Verica Berić

* * *

.

Numerološka karta sudbine i budućnosti Bašte Balkana bloga

 

U potrazi za boljim životom i daljom strategijom rada na webu, autori Bašte Balkana su održali Kolegijum bloga, i doneli tesnom većinom odluku da se obrate profesionalnom numerologu ne bi li kroz mistiku broja saznali kakve su im perspektive, karma i darma sa blogom. Što je sigurno, sigurno, i to treba znati.

Pored svih istraživanja tržišta, analize weba i web experata koji nas savetuju, okrenuli smo se i mističnoj matematici Pitagore i tajnom znanju životnih brojeva, iako su neki od autora oštro protiv promovisanja okultnih i neopaganskih metoda na blogu.

Ipak, danas sveprisutna opšta demokratija, vladavina ljudskih prava i neoliberalizam su odneli prevagu u našoj odluci.

U tom smislu smo se obratili numerologu gospodji Verici Berić sa sajta Verina Tabla, ne bi li saznali sve ono što nas zanima i čemu se nadamo. Gospodju Berić smo zamolili da nam napravi numerološku kartu, pruži opis naše sudbine kao bloga i odgovori na neka ključna pitanja o ljubavi, novcu i slavi.

Evo šta smo pitali numerologa:

1. Nešto opšte o nama, kakav smo mi blog, kome smo namenjeni

Bašta Balkana su blog koji može biti vrlo koristan društvu. I samo ime ovog bloga kaže da će vas publika dugo pamtiti. Doneće autorima veliku popularnost, saradnju, slavu i pažnju.

Sam blog olakšaće napredak čitaocima na svim područjima, biće to mesto okupljanja vrlo korisno za pisce, pesnike, glumce i vodje. Ovaj životni broj pod kojim je Bašta Balkana rodjena deluje i posle „smrti“, dugo se pamti. On je delotvoran i koristan samo na društvenom polju. Muškarci koji rade na ovom blogu mogu biti vrlo popularni kao političari, mada ovo naravno zavisi i od njihovih ličnih životnih brojeva,  ne samo od ovih brojeva koji se pojavljuju na blogu. Autori troše energiju na to kako da pomognu siromašnima, onima koji su u nezavidnoj situaciji. Autori su vrlo ambiciozni, autoratitivni, i pioniri na svom području. Ako su pisci, vrlo su školovani i jasni u izrazu a  teme su im originalne.

Ako ovi autori muškarci okupljeni oko bloga rade u nekim organizacijama postaju mahom glavni u istima. Kao poslovni ljudi obogatiće se izmedju 35-49 godine života i steći dovoljno nekretnina ili uloga u banci za sigurnu budućnost. Lično mislim da će sve ukupno blog dati ljudima koji rade na njemu mogućnost da pre svega upoznaju sopstvene mogućnosti i snage kao i da steknu sigurnost u sebe.

Svi oni su blagoglagoljivi, vole rasprave i debate, i imaju sopstvenu vrstu logike, vrlo intuitivni pogled i kosmopolitsko delovanje. Prihvataju istine iz svih religija a stvaraju sopstvenu nad religiju – baštovanstvo misli i duha. Sudbina ovog bloga kaže, da im ovaj broj pod kojim su rodjeni, donosi duševni i psihološki napredak koji ljudima daje osećaj poverenja, i mogućnosti ostavljanja traga u svetu.

Ima jedna izreka vezana za ovaj životni broj bloga:“Čini drugima ono što bi voleo da oni čine tebi“.

Obdareni dobrim prijateljima i vernim sledbenicima, pozitivnim okolnostima i jasnoćom shvatanja, autori na blogu postupaju vrlo samouvereno i ne sumnjaju u sebe. Postižu uspehe na svakom područuju kojem se posvete.

2. Kakva je misija Bašte Balkana na ovom mestu i u ovom vremenu

Misija vaša u ovom vremenu i na ovom mestu jeste da budete pokretači. Zatim otkrivanje nekih velikih i malih tajni.

Da budete uvek u žiži dešavanja da sa naučne i sa duhovne strane zavirujete u budućnost, da informišete javno mnjenje, kao i da odvajate „žito od kukolja“.

3. Da li ćemo biti popularniji od stanja u kome smo sada

Da, dragi uredniče bloga, bićete sve popularniji kako dani, godine budu odmicali, i ne samo popularni već vrlo vrlo čitani i uvažavani.

4. Postoji li šansa da od bloga Bašta Balkana postanemo poslovni projekat

Postoji mogućnost da blog postane poslovni projekat, još kako!

5. Kakva nam je poslovna perspektiva – udruživanje sa drugima, povećanje posećenosti, prodaja oglasnog prostora, nudjenje novih usluga

Mislim da će vam sledeće godine 2012-e padati na pamet udruživanje, ali ja vam ne bih to savetovala. Imate vi kapaciteta da se ne udružujete, na taj način.

Prodaja oglasnog prostora na blogu moguća je već tokom 2013 godine, ali i afirmacija bloga kroz televiziju.

I možda da napomenem, treba da imate samo afirmisane i proverene ljude kao savetnike, neke koji se bave nekim vidom izračunavanja i analiza da vas upute dalje, da li astrologe ili numerologe.

6. Hoće li nas neko veliki pokušati preuzeti ili kupiti i kada

2015-e godine imaćete priliku da se prodate ili da menjate koncept, ili da vas neko kupi – u pitanju je totalna promena. Ipak mislim da je ovo pre vezano za novu tehnologiju rada, recimo za televiziju.

