Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Ostalo

Dizajnirano cveće

Katarina Pavićević

***

Tamo gde se ljube stvarnost i mašta nastaju Teleflorine cvetne kreacije

Teleflora kroz svoju cvetnu prizmu posmatra svet oko sebe, trudeći se da svoj vedri, mirisni pogled cvećem prenese svojim cvetoljubivim prijateljima. Plešući s maštom, ova stara francuska dama, pretvorila je delove enterijera u prave cvetne oaze. Teleflorin cvetni pogled je izazvao i izaziva mnogo nežnosti, smeha, pa i po koju suzicu.
Cveće je senzualno, čulno, savršeno da u njega utkamo emocije. Teleflorini aranžeri u cvetne aranžmane upliću puno ljubavi i lepih misli i zato su Teleflorine cvetne kreacije lepršave, zavodljive, nežne.
Prva Teleflorina izložba održala se u oktobru 2008. godine u galeriji RTS-a. Eksponati su prikazani unutar devet različitih celina inspirisanih našom svakodnevicom. Svi izoženi predmeti rađeni su isključivo ručnim radom, od prirodnog materijala sa puno strpljenja i ljubavi. Čitav prostor je odisao porukom ljubavi, pažnje, osmeha, porukom da treba da uživamo u malim stvarima i da im se radujemo. Ovu poruku Teleflora svakodnevno širi, poklanja i utiskuje u srca onih koji poklanjaju i onih koji primaju njene cvetne maštarije.
Jezikom srca, jezikom lepote, Teleflora stvarnost čini cvetno-obojenom. Njen cvetni pogled predmet sa kojim se svakodnevno susrećemo pretvori u pravi izvor zadovoljstva; na primer kadu će optočiti cvećem i zelenilom, postaviće nekoliko sveća i uplešće svoje lepe želje. Ovakva cvetna kada probudiće čula, izmamiće osmeh.
Cvetni globus, privućiće više pažnje i izmamiće više osmeha nego onaj koji to nije; zato se globus sa Teleflorine izložbe uputio pravo u turističku agenciju i momentalno počeo zavodljivo da trepće i zabavlja klijente.
Dopustite da i Vašu stvarnost obojimo cvećem!

4 komentara

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280