BioCalendula krema od nevena za ekcem, psorijazu, perutanje kože, ojede

BioCalendula

Regenerativna domaća krema od nevena za upaljenu kožu i opekotine

 

BioCalendula – tradicionalni travarski melem i krema od nevena sada u obliku savremene kreme za opekotine i regeneraciju kože, smanjenje ožiljaka, brže zarastanje rana i smanjivanje otoka.  Po staroj narodnoj recepturi i po preporukama čuvene austrijske travarke Marije Treben dobijen je vrhunski proizvod od divljeg lekovitog bilja uz pomoć savremene tehnologije i modernih naučnih saznanja.  

 

Čestitamo dragi korisniče!

 

Izabrali ste BioCalendula nevenovu kremu, tradicionalni prirodni preparat čija je originalna receptura nastala na planini Tari, pored Zaovinskog jezera, u Jugozapadnoj Srbiji. BioCalendula je visokokvalitetna prirodna krema na bazi domaćeg lekovitog bilja i prirodne podloge. BioCalendula nema u sebi nikakvih konzervansa, veštačkih boja ni sintetičkih mirisa. Sve je prirodno.

 

Nadamo se da će naši s ljubavlju i pažnjom stvarana krema od nevena ispuniti vaša očekivanja.

 

 

Sastav krema od nevena

Ekstrakti lekovitog bilja nevena, bosiljka i matičnjaka, nevenovo ulje, vitaminski dodaci, alantoin, pantenol i prirodna kozmetička podloga.

 

 

Dejstvo kreme od nevena

BioCalendula je visokokvalitetni prirodni melem u kome do izražaja dolaze visoke regenerativne sposobnosti nevena i pratećih materija. Neven deluje stimulišuće na tkiva ubrzavajući oporavak, bosiljak deluje antiseptično a matičnjak omekšava tkiva i smanjuje upale. 

 

 

Primenakreme od nevena

BioCalendula se može koristiti kod sledećih stanja: opekotina, ožiljaka, čireva, zanoktica, uboda insekata, poderotina, rana i drugih promena na koži. BioCalendula je suštinska kreme kod prvobitnog oštećenja kože, gde pomaže brzo zaceljivanje povrede, sprečavajući pojavu ožiljaka i razvoj oštećenja kože. 

 

 

Konsultacija sa lekarom

Za sve promene na koži obratite se prvo dermatologu za utvrdjivanje dijagnoze i propisivanje adekvatne terapije. BioCalendula nije lek i ne zamenjuje terapiju. Kao kozmetičko sredstvo opšte namene BioCalendula se može kupiti bez lekarskog recepta.  

 

 

Doziranje i način primene – krema od nevena

 

Naneti sloj BioCalendule na mesto koje tretirate. Kod oštećenja ili ozleda koje nisu pod gnojem i jakom upalom, balsam utrljavati nekoliko puta toliko dugo dok se ne upije u potpunosti. Svojstvo BioCalendule je da brzo prodire u kožu i potkožno tkivo usled utrljavanja. Nanošenje BioCalendule ponavljati 3 do 5 puta dnevno, na uvek oprano mesto.

 

Kod svežih opekotina brzo, obilno i temeljno utrljati kremu na opečeno mesto koje je prethodno očišćeno, da BioCalendula odmah umiri bol i pokrene isceljenje kože. Tri do pet puta dnevno utrljavati melem da bi izbegli stvaranje ožiljaka od opekotina. Krema se može koristiti i za upalu hemoroida, kao privremena zamena za BioHemorrhoids kremu.  

 

BioCalendula se ne stavlja na otvorene rane, na rane koje krvare, ne stavlja se na sluzokožu i desni. BioCalendula nije za oralnu upotrebu.

 

Neželjeni efekti kreme od nevena

Alergijske reakcije na neki od sastojaka. Postoji mogućnost kod pojedinih korisnika da alergijski reaguju na neki od sastojaka BioCalendula, bilo da su u pitanju biljke koje ulaze u sastav preparata ili druge supstance. Ukoliko se to desi, molimo vas da prestanete sa primenom BioCalendulaa i konsultujete se sa vašim lekarom.

 

Način čuvanja kreme od nevena

Čuvati BioCalendula zatvorenim u tubi na temperaturi od 5 do 25 stepeni, na tamnom, suvom i zaštićenom mestu.

 

 

Pakovanje kreme od nevena

Teglica od 30 ml kreme

 

Rok upotrebe kreme od nevena

2 godine od datuma proizvodnje. Do 9 meseci od trenutka otvaranja tube. 

 

Proizvodjačkrema od nevena

Apoteka “Kamilica” – Pasterova 14 a, 11000 Beograd,

Proizvod je proizveden po licenci brand koncepta “Priroda na Dar” ul. Omladinska 22 b, 11233 Ralja, Sopot, Beograd      www.prirodanadar.rs      

 

Cena BioCalendula nevenove kreme za ekceme i psorijazu: 600 dinara + standardni ptt troškovi slanja brzom poštom.

 

BioCalendula nevenova krema za ekceme i psorijazu može se kupiti u apotekama Kamilica u Beogradu na sledećim adresama:

Apoteka „Kamilica“, Pasterova 14 a, 11000 Beograd (pored Onkološkog Instituta) Telefon: 011/ 3067 497

Apoteka „Kamilica“, Svetogorska 40, 11000 Beograd (centar grada) Telefon: 011/ 323 55 64

ili

Naručite artikal pozećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje: 065-970-7777

E mail za naručivanje:  [email protected]

 

 

Mudrost Tradicije. Znanje Nauke. Za Vas.

 

 

Blaogosloveni nam Vi bili i vaša želja za isceljenjem!

 

Mi, stručnjaci “Priroda na Dar” koncepta svakoga dana se trudimo da sačuvamo od zaborava tradicionalnu mudrost travarstva naših predaka. Želimo da poklonimo i ostavimo svetu efikasne herbalne preparate koji će isceljivati, u ime ljudskosti i tolerancije, plemenitosti, mira i harmonije.

 

Radimo to u ime Božije ljubavi, u ime znanja Nauke i mudrosti Tradicije, u ime Prirode.

 

 

Deklaracija o odgovornosti: Priroda na Dar je koncept koji u svojim proizvodima koristi samo prirodne sastojke. Izbegavamo sve vrste sintetičkih dodataka našim proizvodima. Upotrebljavamo samo divlje lekovito bilje i aktivne supstance koje nisu genetski modifikovane. Ne testiramo naše proizvode na životinjama. Podržavamo fer trgovinu i proizvodnju u kojoj nema eksploatacije dece. Zalažemo se za tradicionalnu ishranu. Vaspitavamo decu opšte ljudskim vrednostima. Štitimo prirodu.