Redakcija Bloga

* * *

Srbija se negde brže a negde sporije približava razvijenom svetu. Sve više ima stvari i usluga koje su do juče bile nezamislive. Zahvaljujući novim tehnologijama i dobrim idejama, polako ali sigurno napredujemo u tom smeru. Drago nam je da možemo da predstavimo jednu od takvih, novih e-usluga i servisa, koje vam unapredjuju posao.

Naime, od 1. januara 2010 godine, u ponudi u Srbiji je nova usluga koja se odnosi na najavu poslovnih događaja bilo koje vrste… predavanja, seminari, radionice, kongresi, poslovni kokteli, radionice kao i on-line prijava učesnika za iste. Usluga najave događaja i prijavljivanje za događaje je potpunobesplatna, što je neuobičajeno kod nas. Na ovaj način se olakšava proces prikupljanja prijava učesnika i sama organizacija događaja.

Inače, znamo iz prakse da je pozivanje i koordinacija prijava učesnika za događaje možda jedan od najzahtevnijih koraka pri organizaciji događaja.  Uz pomoć eServisa „Register for Event“ na brz i jednostavan način učesnici mogu online da se prijave za događaj. Prijave se vrše pomoću online upitnika a prate u okviru statistike prijava. Usluga najave događaja i prijave učesnika je kao što rekosmo besplatno, stim da se neke dodatne usluge naplaćuju. Jednog dana, kada budemo napravili veliki „Bašta Balkana happy event“ uradićemo okupljanje i najavu preko ovog servisa izmedju ostalog. Na taj način će nam ostati više vremena da se posvetimo samoj realizaciji događaja.

Inače, servis pruža sledeći interfejs:

– Na stranici najava događaja se nalaze informacije o predstojećim događajima i link za online prijavu. Usluga online prijavljivanja za događaje je, takođe, besplatna. Plaćate samo ono što je organizator naveo za plaćanje a odnosi se na njihove usluge realizacije i učešća za najavljeni događaj.

– Drugi deo se odnosi na predstavljanje firmi u okviru kalendara. Svakog dana po jedna firma dobija reklamu u vidu logoa koji ostaje zauvek u kalendaru, i predstavljanje u okviru stranica Register for event na društvenim mrežama: facebook – info, internet adresa, fotografije; youtube – promo video i informacije o firmi, twitter – info i link ka promo videu; picasa – web foto album sa promotivnim fotografijama predstavljenih firmi.

– Treći deo, isto tako važan zbog čega je servis i osmišljen je mogućnost da lako i brzo iznajmite svu potrebnu opremu, prostor i osoblje, kao i da dobijete stručan know how oko organizacije i tehnologije eventa. To nekada zna da bude mnogo bolja varijanta nego da samostalno petljate sa tehnikom, kablovima, cateringom, timingom.

Sam koncept Register for event je eServis za registraciju događaja i online prijavu učesnika za događaje je deo usluga Agencije za iznajmljivanje audio i video opreme i organizaciju manifestacija „Rent for event“.

Više informacija na www.rentforevent.rs

. . .