Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Travel

Vatromet u Dubai-u i Burj Khalifa, najviša zgrada na svetu

Redakcija Bloga

* * *

Najspektakularniji vatromet se odigrava sigurno na Srednjem istoku, u Zemljama zaliva. Te zemlje to svakako sebi mogu da priušte. Uz to, u Dubaiu, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima je izgradjena najviša zgrada na svetu – Burj Khalifa. Njena visina je neverovatnih 828 metara. Dobro ste čuli 8-2-8 metara, skoro kilometar visoka gradjevina.

Prošle godine u ovo vreme, 4 januara 2010 godine je najviša zgrada na svetu otvorena spektakularnim vatrometom. Ove godine za doček Nove 2011-e godine je ponovljen vatromet koji se odvijao na samoj zgradi.

Sa You Tube-u vam prikazujemo 3 snimka – vatromet sa otvaranja solitera, amaterski snimak sa ovogodišnjeg dočeka i snimak TV Dubai celokupne novogodišnje ceremonije dočeka 2011 godine sa vatrometom i svetlosnim efektima. Obratite pažnju i na fontane oko zgrade.

Napominjemo da je sve slikano sa velike daljine, jer je zgrada ogromna i da bi ušla u kadar kamere, tako da se delom gubi grandioznost dogadjaja.

Verujemo da je gledanje tog vatrometa uživo nezaboravan doživljaj za ceo život. Preporučujujemo vam doček sledeće Nove Godine u Dubai-u 🙂

. . .

.

.

. . .

1 komentar

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280