Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Muzika

Muzički izbor čitalaca Bašte Balkana nedeljom – Gordana

Redakcija Bloga

* * *

Zbog demokratske i spontane odluke autora sa ovog bloga da se nedeljom više ne bloguje, već sluša muzika, dobili smo predlog jedne naše čitateljke  Gordane, da za ovu nedelju objavimo njen izbor pesama. Pesme su kvalitetne i mi ćemo ih sada sa zadovoljstvom i objaviti u ovom postu.

Gordanin predlog nam se učinio i kao dobra ideja da svake nedelje naši čitaoci šalju linkove ka svojim omiljenim pesmama. Naravno, čitalac koji ima želju da predstavi svoj muzički ukus i kvalitetne pesme.

Dakle, dragi čitaoci, pozvani ste da nam na mail bastabalkana (at) gmail.com pošaljete linkove sa vašim omiljenim pesmama koje bi u jednoj od slobodnih nedelja objavili. Šaljite nam po 3 linka za pesme, odnosno možete i više, 5 ili 6 predloga, a mi ćemo napraviti izbor od 3 pesme i objaviti kao vaš izbor.

Preporuka redakcije je da u izbor vaših muzičkih želja ne ulazi turbo, grand, folk, metal, trash, i slična nekvalitetna muzika. Zadržavamo pravo da neke linkove i ne objavljujemo u tom smislu, jer nam se ne uklapa u koncepciju bloga.

Rado bi videli vaše muzičke predloge za sledeće muzičke oblasti:

– ethno, tradicionalna muzika, duhovna i world music

– classic, opera, virtuozi

– jazz, blues, rock

.

Gordana i njena preporuka za slušanje ove nedelje:

.

.

.

. . .

3 komentara

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280