Raspad NATO pakta izaziva Srpski kod

Zapadna vojna Alijansa počinje da se raspada jer je usvojila Srpski kod. Zašto je raspad NATO pakta neminovan

 

Počinje krah Atlantskog saveza, vojnog saveza poznatijeg kao Nato pakt zbog aktiviranja Srpskog koda na konferenciji Vojne alijanse u Beogradu

.

Nato Pakt vojna severnoatlantska alijansa Raspad Nato pakta i Srpski kod

Istorija i nauka su nedvosmisleno pokazali da od pojave Srba na svetskoj sceni, životni vek velikih imperija je sve kraći i kraći. Posebno je kratak za one imperije i vojne sile koje se direktno konfrotiraju sa Srbima. One vrlo brzo propadaju, u jednom velikom ratu. Setimo se samo gorde Turske, prepotentne Austro Ugarske ili naivne Nemačke. Jednostavno govoreći, ne treba se kačiti sa Srbima. Stara mudrost je odavno upozorila „Ko sa Srbima tikve sadi, o glavu mu se razbijaju„.

Sjedinjene Američke Države i njihova vojna alijansa nisu savladali tu istorijsku činjenicu iako su imali intelektualnu silu istoričara u svojim nedrima, i zaleteli su se u bombradovanje Srbije 1999-e godine, čime su pokrenuli čitav niz u(z)roka i posledica koje će dovesti do pada velikog američkog carstva u sledećim decenijama. Očiti primeri za dejstvo srpskog destruktivnog uticaja na Ameriku su sve ono što se dešava nakon 1999-e godine, na primer, teroristički napad na Svetski trgovinski centar, koji su doduše izveli muslimanski fundamentalisti, ali je na višem planu to bila srpska urota, kao što su i drugi srpski globalni projekti upereni protiv Amerike; Svetska ekonomska kriza, pad dolara, curenje nafte u Meksičkom zalivu, dominacija genetski modifikovane hrane u ishrani prosečnog amerikanca, opšta vakcinacija dece, mučni ratovi američke administracije u Iraku, Avganistanu i Libiji, sve učestaliji uragani po Americi, pad i preljuba super Švarcenegera kao guvernera u Kaliforniji, uspon Kine, te najave liberalizacije lakih droga. Srpska poruka Amerima je sa te strane jasna: „Zaigraće panda (kineska mečka) i u tvom dvorištu

A zapravo, čitav rat koji Srbi vode protiv Amerike, odigrava se na mentalnom, paranormalnom i parapsihološkom planu. Od pojave na planeti zemlji, Srbi su od početka znali za Platonovu misao da „Ideje prethode stvarnosti“ zbog čega su odmah počeli sa magijskom praksom vizuelizacije budućih dogadjaja, bajanjima i bacanjima kletve, odnosno stvaranjem u umu ideja koje treba da se opredmete u stvarnosti. Jer, mi znamo da ako nešto strasno i jako želimo, nebo će nam to dati. Trebalo je samo dovoljno dugo sačekati ostvarenje, pa smo mi stalno u čekanju realizacije naših velikih zamisli. I tu su se Srbi pametno zaustavili, odbijajući da čitaju Aristotela i njegovu „Fiziku“, „Politiku“ i ostala nebitna dela, jer je Platon, uostalom, sve dileme Srbima rešio. Takodje, Srbi u svojim genima nose jedno moćno tajno oružje, koje je kod mistika širom sveta poznato kao „Srpski kod“.

Po rečima jednog poznatog šamana iz Ćuprije, „Srpski kod“ je model mišljenja, delanja i efikasnog rastvaranja društvene stvarnosti. Srpski kod deluje kao bolest SIDA – AIDS, da bude jasnije Amerima koji budu proučavali ovaj tekst. Kada se zaraziš njime, imunitet protiv onostranosti ti definitivno pada i pitanje je samo vremena kada ćeš capnuti od ludila. Pandrknuti. Taj tajni mentalni i energetski kod razara bilo koje društveno tkivo, zajednicu, naciju, državu. Jedino su Srbi, kao oni afrički majmuni što su rezistentni na sidu, otporni na svoj „Srpski kod“. Medjutim, „lele ti majke“, kome se usadi Srpski kod. Jer, protiv njega leka nema. Ni vakcine, makar je pravili Kon i Milosavljević zajedno. A Amerikanci su već zaraženi njime. I poneka Evropska zemlja. Na primer, savremena Grčka jer se mnogo njihovih studenta svojevremeno školovalo u Srbiji, i sa sobom su poneli Srpski kod kući. Jel sad vidite koliko je to opasno?

