REŠAVA PROBLEM

Narodna medicina ima širok arsenal svih vrsta lekova protiv oticanja nogu, a najefikasniji od njih je napitak od peršuna, koji efikasno uklanja višak tečnosti iz tela.

Oticanje nogu može se javiti iz različitih razloga: temperatura, vaskularni problemi, bubrežni problemi, trudnoća, srčana insuficijencija, hormonalni poremećaji…

napitak od peršuna

Ovaj problem ne treba uzimati olako, ali bolje je odmah posetiti lekara da utvrdi šta je tačno dovelo do otoka donjih ekstremiteta.

Narodna medicina ima širok arsenal svih vrsta lekova protiv edema, ali, nažalost kad do njih dođe, najefikasniji od njih je napitak od peršuna, koji efikasno, ali nežno uklanja višak tečnosti iz tela.

Da biste pripremili ovaj zdravi napitak peršuna za uklanjanje podbulosti, trebaće vam sveže bilje i korenje, odnosno cela biljka.

Temeljito ga operite i provucite kroz mlin za meso. Stavite masu u termos, sipajte 500 ml ključale vode. Pustite da se piće odstoji celu noć, procedite ga ujutro. Ova količina tečnosti je za 1 dan, treba je piti u 3 doze.

Uzimajte napitak 2 dana za redom, zatim napravite pauzu 3 dana, a zatim ponovo pijte lek 2 dana. Bukvalno sledećeg dana prijetićete smanjenje otoka na nogama i lako možete obuti svoje omiljene cipele!

Izvor: Alo