Homeopatski kubanski lek Vidatox

 

KUBANSKI LEK ZA RAK VIDATOX

Uputstvo za upotrebu kubanskog preparata Vidatoks

 

Napominjemo da ovaj preparat ni u Srbiji a ni u Evropi, izuzev Albanije, nije registrovan kao lek za rak. Takodje, i na Kubi gde se preparat primenjuje on je pomoćno terapeutsko sredstvo za ublažavanje simptoma, a ne glavno terapeutsko sredstvo. Upozoravamo sve koji kupuju ovaj preparat da ga nabavljaju od zvaničnih distributera u Tirani, Albanija, ili na samoj Kubi.

Medjutim, postoji niz preprodavaca koji nude preparat sumnjivog kvaliteta po daleko većoj ceni od regularne. Ima puno falsifikata Vidatox leka.

Cena jedne bočice preparata od 30 ml je 120 eura kod albanskog distributera.

Molimo sve zainteresovane da vode računa od koga kupuju preparat.

Kubanski lekari su prošle godine Vidatox i njegovu primenu predstavili i u Srbiji.

Za sve one koji koriste lek a nemaju prevedeno uputstvo, ovom prilikom vam dajemo prevod uputstva za upotrebu Vidatox-a i opis ovog homeopatskog preparata sa sajta Kubanske ambasade.

Redakcija Bloga

 

VIDATOX ® Homeopático 30CH.

Jedna od primena homeopatskih proizvoda jeste pomoćno lečenje neoplazije, jer trenutno ne postoji lečenje koje bi u imalo potpun efekat. Što se tiče homeopatskih proizvoda specifičnih za terapiju raka mogu se navesti dve bioterapije široke upotrebe: Karcinosin (tkivni materijal ekstrahovan iz ćelija tumora želuca, creva, pl., debelog creva i bešike) i Schirrhinum (tkivni materijal ekstrahovan iz ćelija tumora jetre i creva), obe veoma korišćene i navođene u literaturi.

Primena otrova škorpije u terapiji protiv tumora potiče od istraživanja koje je sproveo Debin i kolege 1991. u kojima je ukazano po prvi put na antitumorna dejstva otrova škorpije Leirus Quinquestriatus i na blokiranje migracije, širenja glioma. Kasnije je ovo dejstvo utvrđeno i kod vrste Bhutus martensii karsh. Kao model sistemi za ispitivanje korišćeni su miševi. Na isti način je otrov škorpije Euscorpius italicus Herbst, u homeopatskoj farmakopeji naveo Vilmar Švabe.

Na Kubi se otrov škorpije Rhopalurus junceus, endemske vrste, koristi u terapeutske svrhe još od početaka 19. veka. Stoga su istraživači kompanije Labiofam ukazali da koliko i otrov škorpije Rhopalurus junceus toliko i frakcije otrova molekularne mase do 5 kDa (kilodalton), pokazuju značajnu toksičnost na tumorske ćelije epitelnog porekla.

VIDATOX homeopatski proizvod je homeopatska bioterapija čiji je aktivni princip otrov škorpije Rhopalurus junceus u rastvoru od 30 mililitara (ako je cm kubni u pitanju). To je netoksični oralni proizvod. Njegova upotreba ne isključuje niti ograničava druge konvencionalne načine onkološkog lečenja, naprotiv, njegova upotreba može imati sinergički i povećani efekat u antitumornom, dejstvu u konvencionalnom onkološkom lečenju.

U ovom kontekstu homeopatska priprema VIDATOKSA na bazi čistog otrova škorpije Rhopalurus junceus predstavlja se kao komplementarna opcija u lečenju ovakvih patoloških stanja.

.

DEFINICIJA:

Homeopatski lek – To je supstanca sposobna da proizvede u zdravom čoveku niz procesa ili grupu fenomena. Propisana i pripremljena u skladu sa principima i tehnikama, utvrđenim od strane dr Hanemana i usvojenim od strane homeopatskih farmakopeja, sa detaljnim objašnjenjima kvalitativnog i kvantitativnog sastava, farmakološkog oblika i načina primene.

Bioterapijski lekovi su lekovi pripremljeni i dobijeni od proizvoda mikrobiološkog porekla i patoloških sekreta ili izlučevina životinjskog porekla, hemijski nedefinisani.

Nastavak na sajtu Kubanske ambasade u Beogradu – ovde.

Najbolje biljne kapi za imunitet - tinktura za jačanje imuniteta BioImunitet

Najbolje biljne kapi za imunitet – tinktura za jačanje imuniteta BioImunitet

 

Uputstvo za upotrebu VIDATOX 30 CH – Kapi za ispod jezika

Svaki mililitar (20 kapi) sadrži: Hidro-alkoholni rastvor u 33% otrova plave škorpije 30 CH.

INDIKACIJE: Dopunska  terapija za lečenje simptoma koji su posledica kancera. Olakšava bol.

KONTRAINDIKACIJE: Preosetljivost na lek ili na njegove komponente, decu mladju od godinu dana.

MERE OPREZA: Trudnoća, dojenje, za pedijatrijske pacijente (od 2 do 12 godina). Ne  uzimati zajedno sa jakim mirisima, hranom ili pićima. Preporučuje se da se ne puši, ne pije ili ne  jede 20 minuta pre i posle unošenja. Držati udaljeno od elektronskih aparata  koji generišu jake elektromagnetne talase.

UPOZORENJA: Upotreba ovog proizvoda ne isključuje i ne ograničava primenu drugih uobičajenih terapija protiv kancera. Ako su simptomi i dalje prisutni ili se pogoršavaju, treba da konsultujete svog lekara.

INTERAKCIJE: Nisu poznate.

NEŽELJENE REAKCIJE: Nisu poznate.

UPOTREBA: 5 kapi ispod jezika svakih 12 sati. Ako pacijent ne prihvata lek direktno u usta zbog stepena alkohola koji sadrži, ili zbog povreda digestivnih puteva, preporučuje se da se doda u 15 ml (1 kašičica) ključale ili čiste vode 5 kapi leka. Uzimati ovaj rastvor svakih 12 sati putem sonde za gastrostomiju.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Preporučuje se uzimanje ispod jezika sa potpuno čistim ustima, oslobodjenim  jakih mirisa i bilo kakvog ukusa, zbog čega ne treba jesti, piti, prati zube kao ni pušiti nakon uzimanja (15-30 minuta pre ili posle).

NAČIN ČUVANJA: Čuvati na ispod 30 stepeni, zaštićeno od svetlosti.

NAČIN PAKOVANJA: Pakovanje od jedne staklene braon bočice sa uskim otvorom za isticanje kapi od 30 ml. Pakovanje od 6 ili 12 staklenih braon bočica sa uskim otvorom za isticanje kapi od 30 ml svaka.

. . .

Za sve informacije oko leka Vidatox može se nazvati Kubanska ambasada u Beogradu na telefon: 

+381 11 / 3692 441  u vremenu od 14-15h radnim danom

Korisne Web adrese:   http://www.pharmamatrix.net/