze kantarion ima bilo kakve kontraindikacije sa lekovima, pre svega sa antidepresivima?

 46. Priroda na Dar  12. јула 2018.

  Kantarion u jakim dozama ima kontraindikacije sa nekim lekovima ali u BioMind kapima njegovo učešće je minimalno, tako da ne postoji mogućnost da utiče na lekove. Tek kada bi uzimali čist i jak koncentrat kantariona, što postoji u vidu nekih biljnih lekova za depresiju, mogli bi da imate kontraindikacije.

  Kod BioMind kapi aktivno delovanje je bazirano na drugim lekovitim biljkama i njihovom sinergističkom dejstvu, ne na kantarionu.

  Mi volimo Kantarion kao biljku jer je on Bogorodicina trava, po narodnoj legendi je nastao od suza Presvete Bogorodice, pa ga skoro svaki naš preparat ima kao obavezan dodatak u Njenu čast 🙂

 47. Life  31. августа 2018.

  Pozz zanima me da li kapi zaista pomazu u izlecenju anksioznosti i depresije? Probala bih ovo.. Mislila sam da odem kod lekara ali ne zelim da se kljukam nekim tamo lekovima koji stvaraju zavisnost,jer nemam tesku depresiju,normalno spavam, normalno jedem, budem srecna ali se nekako odjednom smorim i nemam zelju ni za sta, sve mi odjednom postane dosadno Hvala unapred

 48. Petar  16. септембра 2018.

  Na mnogo mesta sam procitaoda se kantarion ne sme mesati sa antidepresivima. U ovom kapima ima kantariona. Zanima me sta je istina.

 49. Priroda na Dar  16. септембра 2018.

  Istina je da jake doze kantariona mogu da ometaju dejstvo nekih lekova. Kad se samostalno koristi kantarion kao čaj ili u vidu kapsula ili tableta.

  Doza kantariona koja ometa delovanje leka je 10 puta viša od one koja je u BioMind kapima, tako da kapi sa tim minimalnim prisustvom kantariona ne utiču na delovanje lekova.

  Kantarion u BioMind kapima je samo simbolično prisutan da bi podsrakao rad drugih biljaka, jer je to biljka koja stimuliše druge biljke, nije delovanje kapi bazirano na njemu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.