IMAO JE DOBAR RAZLOG!

Tunel od sobe do kafane je za 15 godina iskopao jedan irski vodoinstalater, kako bi mogao da pobegne od svoje žene u vreme dok ona ne zaspi. Razlog tome nije nimalo čudan – štaviše, svako ko ima isti problem može da pokuša isto!

 

Naredna priča je za nevericu! Petsi, vodoinstalater iz Irske je iskopao tunel koji je vodio od njegove spavaće sobe do lokalnog paba koji se nalazi na svega 800 metara od njegove kuće. Za ovaj podvig mu je trebalo punih 15 godina, a na ideju je došao nakon što je odgledao film „Bekstvo iz Šošenka“.

tunel od sobe

Možda je čudno da ova akcija ostane tek onako pomenuta, jer je trajala toliko dugo vremena, ali je Petsi zaista imao dobar razlog da skoro svake noći šmugne iz spavaće sobe u vreme spavanja. Taj razlog je onaj koji sve češće razvodi parove, bez obzira na to koliko su u braku. Naime, Petsijeva žena jako hrče!

„Moja supruga ima problema s hrkanjem. Nakon što sam odgledao film ’Bekstvo iz Šošenka‘ 1994. godine, odlučio sam da preduzmem nešto u vezi sa tim, pa sam počeo da kopam rupu ispod kreveta u pravcu paba. Koristio sam sve moguće vrste alata, od kašičice do bušilice za tunel koju sam uspeo da odnesem u rupu kada je žena bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspeo da izađem na drugu stranu, i to u ženski ve-ce i ostavu“, iskren je bio Petsi.

Ovaj irski vodoinstalater je prethodnih pet godina svako veče odlazio u pab u 11 sati uveče i vraćao se u jedan sat posle ponoći. Za to vreme njegova žena nije ni slutila šta njen muž radi i gde ide kada ona zaspi.

„Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen. Žena je uvek ujutro osećala da mirišem na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje vremena kada će me neko uhvatiti. Vlasnik paba se uvek pitao kako uvek dolazim niotkuda u isto vreme, i kako nestajem iz ženskog ve-cea“, izjavio je Irac.

Tunel je otkriven nakon što je izbio problem s kanalizacijom koji je izazvan pucanjem cevi koju je Petsi slučajno udario dok je kopao rupu. Izgleda da je Petsi ne baš tako vešt u zanatu kom se bavi.

Izvor: Sputniknews.com