GOLA ISTINA NA BLOGU

Nives Celsius Blog hrvatske starlete i pevačice Nives Celzijus

.

Nives Celsius kontroverzna i popularna hrvatska a sada i nemačka estradna zvezda i starleta ima svoj site ali i blog na kome možete saznati o njenom životu kao supruge fudbalera. Naravno, tu možete saznati i još puno toga ako ste njen fun i zanima vas njen život. Slike, filmovi, istorija, vesti, sve ono što čini život jedne javne ličnosti. Dakako, sve je komercijalizovano, jer mnogi obožavaoci sanjaju o kontaktu sa njom, a gde ima tražnje ima i trgovine.

Nives Celsius Blog - kad starleta bloguje

Diskutabilno je pitanje ko su kupci takvih sadržaja i šta oni nalaze u praćenju života celebrity-a, ali kako to postoji, i Nives se dala u akciju da svojim obožavaocima ponudi širok spektar različitih servisa na webu, koji će ih zadovoljiti a njoj doneti neki prihod od web industrije.

Ono pak što je nas podstaklo da pišemo o Nives Celsius je njeno blogovanje. Naime, Nives je vrlo aktivna kao spisateljica, čak je i izdala jednu autobiografsku knjigu „Gola istina“ sa kim je sve bila u vezi, koja je bila vrlo čitana u Hrvatskoj, pravi besteller. Uz to, piše za razne magazine i već par godina bloguje i razmenjuje svoje misli sa publikom.

Ne ulazeći i ne ocenjujući njene ideje: Vizualiziram si donji veš u kojem bi ga mogla dočekati sa tim malo kasnijim ručkom. Djeca će svakako biti kod bake. Odlučujem se za novi Victoria Secret crni korzet i gaćice. Njega još nismo „isprobali“ pa je sutra idealna prilika. U svakom slučaju brzo se skida što je idealno nakon jednomjesečnog celibata… i onda misle da je nama ženama nogometaša lako, kao ni teme „Sjedim zavaljena u ležaljki“ i stil pisanja:

Dosadilo nam je gledati sve te ufurane i naporne  tridesetogodišnjake kako šetaju pod ruku ili komentiraju tek propupale djevojčice vjerujući kako osvajanje jedne takve dokazuje njihovu muškost i veličinu i kako su oni kao vino dok sa podsmjehom promatraju nas kako starimo misleći kako samo nama otkucava biološki sat i kako jedino što  razmišljamo je da im se utrpamo i učvrstimo vezu djetetom. Ne znaju oni kako moje prijateljice kad razmišljaju o djeci, razmišljaju o onoj savrsenoj od kojih 1.90 visine i 80 kila.   

Razmišljaju o onima čija je jedina mana upravo to što su „djeca“, ali muškarci i onako uvijek ostaju „djeca“, bezbzira na godine,  tako da je uvijek bolje posjedovati „dijete“ u tijelu mišićavog i utegnutog dvadesetogodišnjaka  u naponu snage, nego „ dijete“ u tijelu oronulog i trbušastog starca. , učinilo nam se zanimljivim da skrenemo pažnju našim čitaocima na to da poznate ličnosti sve više ulaze u blogosferu.

S obzirom na to kako Nives lako ume da raspali i energizuje publiku, od njenih prvih nastupa u Srbiji u show programu kod našeg legendarnog zabavljača Minimax-a, pa preko hrvatske javnosti, pa sada i  nemačke javnosti, učinilo nam se vrlo, vrlo zanimljivim da baš nju predstavimo kao blogera.

Jednostavno, svojim blogovanjem „Bacila nas je na koljena“  :-)