Redakcija Bloga

* * *

web-fest-2009 Izbor najomiljenijih sajtova

Pažnja web surferi! Počelo je glasanje za najzanimljivije i najomiljenije site-ove na Web Festu 2009. Pozvani ste da se uključite i da svojim glasovima pomognete da vaši omiljeni site-ovi osvoje što bolji plasman. I naš blog Bašta Balkana se našao u konkurenciji i to u kategoriji Blog, tako da nas možete slobodno podržati svojim glasom, koji će nam mnogo značiti u svakom slučaju.

Glasanje se obavlja tako što se vi prijavite – ulogujete sa vašim imenom i mailom, pa vam na vaš mail stigne lozinka od sistema. Onda ponovo sa svojim korisničkim imenom i lozinkom pristupate Web Festu i glasanju, to jest pregledu site-ova po kategorijama i glasanju za po jedan site u kategoriji.

Glasa se za samo po jedan site u po jednoj kategoriji. Mi kao Redakcija smo već glasali, ali ne po svim kategorijama, jer nismo imali svoje favorite u svakom rubrici. Samo glasanje je malo zamorno jer treba pregledati par stotina site-ova, i malo je organizacija pregleda spora, no zauzvrat ćete sigurno sebi naći nove i zanimljive siteove koji će vam se dopasti.

S obzirom da u propozicijama nigde ne stoji da je glasanje tajno, objavićemo naše glasove na ovom blogu, ne bi li i vas podstakli da pomognete pionirski rad Web Festa. Mi smo po našoj savesti glasali ovako – glasali smo za prijateljske site-ove koji su nas pomogli (NSPM, Etarget, Winehedonism, City Magazine, ), za one koji su kvalitetni i jedan glas za omiljeni blog (Bašta Balkana) je bio potpuno i iskreno subjektivan i navijački  :-)

KategorijaSajt
informativni
poslovni
zabavni
kultura/umetnost
edukativni
institucionalni
personalni
sport
multimedijalni
blog
forum
eksperimentalni
e uprava
sajt za mobilni telefon
e commerce
magazini
najbolji vizuelni dizajn