Sve ovo što sam napisala govori samo jedno; da ne bi trebali da razmišljate o prodaji i ceni bloga.

7. Koliko novca da tražimo za naš blog od budućih vlasnika (its all about money)

Zbog vaše stalne ekspanzije i napredovanja prosto ne treba tražiti budućeg vlasnika i prodavati rudnik koji imate u rukama.

8. Da li da se udružujemo sa drugim medijima i kakvim

Nekako sam pokušala da izbegnem direktan odgovor na ovako formulisano pitanje, jer smatram da „brojevi vašeg bloga” kažu da ne treba da se udružujete. Prema tome drugi deo odgovora i ne postoji.

9. Dokle ćemo trajati kao blog

Blog ostaje u vašem vlasništvu. Blog će malo usporiti u 2017-oj, 2018-oj i 2019-oj, da bi opet živnuo okrugle 2020-e.

Najintezivniji razvoj bi trebalo imati od 2013-e do 2016-e godine, s tim da je 2019 godina svodjenja bilansa, i zaokruživanja nekih stvari, a posle toga ili nakon toga, ponovo ćete biti vrlo uspešni, sa nekim novinama.

10. Da li će naši neoženjeni autori na blogu uspeti preko Bašte Balkana da se pronadju sa budućim bračnim partnerom

Što se tiče vaših neoženjenih kolega, ja ne mogu da na taj način pričam o njima, jer je ovo stvar datih podataka, u ovom slučaju za sam blog o kome vam pišem, a lično šta njima stoji izračunato u njihovim numerološkim kartama znala bih da vam kažem samo u slučaju kada bih imala njihove lične podatke, pa da uporedim životni broj bloga sa životnim brojevima autora.

Ipak, nešto mogu reći, a to je da životni broj bloga kaže da autori – muškarci koji rade na njemu, mahom se žene školovanim i lepim ženama, majke su im časne i vredne, a sestre ih vole.

Želim svim neoženjenim kolegama vašim, da se požene, da im supruge radjaju i uvećavaju na taj način „zavisnike“ i iskrene ljubitelje vašeg bloga.

11. Okrenimo pitanje. Da li su muški autori bloga popularni kod ženske publike ;-)

Da li su muški autori bloga popularni kod ženske publike – takodje ne mogu da odgovorim na taj način.

Ne kao numerolog, nego kao žena, kažem da ko nebi pomislio na tako mlade, uspešne i talentovane ljude :-)

12. Šta treba od akcija i kada da preduzmemo da bi bili još uspešniji (its all about glory)

Ovo je godina vaše uspešnosti, i prodornosti, ali nije vam dato da to ide tako ni lako ni brzo, nego sistematski. I polako. Ovo je mesec kada možete napraviti dosta toga po pitanju popularnosti vašeg bloga. I privući posetioce kao i uspešnost. Ovo je godina u kojoj ako se (a vidim da jeste) organizujete, i prionete na posao, uspeh sigurno neće izostati. Da, ovo je godina vaših uspeha, iako vam se možda još uvek tako ne čini, sve je ojačano i podržano ali mora dolaziti polako i sigurno. Bićete jako, jako uspešni i poznati po vašem blogu. Samo napred.

13. Čime Bašta Balkana treba da se bavi u nastavku postojanja (baštovanstvo, izdavaštvo, televizija, edukacija, trgovina, berza, … )

Definitivno Bašta Balkana treba da se bavi televizijom.

14. Koje su nam godine pogodne za dalji razvoj, a koje ne?

Imate podršku Nebesa, a toga niste ni svesni. Trebate hrabrije i odlučnije da ulazite u projekte, dato vam je da mislite i na druge ljude. Komunikacija, organizovanost, slobodoumnost pisanja i izlaganja, to su stvari koje su vezane za vaš zadatak u ovom životu.

Ideja imate pregršt, ja vam želim i ostvarenje svega onoga što sam izračunala, a sigurna sam da će se i obistiniti.

Za razvoj su pogodne sledeće godine: 2011-a i 2013-a godina u kojoj ćete imati tekstova koji će se pamtiti.

2014-a godina je puna praktičnosti i stvarnosti, to jest realnih dogadjanja.

2015-a je godina totalnih promena, ali i godina velikih izazova po pitanju televizije, i rada na njoj. Tu vidim vaš veliki prosperitet i napredak.

2016-a je godina gde će sve funkcionisati i gde ćete svi vi biti jako, jako zadovoljni i srećni, naravno zbog vaših uspeha kao Bašte Balkana.

2017-a je godina gde ćete videti koliko vredite, i na koji način da se dalje širite, godina koja neće donositi ekspanziju ali će doneti mogućnost da osetite da li i koliko vredite, kome da verujete, i kuda da krenete.

2018-a godina je godina gde ćete tačno znati vaš finansijski bilans, pa i ako poželite da vidite vrednost koliko vredite kao blog – saznaćete.

15. Kog datuma da objavimo ovaj članak da bi bio čitan i podigao nam popularnost (kod omladinki, its all about love).

4 jula 2011 godine. Dan nezavisnosti :-)

Srećno baštovani!

. . .

Numerološku kartu bloga sačinila i tumačila:

Verica Berić, numerolog

Mobilni:  o64 1710 293

http://www.verinatabla.com/

. . .