Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Filmovi

Zubari iz Džaipura – The Dentist Of Jaipur

Filmski kritičar

* * *

Zubar, dentist ili stomatolog, razlika je nebitna i samo semantička, ako vam ta osoba koja nosi taj naziv, pomaže kada imate problem sa zuboboljom ili zubima.

Pogledajte jedan kratki nagradjivani dokumentarni film o pravim uličnim zubarima u Indiji koji rade ispred železničke stanice. Film se zove „The Dentist of Jaipur“ i traje nepunih 5 minuta, tako da ga je lako pogledati.

Snimljene je 2006 godine u Indiji, režiser Falk Peplinski kji je 3 godine proveo u Indiji i iskoristio to vreme da upozna život na tom potkontinentu i zabeleži zanimljive priče.

Nije za decu i osobe koje ne vole zubare. Jeste za one koji ne vode računa o svojim zubima.

Vrlo poučan film.

. . .

„The Dentist Of Jaipur“ // a funny shortfilm by Falk Peplinski

httpv://www.youtube.com/watch?v=WR8tIjTykbE

2 komentara

  • Nisu ni oni koji imaju ordinaciju nešto bolji. Bila sam u Kini kod zubara (bili smo tamo s brodom i imala sam užasnu zubobolju) kako osiguranje pokriva samo vađenje zuba bila sam spremna da zub ide van. Međutim, kada sam vidjela limenu kantu za ispljunuti i koliko je sve „čisto“ bila mi je dobra bočica ketonala i nekakva tekućina za zubobolju i molitva da što prije dođem doma.

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280