Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Muzika

Nedeljom nema više posta – Vivo por Ella – Andrea Bocelli

Andrea Bocelli & Sandy

* * *

Nedeljom nema više posta na Blogu. Od danas. Ovo je zadnji post nedeljom. Daćemo autorima priliku da se odmore od pisanja i poslova tokom nedelje, negde u prirodi, sa porodicom ili prijateljima.

Komentari i rasprava su uvek dobrodošli, i to je hobi, ali ćemo nedelju koristiti kao dan predaha od blogomanije. To nije pravilo, ali je preporuka Redakcije.

Vodimo ispunjen i sadržajan život, šetajmo se, budimo malo nostalgični, putujmo, igrajmo se sa decom, bavimo se sportom i hobijima, budimo uz reke ili na brdskim vrhovima, ulepšajmo sebi svakodnevnicu 🙂

– – –

Popravite sebi dan, poslušajte jednu od večitih pesama.

Andrea BocelliUz to, preporučujemo da posetite nama drag blog www.zanimljivamuzika.com koji se bavi kvalitetnom muzikom i uvek ima dobre preporuke za slušanje. Tamo  možete pročitati i dobar post o Andreu Bočeliju, kraći prikaz njegove biografije i poslušati još jednu sjajnu pesmu u duetu sa Sarah Brigthman.

Ukoliko imate želju da dalje istražujete ličnost i delo ovog sjajnog italijanskog pevača, koji je spojio na vanredno kvalitetan način opersko pevanje i pop muziku, imate i njegov zvaničan site http://www.andreabocelli.com

11 komentara

 • Dobro, pa i nije tako lose ne pisati i ne objavljivati nedeljom, da se covek malo posveti sebi iznutra.

  Ipak vidim da diskusija kod muskog dela publike ne jenjava, kad se muskarci uhvate teme, nije bitno je li to miting, tribina, kafana, stadion ili blog. Samo prste reci i misli na sve strane 🙂

  Hvala na preporuci za blog Zanimljiva muzika, bas je fin i odmeren blog. I lepo je da tamo postoji selekcija i izbor kvalitetne klasicne muzike, koje se nikada ne bi setili da nam autorka to ne prikaze.

  Mozda nije fer prema Basti hvaliti drugog blogera ali: … Bravo Mariji i Zanimljivoj muzici za trud i kvalitet!!!

 • I mi uzvracamo pozdravom blogu http://www.ZanimljivaMuzika.com i Miri.

  Uopšte se ne ljutimo ako neko od naših čitalaca hvali drugi blog, koji smo uostalom i mi sami pohvalili i istakli, jer smatramo da je potrebno promovisati dobre i kvalitetne stvari. Postoji ozbiljna tvrdnja pojedinih stručnjaka da slušanje klasične muzike razvija posebnu vrstu inteligencije, pa kako je nama stalo da nam društvo bude inteligentno, obrazovano i pametno, u tom smeru ćemo uvek dati preporuku ka drugima koji to zaslužuju.

 • To je u redu. Da autori petkom uveče malo luduju ispraćajući prethodnu nedelju (ne prilazeći kompu), da subotom idu u nabavku i završavaju kućevne obaveze do kasnog popodneva, pa onda opet tu noć malo luduju (ne prilazeći kompu), a nedeljom ujutro ili spavanje (i kafa u krevetu), ili pijaca, ili črčica (srpski deminutiv od engleskog: crkva), pa posle rakijica i miriše ručak,mmmmm… Utopija? Ma kakvi! Život! (ne prilazeći kompu!)
  Smemo se javiti, ovako, uveče, kad sve prođe?

 • Prilazak kompjuteru je stvar ljudskih prava i slobode izbora, baš kao i izlazak petkom uveče, što ova Redakcija poštuje.

  Mi smo samo dali preporuku autorima da se nedeljom ne objavljuju postovi (počinjemo da se ponašamo kao EU), ali smo rekli i da je komentarisanje slobodno i preporučljivo.

  Naravno, biće postova i nedeljom, zaboravljaju ljudi istoriju, gradjani vlast, navijači poraze kao i naši autori preporuku, koju smo doneli njih radi, da se od pisanja i komentarisanja mogu malo odmoriti. Da ne postanu Blogomani i da im blogovanje ne postane izgovor što sina ne vode na utakmicu, ćerku na rolere, suprugu na romantičan izlet. Mi vodimo računa o našim ljudskim resursima.

 • Revnosno se pridržavajući preporuka Redakcije danas sam vredno radio u svom vrtu, sekao dren i ukapirao šta znači „suv kao dren“ a onda sam popodne vodio ćerku na Englesko Američki klub skauta da malo savladjuje te veštine i hoda sa društvom po šumi.

  Sjajna stvar taj kjlub skauta i vrlo poučna za nas Srbe kao narod. Moraću da napišem jedan post na tu temu, kako se stranci u našem gradu dobro samoorganizuju i šta je voluntarizam. Oduševljen sam. A toliko je malo potrebno, ali to malo nama puno nedostaje.

 • @Zlatko
  Što poseče dren, ludače?! Mora da je bio mlad, i nije rađao… Dren je u Srbiji postao redak. Inače je oličenje zdravlja, i kao svež plod i sušen, a ni rakija od njega nije loša (može se probati: Kopaonik – „Suri“, bilo 200 dinara pre tri godine, Beograd – „Suri“ bilo 200 dinara pre godinu dana, Kragujevac – „Lovac“, bilo 80 dinara onomad)
  Bolje nedeljom sedi i piši, i ne laćaj se sekire!
  A za sve što treba oko ‘ćere i skautovanja – pitaj starog izviđača! Pet veštarstava, tri zvezdice i zamalo zvanje partizanskog kurira! Eh, Golija, Rtanj, ’74./’75.-e…

 • @ Srdjan

  Nisam posekao dren, vec ga samo potkresao, jer ga niko nije sekao vec 20-ak godina, pa je to izraslo u veliki zbun.

  Znam i ja za „zdrav ko dren“ i drenov prutic, koji obilato koristim dok jos mogu.

  Ako imas iskustva, malo dobre volje i entuzijazma, osnuj skaut klub, to je prava stvar.

 • Prema preporuci redakcije, nedelju sam provela napolju. Dan je bio kao stvoren za šetnju i zaista sam uživala 🙂
  Zahvaljujem vam se još jednom na preporuci, kao i Mili na pohvalama 🙂

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280

Prijavi se za Newsletter