.

Srbija je deo svetske okultne elite

Po rečima svetski poznatih i priznatih magova, postoje samo nekoliko crnih tačaka u svetu, svojevrsni crni magijski trouglovi, gde je crna magija tako jaka i zamršena, da što magovi tog kraja „zavežu“, nema više magijskih ključeva koji to mogu „odvezati“. Ti krajevi su Južna Srbija, Karpati i Transilvanija, neka egzotična afrička plemena i pojedine zabiti Tibeta. Posebno se u tim krugovima sa strahopoštovanjem govori o vlaškoj i južnjačko srpskoj magiji, koja je toliko emotivna, luda, divlja i neartikulisana, da zapadni ezoterični mislioci, koji su inače studiozno savladali i egipatsku, i haldejsku, i alhemičarsku veštinu, mračnu vudu praksu, naturalni ruski i mongolski šamanizam, derviške zapise i plesove, taoističku halucinaciju i sve ostale bitne svetske magije, nemaju način da prodru u tajne vlaških baba. Jer, naša lokalna magija Homolja je arhaična, htonska, i ale, bauke i karakondžule koje one invociraju i pozivaju u svojim obredima racionalni svet nije video, pa ma kakav maštovit paranormalan film da zapadnjaci osmisle, kao što su to na primer, „Hari Poter“ ili pak „Gospodar prstenova“. „Povratak Zombija“ je limunada za našu ljutu maštovitost.

Onog trenutka kada je s proleća 1999-e godine Nato pakt napao Srbiju, dirnuo je u ono što se ne dira. Desetine srpskih astralnih letača, baba, belih i crnih vračeva je krenulo u zajedničku akciju exporta Srpskog koda ka Americi. Još tada su srpski astralni piloti obarali snagom misli američke avione, zbunjivali američke vojne instrumente i bacali uroke na njihove političare. Postoji niz dokumentovanih srpskih pobeda na tom planu, čitajte u Trećem oku i sličnim opskurnim magazinima. Uvezen po zadatku rusko jevrejski beli mag Lav Geršman je to potanko dodatno objašnjavao. Jedan niški lokalni čarobnjak je u to vreme svakodnevno na niškom trgu obigravao krugove i bajao, te time pravio magični štit oko Srbije i Kosova, što je i zaustavilo kopnenu invaziju na Srbiju. Uz njegov predani rad i mnogo drugih grupa sa Fruške Gore, Rtnja, Radan planine i Avale je slalo svakojake simbole, kletve i uroke ka Americi. E sad, pošto „sila Boga ne moli“, nadmoćna vojna mašinerija Severnoatlantske unije je primorala tadašnju Srpsku „nebesku vladu meseca Jula“ da pobednički potpiše primirje sa Amerikancima i da ih uvuče u budući istorijski poraz.

Naime, iako magijska praksa deluje i na daljinu, ipak je najbolje da protivnika gledaš o oči i u dušu, iz blizine, i da mu po mogućstvu podmetneš neku magijski aktivnu i čaranu amajliju. „Dodji maco, mac, mac …“ pozivali su srpski čarobnjaci Ameriku i Amerikance. I prvo su ih pustili na Kosovo, odakle su već mogli da ih tuku astralnim haubicama, zbog čega se Ameri danas povlače sa Kosova puni žrtava i poludelih vojnika navučenih na drogu i bez nekog bubrega, dela jetre, rožnjače i ostalih organa. A onda su naši vrači počeli da američke elitne političare zovu u posetu, ne bi li ih obeležili srpskim kodom i barkodirali žigom srpske zveri iz narodnih priča, kako bi tako omadjijani mrsili po Americi. Završna drama te zamke koju su postavili srpski nebeski šamani dešava se na konferenciji Nato pakt-a u Beogradu, i to u danu punog meseca, kada su najača astralna zračenja, i u danu totalnog pomračenja meseca, kada je najače dejstvo crnomagijskih čini. Potpuna zamka za racionalne anglosaksonce. Jer, dok Ameri naivno misle da je ova konferencija zapravo njihovo zapišavanje teritorije prema Rusima, naše parapatriote su im napravile čarobnu kombinaciju. Jer, Srbi su nepobedivi kod kuće kao Barselona u fudbalu, i uspeli su da svoje protivnike dovedu pod zagrljaj svojih tevtonskih energija i sada svi naši ezoterici u noći crnog meseca kao u transu pevaju „Sitno kolo do kola, čulo se do Vašingtona ..„.

