Mila

* * *

Cenim muziku koja nosi emociju u sebi. I dobro pevanje. Ukoliko nema dobrog glasa i pevanja, sve se svodi na trenutak i modni detalj. Dobro pevanje obezbedjuje da mnoge pesme traju mnogo duže.

Zato je moj izbor pesama baziran na dobrom pevanju. I to ženskih vokala. Niko ne može da predstavi emociju tako kao vrhunski ženski glas. Htela sam da podelim sa vama sve one lepe pesme koje volim ili slušam. Bilo mi je teško da izaberem koje da vam predstavim, jer ima puno dobrih pevačica.

Htela sam da izbegnem i sve one pevačice koje su se već pojavile, a opet i da dam izbor onih kvalitetnih pesama koje su svima dopadljive.

Svidja mi se ova rubrika, jer uvek saznam za nekog novog autora i izvodjača, koga nisam do sada poznavala. Mada, moj izbor su ovoga puta sve poznate numere. Numere koje su večite. Nadam se da će se dopasti čitaocima. Puno pozdrava od Mile.

. . .

Njen izbor za ovu nedelju su:

– Karolina Gočeva – Srešćemo se opet

–  Leontina – Takve ne prave

– Josipa Lisac – Gde Dunav ljubi nebo

– Ivana Jordan – Svetlo koje tražim

– Duffy – Warwick avenue

–  Celine Dion – Titanic

– Whitney Houston –  I will always love you

. . .

. . .

. . .

. . .

. . .

. . .

. . .

. . .

Bašta Balkana Blog poziva sve čitaoce koji imaju predlog da se nedeljom sluša kvalitetna muzika, da na mail adresu bastabalkana (at) gmail.com dostave svoje predloge u vidu nekoliko linkova sa You Tube-a uz kratak siže za objavljivanje. Prvom prilikom ćemo objaviti vaše predloge u nedeljnoj rubrici.