Vidatox homeopatski kubanski lek za rak – uputstvo za upotrebu

Kubanski lek Vidatox

Kubanski lek za rak Vidatox

Uputstvo za upotrebu kubanskog preparata Vidatox

 

 

Napominjemo da ovaj preparat ni u Srbiji a ni u Evropi, izuzev Albanije, nije registrovan kao lek za rak. Takodje, i na Kubi gde se preparat primenjuje on je pomoćno terapeutsko sredstvo za ublažavanje simptoma, a ne glavno terapeutsko sredstvo. Upozoravamo sve koji kupuju ovaj preparat da ga nabavljaju od zvaničnih distributera u Tirani, Albanija, ili na samoj Kubi.

Medjutim, postoji niz preprodavaca koji nude preparat sumnjivog kvaliteta po daleko većoj ceni od regularne. Ima puno falsifikata Vidatox leka.

Cena jedne bočice preparata od 30 ml je 120 eura kod albanskog distributera.

Molimo sve zainteresovane da vode računa od koga kupuju preparat.

Kubanski lekari su prošle godine Vidatox i njegovu primenu predstavili i u Srbiji.

Za sve one koji koriste lek a nemaju prevedeno uputstvo, ovom prilikom vam dajemo prevod uputstva za upotrebu Vidatox-a i opis ovog homeopatskog preparata sa sajta Kubanske ambasade.

Redakcija Bloga

 

VIDATOX® Homeopático 30CH.

Jedna od primena homeopatskih proizvoda jeste pomoćno lečenje neoplazije, jer trenutno ne postoji lečenje koje bi u imalo potpun efekat. Što se tiče homeopatskih proizvoda specifičnih za terapiju raka mogu se navesti dve bioterapije široke upotrebe: Karcinosin (tkivni materijal ekstrahovan iz ćelija tumora želuca, creva, pl., debelog creva i bešike) i Schirrhinum (tkivni materijal ekstrahovan iz ćelija tumora jetre i creva), obe veoma korišćene i navođene u literaturi.

Primena otrova škorpije u terapiji protiv tumora potiče od istraživanja koje je sproveo Debin i kolege 1991. u kojima je ukazano po prvi put na antitumorna dejstva otrova škorpije Leirus Quinquestriatus i na blokiranje migracije, širenja glioma. Kasnije je ovo dejstvo utvrđeno i kod vrste Bhutus martensii karsh. Kao model sistemi za ispitivanje korišćeni su miševi. Na isti način je otrov škorpije Euscorpius italicus Herbst, u homeopatskoj farmakopeji naveo Vilmar Švabe.

Na Kubi se otrov škorpije Rhopalurus junceus, endemske vrste, koristi u terapeutske svrhe još od početaka 19. veka. Stoga su istraživači kompanije Labiofam ukazali da koliko i otrov škorpije Rhopalurus junceus toliko i frakcije otrova molekularne mase do 5 kDa (kilodalton), pokazuju značajnu toksičnost na tumorske ćelije epitelnog porekla.

VIDATOX homeopatski proizvod je homeopatska bioterapija čiji je aktivni princip otrov škorpije Rhopalurus junceus u rastvoru od 30 mililitara (ako je cm kubni u pitanju). To je netoksični oralni proizvod. Njegova upotreba ne isključuje niti ograničava druge konvencionalne načine onkološkog lečenja, naprotiv, njegova upotreba može imati sinergički i povećani efekat u antitumornom, dejstvu u konvencionalnom onkološkom lečenju.

U ovom kontekstu homeopatska priprema VIDATOKSA na bazi čistog otrova škorpije Rhopalurus junceus predstavlja se kao komplementarna opcija u lečenju ovakvih patoloških stanja.

.

DEFINICIJA:

Homeopatski lek – To je supstanca sposobna da proizvede u zdravom čoveku niz procesa ili grupu fenomena. Propisana i pripremljena u skladu sa principima i tehnikama, utvrđenim od strane dr Hanemana i usvojenim od strane homeopatskih farmakopeja, sa detaljnim objašnjenjima kvalitativnog i kvantitativnog sastava, farmakološkog oblika i načina primene.