Najdanovi krugovi i Raspad Nato pakta i Srpski kodI dok se napolju kao protestuje i drže gradjanski mitinzi DSS-a protiv konferencije Nato pakta u Beogradu, što samo služi da se zamažu oči amerikancima i saveznicima, dotle udružene snage srpskih paranormalnih snaga okupljenih u astralnu alijansu uz bratsku pomoć bosanskih derviša, vojvodjanskih satanista, srednjoevropskih gnostičara, braće bogumila bugara i ostalih okultista iz okruženja, te posebno uvezenih ruskih magova koji su školovani na Tibetu, vredno bajaju i bacaju čini na konferencijsku salu, ispisuju nevidljive simbole po stolicama i zidovima, i podmeću dlake mrtvog pileta, krake buba švaba i očnjake ludih lisica. Tu neće amerima pomoći ni divizije vojnih vudu vračeva ili engleskih okultista, ni u Americi usavršena Teslina purpurna ploča, ni skafander astronauta, jer su došli na teritoriju gde se njihove energije jednostavno potiru. Čak, obavešteni smo da se radom jedne grupe naših patriota i rodoljubivih belih magova, čuveni Najdanaovi krugovi pomeraju ka Beogradu i da će doći ispod govornice, sa polom energije okrenutim naopačke, da ne leče, nego da govornicima na konferenciji stvaraju bolesti. Uostalom, ono što će im se desiti odavno je naslikao pokojni Milić od Mačve, predstavljajući astralnu balvan revoluciju koja se bliži Sjedinjenim Američkim Državama a koju su naši astrolozi, tarot majstori, numerolozi i ostali vidovnjaci odavno predvideli. To je svima nama u Srbiji očigledno, Amerika propada. Samo što nije skroz bućnula, kao Titanik nekada.

.

Visoka i ona nebeska magija

Visoka okultna magija anglosaksonskog društva je zaslužna za nastanak prvo Engleske a zatim i sadašnje Američke imperije. Timski rad i racionalnost zapadnjaka iluminata da se iz svetske baštine magijskog znanja izvuku najbolji modeli i ugrade u razna tajna bratstva i grupe, rezultiralo je sinhronizovanim radom na porobljavanju sveta i stvranju globalnog kolonijalnog carstva. I to je dalo nesumnjivog uspeha, jer dok su se sve ostale magijske skupine držale ko pijan plota svoje tradicije, anglosaksonci su naučnim putem birali najbolje okultne metode iz celog sveta,  i time ostvarili veliku sinergiju okultnog delovanja, od egipatskih i helenskih misterija, preko srednjovekovne okultne prakse do jevrejske kabale, što im je pomoglo da vladaju svetom. Samo naizgled su imali pretnju od strane runom i svastikom ponesenog Hitlera, koga su tibetanci snabdeli tajnim magijskim znanjem i snagom za stvaranje nove imperije, ali to je kratko trajalo, dok se naši „Vlasi nisu dosetili …“

Bilo je i drugih pokušaja Tibetanaca da vladaju, kao pokret Falung Gong u Kini ili izvoz najrazličitijih sekti u Ameriku sa mnoštvom disciplina i pristupa. Ali ispostavilo se da su Tibetanci mala deca spram anglosaksonaca i njihovih tajnih društava. Medjutim, ne kaže naš narod „ničija sveća nije gorela do zore“, tako su se i amero-anglo-euro-atlantidjani glupo zaleteli i napali Srbe, misleći sasvim ispravno, da su Srbi kočoperni ali nemoćni, slabi i tupavo egoistični, razjedinjeni i od svih zaboravljeni. I da, znali su da Rusi svakako neće pomoći, ni oružjem ni politikom. Tim pre što su Rusi dekretom Dume zabranili Srbima da koriste Teslino tajno oružje u vidu zraka smrti, jer su se bojali da bi to iniciralo III Svetski rat, a Rusi su po običaju i nespremni i kasne za ulazak u rat. Oni više vole pakt koji će im doneti par zemljica okolo, Poljsku, Ukrajinu, pribaltičke republike, na primer. Može i Mongolija.

