Vule iz Železnika

* * *

Šta da vam kažem pametno, kada vidite u kakvom ludilu živimo? Mislim da muzika mora da bude angažovana i da menja društvo u kome smo, da motivišemo i podignemo narod da kaže DOSTA!

Dosta lopovluka, otimanja, prevara! Dosta, dosta, dosta!

Gde je naša budućnost, nas mladih, kako mi možemo da živimo normalno kada nam je sve nedostupno. Posla nema, para nema, samo lutamo po ulicama i žickamo od roditelja neku kintu za jeftino pivo ili ufur na splav ili neku žurezu.

I ne vidimo da će biti nešto bolje, nema novih firmi, nema posla. Sada nam je kao sve dostupno, možemo bez vize preko grane, ali kako kada nema love. I tamo ćemo samo da lutamo i pravimo probleme, i nama i njima. Pa bolje onda da blejimo ovde i nadamo se da će neko da se prene u ovoj državi.

Pozdrav ljudima sa bloga, ima se šta ok ovde pročitati ali vi svi imate sredjene živote pa možete da iz zabave coolirate, pišete i komentarišet, dok za nas borba tek predstoji.

Moji predlozi su ona muzika koja osvešćava a ne zatupljuje šljokicama:

1. Zoster

2. Dubioza kolektiv

3. S.A.R.S

4. Trula koalicija

5. Beogradski sindikat

.

———-

———-

———-

———-

———-

———-

Bašta Balkana Blog poziva sve čitaoce koji imaju predlog da se nedeljom sluša kvalitetna muzika, da na mail adresu bastabalkana (at) gmail.com dostave svoje predloge u vidu nekoliko linkova sa You Tube-a uz kratak siže za objavljivanje. Prvom prilikom ćemo objaviti vaše predloge u nedeljnoj rubrici.