Bioterapijski lekovi su lekovi pripremljeni i dobijeni od proizvoda mikrobiološkog porekla i patoloških sekreta ili izlučevina životinjskog porekla, hemijski nedefinisani.

Nastavak na sajtu Kubanske ambasade u Beogradu – ovde.BioLife Regenerator biljne kapi za imunitet i smanjivanje efekata hemioterapije

 

Uputstvo za upotrebu VIDATOX 30 CH – Kapi za ispod jezika

 

Svaki mililitar (20 kapi) sadrži: Hidro-alkoholni rastvor u 33% otrova plave škorpije 30 CH.

INDIKACIJE: Dopunska  terapija za lečenje simptoma koji su posledica kancera. Olakšava bol.

KONTRAINDIKACIJE: Preosetljivost na lek ili na njegove komponente, decu mladju od godinu dana.

MERE OPREZA: Trudnoća, dojenje, za pedijatrijske pacijente (od 2 do 12 godina). Ne  uzimati zajedno sa jakim mirisima, hranom ili pićima. Preporučuje se da se ne puši, ne pije ili ne  jede 20 minuta pre i posle unošenja. Držati udaljeno od elektronskih aparata  koji generišu jake elektromagnetne talase.

UPOZORENJA: Upotreba ovog proizvoda ne isključuje i ne ograničava primenu drugih uobičajenih terapija protiv kancera. Ako su simptomi i dalje prisutni ili se pogoršavaju, treba da konsultujete svog lekara.

INTERAKCIJE: Nisu poznate.

NEŽELJENE REAKCIJE: Nisu poznate.

UPOTREBA: 5 kapi ispod jezika svakih 12 sati. Ako pacijent ne prihvata lek direktno u usta zbog stepena alkohola koji sadrži, ili zbog povreda digestivnih puteva, preporučuje se da se doda u 15 ml (1 kašičica) ključale ili čiste vode 5 kapi leka. Uzimati ovaj rastvor svakih 12 sati putem sonde za gastrostomiju.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Preporučuje se uzimanje ispod jezika sa potpuno čistim ustima, oslobodjenim  jakih mirisa i bilo kakvog ukusa, zbog čega ne treba jesti, piti, prati zube kao ni pušiti nakon uzimanja (15-30 minuta pre ili posle).

NAČIN ČUVANJA: Čuvati na ispod 30 stepeni, zaštićeno od svetlosti.

NAČIN PAKOVANJA: Pakovanje od jedne staklene braon bočice sa uskim otvorom za isticanje kapi od 30 ml. Pakovanje od 6 ili 12 staklenih braon bočica sa uskim otvorom za isticanje kapi od 30 ml svaka.

. . .

Za sve informacije oko leka Vidatox može se nazvati Kubanska ambasada u Beogradu na telefon: 

+381 11 / 3692 441  u vremenu od 14-15h radnim danom

Korisne Web adrese:   www.labiofarm.cu            www.pharmamatrix.net .

142 Responses to "Vidatox homeopatski kubanski lek za rak – uputstvo za upotrebu"

 1. Dixi  12. decembar 2013. at 09:30

  Ako su nekom potrebne Vidatox kapi, ja ih imam, donte su sa Kube, original. Mozete mi se javiti na telefon 069 328 8131

 2. Marko  28. decembar 2013. at 09:38

  Prodajem bočicu originalnih vidatox kapi,sa Kube.Ukoliko vas interesuje možete me kontaktirati na 062/828 97 33

 3. vidatox  31. januar 2014. at 16:25

  Prodajem Vidatox kapi, homeopatski lek protiv raka. Proizvođač Labiofam, Kuba. Kupljen u Havani. 0612805585

