Redakcija bloga

* * *

Savremeno doba traži savremen pristup blogovanju. I savremenu tehnologiju.

Pripremamo se da angažujemo tablet računare u našem spisateljskom radu, da bi mogli da blogujemo iz svake situacije, i sa svakog mesta.Probali smo ih i oduševili se perfomansama, i mogućnostima koje te spravice imaju. Tim pre što pored blogovanja, chat-a, skypa, maila, facebook-a, video konferencija ima zabave i za decu, igre, filmovi, muzika.

Za potrebe naše redakcije i administratora istražujemo šta valja na tom polju, da li se odlučiti za Ipad 2 ili Samsung Galaxy, ili za neki treći tablet, na primer Huawei MediaPad, koga već sada ima u ponudi srpskih telekomunikacionih kompanija. Činjenica je da blogeri nisu zahtevni po pitanju perfomansi opreme, ali je uvek zadovoljstvo raditi na vrhunskim mašinama. A šta sve možemo raditi sa njima, to je zaista uzbudjujuće i korisno, jer na primer, naš urednik sada ide na godišnji odmor i mora da nosi lap top sa sobom i da ima tablet pc, mogao bi da uredjuje blog iz aviona, kafića, sa plaže, na krstarenju jahtom.

Pogledali smo tri komercijalna spota za tri tableta čije smo preporuke dobili. Zanimljivo je koliko svaki spot govori i o samoj kompaniji i njenoj filosofiji.

Ukoliko neka kompanija koja proizvodi tablete želi da našu redakciju bloga usreći sa par belih, narandžastih ili zelenih tableta, bili bismo srećni i zahvalni i stalno bi radili na njima.

. . .

Ipad 2 – Apple tab

httpv://www.youtube.com/watch?v=KPZ8JhY4R2Y

. . .

Samsung Galaxy Tab

httpv://www.youtube.com/watch?v=tHOZZJ_2Wjg

. . .

Huawei MediaTab

httpv://www.youtube.com/watch?v=6BpSVHQ0KYo

. . .