Andrea Bocelli & Sandy

* * *

Nedeljom nema više posta na Blogu. Od danas. Ovo je zadnji post nedeljom. Daćemo autorima priliku da se odmore od pisanja i poslova tokom nedelje, negde u prirodi, sa porodicom ili prijateljima.

Komentari i rasprava su uvek dobrodošli, i to je hobi, ali ćemo nedelju koristiti kao dan predaha od blogomanije. To nije pravilo, ali je preporuka Redakcije.

Vodimo ispunjen i sadržajan život, šetajmo se, budimo malo nostalgični, putujmo, igrajmo se sa decom, bavimo se sportom i hobijima, budimo uz reke ili na brdskim vrhovima, ulepšajmo sebi svakodnevnicu :-)

– – –

Popravite sebi dan, poslušajte jednu od večitih pesama.

Andrea Bocelli

Uz to, preporučujemo da posetite nama drag blog www.zanimljivamuzika.com koji se bavi kvalitetnom muzikom i uvek ima dobre preporuke za slušanje. Tamo  možete pročitati i dobar post o Andreu Bočeliju, kraći prikaz njegove biografije i poslušati još jednu sjajnu pesmu u duetu sa Sarah Brigthman.

Ukoliko imate želju da dalje istražujete ličnost i delo ovog sjajnog italijanskog pevača, koji je spojio na vanredno kvalitetan način opersko pevanje i pop muziku, imate i njegov zvaničan site http://www.andreabocelli.com