Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Web

Nives Celsius Blog – kad starleta bloguje

GOLA ISTINA NA BLOGU

Nives Celsius Blog hrvatske starlete i pevačice Nives Celzijus

.

Nives Celsius kontroverzna i popularna hrvatska a sada i nemačka estradna zvezda i starleta ima svoj site ali i blog na kome možete saznati o njenom životu kao supruge fudbalera. Naravno, tu možete saznati i još puno toga ako ste njen fun i zanima vas njen život. Slike, filmovi, istorija, vesti, sve ono što čini život jedne javne ličnosti. Dakako, sve je komercijalizovano, jer mnogi obožavaoci sanjaju o kontaktu sa njom, a gde ima tražnje ima i trgovine.

Nives Celsius Blog - kad starleta bloguje

Diskutabilno je pitanje ko su kupci takvih sadržaja i šta oni nalaze u praćenju života celebrity-a, ali kako to postoji, i Nives se dala u akciju da svojim obožavaocima ponudi širok spektar različitih servisa na webu, koji će ih zadovoljiti a njoj doneti neki prihod od web industrije.

Ono pak što je nas podstaklo da pišemo o Nives Celsius je njeno blogovanje. Naime, Nives je vrlo aktivna kao spisateljica, čak je i izdala jednu autobiografsku knjigu „Gola istina“ sa kim je sve bila u vezi, koja je bila vrlo čitana u Hrvatskoj, pravi besteller. Uz to, piše za razne magazine i već par godina bloguje i razmenjuje svoje misli sa publikom.

Ne ulazeći i ne ocenjujući njene ideje: Vizualiziram si donji veš u kojem bi ga mogla dočekati sa tim malo kasnijim ručkom. Djeca će svakako biti kod bake. Odlučujem se za novi Victoria Secret crni korzet i gaćice. Njega još nismo „isprobali“ pa je sutra idealna prilika. U svakom slučaju brzo se skida što je idealno nakon jednomjesečnog celibata… i onda misle da je nama ženama nogometaša lako, kao ni teme „Sjedim zavaljena u ležaljki“ i stil pisanja:

Dosadilo nam je gledati sve te ufurane i naporne  tridesetogodišnjake kako šetaju pod ruku ili komentiraju tek propupale djevojčice vjerujući kako osvajanje jedne takve dokazuje njihovu muškost i veličinu i kako su oni kao vino dok sa podsmjehom promatraju nas kako starimo misleći kako samo nama otkucava biološki sat i kako jedino što  razmišljamo je da im se utrpamo i učvrstimo vezu djetetom. Ne znaju oni kako moje prijateljice kad razmišljaju o djeci, razmišljaju o onoj savrsenoj od kojih 1.90 visine i 80 kila.   

Razmišljaju o onima čija je jedina mana upravo to što su „djeca“, ali muškarci i onako uvijek ostaju „djeca“, bezbzira na godine,  tako da je uvijek bolje posjedovati „dijete“ u tijelu mišićavog i utegnutog dvadesetogodišnjaka  u naponu snage, nego „ dijete“ u tijelu oronulog i trbušastog starca. , učinilo nam se zanimljivim da skrenemo pažnju našim čitaocima na to da poznate ličnosti sve više ulaze u blogosferu.

S obzirom na to kako Nives lako ume da raspali i energizuje publiku, od njenih prvih nastupa u Srbiji u show programu kod našeg legendarnog zabavljača Minimax-a, pa preko hrvatske javnosti, pa sada i  nemačke javnosti, učinilo nam se vrlo, vrlo zanimljivim da baš nju predstavimo kao blogera.

Jednostavno, svojim blogovanjem „Bacila nas je na koljena“  🙂

11 komentara

 • Nives ! Nives je postala hrvatska svakodnevica,neizbježna vijest u svim novinama,časopisima,na tv-u,internetu… i ako vas ne zanima krajičkom oka zahvatite poneki naslov jer jednostavno je prisutna svuda i u svemu.
  Žena je napravila pravu industriju „blentavom iskrenošću“ ili smišljenom interpretacijom života žene nogometaša uz pomoć dobrih managera,svejedno kako ko to tumači, ona je postala institucija u Hrvatskoj,a i šire.
  O Nives znamo šta voli,kako voli,prošlost,iskustva,boli,patnje,sreću…sve! Sve što nam želi reći,ispričati.
  Često se spominje njena moralnost,zašto? “ Neka prvi baci kamen tko je bez grijeha!“
  Zar neke stvari i mi ne činimo,samo ne pričamo javno o tome, sjetimo se svi Severine-legende,carice!
  Neka ih,bolje one nego ljute ,lažne,izobličene face političara i crna kronika.
  Neka se stupnjevi Celzijusa penju i neka raste trava zelena! ,potrebno je to ljudima.

 • Ko je upoznao Nives uzivo, za nju ima samo jedan epitet iz ulicnog zargona \"luj*a\"

  Ne znam ko bi pametan imao sta procitati od nje, pa ona je nizi nivo od tabloida. U stvari, ona je i postala popularna kao pokretni, dobro dizajnirani tabloid, sa njenim pricama i anegdotama s kim je sve bila i gde je sve vodila ljubav. A to da je „blentavo iskrena“, pa samo bih oduzeo ono „iskrena“ i sve bi bilo na svom mestu.

  Posebno je inspirativna kada kaze da je ona „verna supruga“ a odmah na drugom mestu prica koji su mladici „must have“

  Dno.

 • Nives je super! Sta joj fali, ima ona svoje mesto u nasim pogledima i interesovanjima. I to sto pokusava da imitira Viktoriju Bekam i pamelu Anderson istovremeno, je u njenom slucaju ljupko i sarmantno. Balkanski sarm.

 • Ne treba biti sarkastican prema curi, ona je svojom pojavom i novogovorom pomerila neke granice u javnom zivotu.

  Zabavlja sebe a zabavlja i nas. I uvek izmami osmeh na lice kod nas „trbusastih“ 30 godisnjaka kada cujemo za nju.

  Nives je odlicna lokalna fantasija i ima znacajno mesto u nasim mislima.

 • Imamo mi bolje i lepse saradnice u firmi od Nives, mr Komsija. I nema vise radnicke kontrole, sad je kapitalizam u modi, pa koristimo slobodu dok se moze. Ako niste bili nikad direktor, tesko je to objasniti.

  Imamo mi i pevacice za prijateljice, pa ne moramo da „parimo oci“ na slike. To je prednost funkcije i davanja sponzorstava za CD.

  I zbog toga rekoh, jer se sa njima, pevacicam, druzim, da ne treba da ih olajavamo, uglavnom su sve one dobre i zabavne cure, a to sto se krevelje i glupiraju na tv i po magazinima, to je deo posla.

 • Mislimo da je bilo zanimljivo saznati da i javno estradne licnosti bloguju, i na taj nacin dele intimu sa svojim obozavaocima. Jedan od nevidljivih komentatora nas je pitao da li ce Nives mozda biti autor na Basti Balkana, da li smo je pitali za saradnju 🙂

  Ne. Nismo je pitali za saradnju a i kada bi hteli iskreno mislimo da se ne bi ni uklopila u ambijent autora Baste Balkana. Uredno smo je obavestili na njenom blogu da je kod nas objavljen prikaz o njoj i pozdravili je, sto mislimo da je korektno sa nase strane.

  Nives ima samostalan, njoj svojstven put, i zelimo joj srecu na njenom putovanju 🙂

Ostavite komentar