MAJA TOMIĆ, DRUGA PO LEPOTI U SVETU !

Srpska manekenka Maja Tomić iz Kraljeva osvojila je titulu prva pratilja na takmičenju lepote Miss Europe World 2015 u Libanu

 

Pobednica ovog izbora je Linda Satilova iz Letonije, dok je druga pratilja Italijanka Korali Porovečo…

Srpska manekenka Maja Tomić ponela je laskavu titulu na „Miss Europe World 2015“ izboru i zauzela mesto prve pratilje.

Maja Tomić predstavnica Srbije na Miss Europe World 2015 portret

Maja Tomić predstavnica Srbije na Miss Europe World 2015, Foto: Promo Crystal model agency

Maja Tomić, koja dolazi iz modne agencije Crystal, zauzela je visoko drugo mesto na izboru za najlepšu devojku Evrope. Domaćini su bili Libanci, a na izboru je učestvovalo preko 30 zemalja.

Pobednica ovog izbora je Linda Satilova iz Letonije, dok je druga pratilja Italijanka Korali Porovećo.

Maja Tomić ima 20 godina i dolazi iz Kraljeva. Modelingom se bavi od svoje šesnaeste godine i već tri godine uspešno gradi karijeru u Indiji, gde je snimila mnogobrojne kampanje i reklame.

Maja ima 20 godina i Kraljevčanka je. Da bi u Bejrut, gde će se izbor održati, došla u svom najboljem izdanju, morala je za 10 dana da smrša pet kilograma. Ona je u poslednjem trenutku pozvana da predstavlja Srbiju.

– Bila sam na citrus dijeti tih 10 dana. Jela sam pomoranžde i dvopek, a dozvoljena su bila i jaja i salate. Svako jutro sam pila sveže ceđeni sok od limuna sa mlakom vodom. Znam da to dugoročno nije zdravo, ali ako se drži kratko, očisti organizam od toksina i sagori masnoće. Sada sam u top formi- kaže Maja koja važi za jednu od favoritkinja.

Ona se druži sa našom glumicom i manekenkom Natašom Stanković, koja već dugo živi i radi u Indiji, a učestvovala je i u tamošnjem „Velikom bratu“.

Priredio: V. V. M.

oOOo