 4. Jelena  10. februar 2014. at 11:01

  Svima koji kupuju vidatox kapi najpouzdaniji nacin da kupite je direktno u pharma matrixu ili kod njihovih distributera za eu i srbiju gde cete dobiti i racun . Ne nasedajte na price kojekakvih prodavaca po internetu koji prodaju za 90,100,120 eur

 5. caka petricevic cacak  12. februar 2014. at 11:00

  prodajem vidatoks kapi malo koriscene. informacije na 0606187015

 6. svabijanski  15. februar 2014. at 07:46

  Ne kupujte kapi od bilo koga!!! U Srbiji se to masovno kopira i prodaje falcifikat. Sramota je to sto rade i bogate se na tudju muku al ima boga trebace i vama lek al za vasu bolest nece ga biti!!!

 7. mia  24. februar 2014. at 17:15

  Molim vas za savjet, ali iskreno.
  Gdje mogu kupiti vidatox, original kapi, koji je to sajt, distributer, ima ih jako puno? Hitno je. Hvala.

 8. vidatox  24. februar 2014. at 17:25

  Poštovana Mia,
  Ne znam da li ste primetili komentar iznad, moj otac boluje od karcinoma, i sam uzima vidatox, a sada je bio na Kubi i doneo je više bočica. Kupljen je u apoteci Labiofama. Slobodno ga kontaktirajte da podeli sa Vama svoje iskustvo. 0612805585 Pozdrav.

 9. marko  2. mart 2014. at 14:51

  Prodajem Vidatox kapi
  direktno sa Kube su mi kapi donešene. Moj otac ih je koristio dok je bio živ. Ostala mi je jedna boca koja važi do 2024.godine. Cena je 100eura toliko sam ih ja platio a poklanjam Vam i pola bočice koje su ostale.
  064/219-4881 Marko

 10. mia  3. mart 2014. at 00:05

  Hvala Marko na javljanju. Imate li račun uz kapi, to mi je neka vrsta sigurnosti, jer u cijeloj priči i u ovoj situaciji sam jako nepovjerljiva, oprostite..

 11. dragana  14. mart 2014. at 16:56

  Prodajem Vidatox kapi original neotpakovane bocice tetka iz kanade je poslala tati cetri ostalo je dve ipo bocice kome je potrebno i misli da ce mu pomoci neka se javi.Mom tati je ocistilo sa pluca ali sta vredi kad je imao i prosirio se na jetru hvala. 0649348571

 12. Robert  19. april 2014. at 12:30

  Ima jako djelotvornih melema o lijekova sa kube iz osobnog iskustva govorim

  robertpava@gmail.com

 13. Suzana Pavlovic  24. april 2014. at 12:50

  prodajem dve neotvorene bocice Vidatoks kapi, donesene sa Kube. Rok trajanja im je 25.11.2014.
  Cena 160 evra po bocici (u Havani su placene 190 evra)

  kontakt: suzapavlovic@gmail.com

 14. Ana  13. maj 2014. at 14:16

  Koliko kosta put do Kube?Gde se moze kupiti Vidatox i koja je cena kapi i ampula???
  Hitno mi je potreban taj lek

 15. selma  18. jun 2014. at 23:40

  Imam Vidatox nabavljen iz Kanade, proizvođač Labiofam. Rok trajanja na kutijici je 150808. Može li mi neko reći kako se čita ovaj rok trajanja? Da li je važeći do 15.8.2008 što znači da je istekao, ili je važeći do 8.8.2015? Može li mi neko odgovoriti kako je naznačen rok trajanja (Vence) na kutijicama Vidatoxa kojeg oni imaju. Molila bih hitan odgovor kako bi znala da li da počnem koristiti ili ne Vidatox. Hvala)

 16. nada  15. oktobar 2014. at 11:52

  Molim podrobne informacije i obavestenja o tome koje vrste raka lece vidatox kapi i da li je razlicito doziranje i upotreba shodno vrsti raka???

 17. ivan  15. decembar 2014. at 23:03

  imam vidatoks kome treba nek mi se javi na mejl i jos neke lekove u vezi raka

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Security Code: