Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Ostalo

Mrtvi terorista Ahmed – u spomen 5-og oktobra 2000.

Redakcija Bloga

* * *

.

Ahmed – mrtvi terorista

.

Pažnja: Video klip koji se prikazuje nije za decu i mladje od 18 godina. Snimljeni materijal gledate na sopstvenu odgovornost.

 

Dugo smo se dvoumili da li da objavljujemo ovaj video klip.

Ima mnogo razloga zbog čega smo bili u velikoj dilemi. Pre svega, nismo hteli da promovišemo terorizam i teroriste, kao ni ideologiju i ideje iznesene u video klipu.

Smatramo da je terorizam u svakom smislu nešto protiv čega se treba boriti svim sredstvima koje društvo ima na raspolaganju, sa bilo koje strane da pretnja terorizma dolazi.

Medjutim, video klip je toliko impresivan da smo morali da ga podelimo sa vama.

Unapred se izvinjavamo svima koje bi sledeće scene mogle da uznemire.

. . .

. . .

5 komentara

  • Ha, ha, ha, kakav lik i kakav klip!!!

    Ja ovaj video klip na 5-i oktobar mogu da shvatim samo kao duhovitu provokaciju nase propale demokratkse revolucije, ha, ha, ha. Bravo!!! Kakvo zezanje!!!

    P.S. Posto sam ucestvovao u 5-o oktobarskim promenama, sada vidim da sam bio u stvari Ahmed the dead terrorist a da ekipa i dalje „valja po Srbiji“.

  • @ Sony
    Hvala na sugestiji da post posvetimo 5-om oktobru. Nismo razmišljali na taj način, ali ako ste već videli vezu, dopunili smo naslov posta u spomen 5-og Oktobra 2010. Zašto u spomen, procenite sami 🙂

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280