Jedino što su evroatlantidjani zaboravili je da „ne diraš lava dok spava“, i da dok se Srbi bave sobom, svet je bezbedan i imperija će rasti. Medjutim, čim Srbi počnu da se bave tobom, i pomisle da i tebi „treba da crkne krava“ tu je početak kraja. Jer, protiv razigranog „Srpskog koda“ šenlučenja, zezanja, maštarenja i glupiranja nema spasa. I tu ti ne pomaže što Nato pakt ima na raspolaganju 1000 puta veće materijalne, ljudske i intelektualne resurse od Srbije. Jer mi imamo kombinacije koje ni divizija njihovih briljantnih umova ne može da dešifruje. Kada se baba Sera Vilotić iz okoline Majdanpeka skine onako gola, sa sve 78 godina i zagazi u Dunav, najveću evropsku reku, pa zagledana u jutarnje sunce na Istoku, uzme kiticu magijskog cveća koje je ubrale te noći bez meseca, i zapeva bajalicu od pre postanka sveta, koja poziva sve mračne i tamne energije haosa, da se iz Guče i sa beogradskih splavova, domaćih stadiona i svadbi preliju u tvoje, američko dvorište, biće „crna ti majka iz Bronksa“.

Dok su za vreme Nato bombardovanja srpski magi i vrači držali magijski nebeski štit da spasu ono što se spasiti ne može, sada su digli astralni mač osvete. Dolazak tudjinske vojne čizme u Beograd, pokreće istorijske uzroke i posledice koji će dovesti do pada Američkog carstva. I svakako je da istorija tu propast neće pripisati našim paranormalnim i onostranim komšijama koji žive sa nama, koji su tiho u dubokim šumama, mračnim sobama i po grobljima rasturali Ameriku i Nato savez, ali mi znamo istinu. Mi smo srušili Ameriku našom magijom i našom nebeskom mišlju. Jer, mi što zamislimo, to Nebo ostvari. Jedino što nam u zadnje vreme kvare nebo sa onim avionima koji raspršuju one materije koje nam stvaraju oblake, menjaju vreme i truju nam useve. Ali, očistićemo mi i nebo, kao što smo i Južnu Moravu. I stavićemo to na skromni sajt Ministarstva.

.

Prolog o paranormalnim Srbima

I ta istina o kraju Amerike i uopšte istorije koja nije naša, to je naša najveća tragedija i usud, kletva koji prati Srpski rod od postanka, da mi u ovakve priče zbilja i verujemo. I umesto da radimo, gradimo i stvaramo, mi ćemo radije lutati po tamnim delovim uma u potrazi za rešenjem koje dolazi od zabludele misli a ne od stvarnog dela.

Dobar deo Srbije će poverovati u ovo što sam sada izmislio i napisao. A ja sam samo preuzimao tekstove iz Trećeg oka, Nostradamusa, Astrologosa, Kurira, Tabloida i nekih dnevnih novina, i stvarao ovaj esej pameti. Mnogi će  misliti da se zezam što ovo sada pišem i negiram ceo tekst, a da je istina sva ona glupa prepričavanja i urbane legende koja sam strpao u članak.

Videćete za koji mesec, kada ovaj tekst osvane na mnogim forumima, ali bez ovih završnih pasusa, koliko su Srbi uronjeni u paranormalno. To je ta Nebeska, paranormalna i astralna Srbija, koja ne razlikuje stvarnost i divlju imaginaciju, konstruktivnu maštu i zanesenost, ona Srbija koja misli da je mnogo pametna dok je sva u ritama i musava, ona Srbija koja besomučno krade jer zna da narod čeka čudo, ona Srbija koja vodi politiku iz Srednjeg veka, zagledana u tudji džep i ljubomorna zbog tudje sreće, vrednoće i pameti. Ona Srbija koja misli da vlada tajnim znanjima i tajnim naukama, a ne ume da zameni sijalicu koja joj pregori u stanu, jer su joj odavno mnoge žarulje pregorele u mozgu.

Zato što nismo kao narodi razvijenih zemalja, kao narodi koji naporno rade, stvaraju i vode se razumom, uz dnevnu molitvu i zahvalnost Tvorcu, zato nam se sve ovo i dešava, ova destrukcija, crna hronika i nemoral, jer narod koji se odrekne Boga i razuma, luta stazama Nečastivog.

. . .

Vidovnjaci 1990-ih i Srpski kod

httpv://www.youtube.com/watch?v=BmFePB9jvLk

Konstantin Mirković