Redakcija Bloga

* * *

Zadovoljstvo nam je da svim našim čitaocima pružimo jedinstvenu priliku da dodju do svog izuzetnog i vrhunskog kućnog ljubimca – labrador ritrivera (Labrador Retriever), crnog ili belog. Mi nismo komercijalni blog i ovo nije klasičan oglas, ovo je preporuka od srca za sve one koji nas prate, da dodju do ljupkog stvorenja koje će ih bezrezervno voliti.

 

Naša prijateljica Verica Berić godinama ima vrhunsko leglo labradora ritrivera. Time se bavi već 10 godina i vrlo pažljivo uzgaja svoje ljubimce, na jedan posvećen i fin način, bez ekonomskog motiva. Ti psi su joj jednom prilikom „spasili“ život, pa im ona s ljubavlju i pažnjom vraća. Ovog trenutka ima u leglu 8 mališana od dve nedelje starosti koji su na raspolaganju – 4 mužjaka i 4 ženke. Roditelji su nosioci mnogobrojnih priznanja na izložbama.

 

Osim što je labrador sjajan pas koji donosi mnogo radosti i pozitivnih emocija u porodicu, posebnost naših kučića i njihovih roditelja su što žive na salašu pored Zrenjanina, u prirodi, srećni i zdravi, okruženi ljubavlju. Psi žive slobodno i neometano, vrhunski hranjeni, negovani i paženi. Svi štenci se u leglu socijalizuju, nauče osnovne komande dresure, bivaju naučeni da nuždu vrše napolju i odazivaju se na svoje ime. Birane su krvi. Registrovani su pod brojem 5160 FCI.

Labradori su jedna od najpopularnijih i najomiljenijih rasa u svetu. Odlikuje ih poslušnost, inteligencija i ljubav prema čoveku. Zbog svoje privrženosti ljudima često se koriste u terapeutske svrhe, kod osoba kojima treba dodatna pažnja. Visine su 56 cm i teški oko 30 kilograma, kratke i vodootporne dlake, jer labrador je vodeni pas, obožava vodu.

Labrador je jedini pas koji može i voli da roni, čak i u ledenoj vodi. Jedna legenda tvrdi da je labrador nastao iz ljubavi psa i vidre, jer ima rep nalik vidrinom. Zbog toga voli vodu i često se ta njegova sklonost prikazuje u reklamama i filmovima, gde juri ispod fontane, vodoskoka, upada u bazen i pliva, prska crevoma sve ostale i tako redom. Mada, labrador je adaptibilan pas, može se gajiti i na otvorenom i u zatvorenom prostoru, odnosno stanu. Nema boljeg psa za decu!

—————-

Ko želi da danas ili u budućnosti kupi sebi i svojoj deci vrhunskog labradora čiste i kvalitetne krvne linije, od tate engleza Grofa i majka francuskinje Zombre, po najpovoljnoj mogućoj ceni, ostavljamo vam kontakte legla:

 

Verica Berić

Mobilni: 064 1710 293

Melenački drum bb, Salaš – deo Velike humke, Zrenjanin

. . .

TV emisija sa Animal planet-a

Dogs 101 – Labrador Retriever

httpv://www.youtube.com/watch?v=0cj81wHmfXc