Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Ostalo

Numerološka karta bloga; ljubav, slava i moć

Verica Berić

* * *

.

Numerološka karta sudbine i budućnosti Bašte Balkana bloga

 

U potrazi za boljim životom i daljom strategijom rada na webu, autori Bašte Balkana su održali Kolegijum bloga, i doneli tesnom većinom odluku da se obrate profesionalnom numerologu ne bi li kroz mistiku broja saznali kakve su im perspektive, karma i darma sa blogom. Što je sigurno, sigurno, i to treba znati.

Pored svih istraživanja tržišta, analize weba i web experata koji nas savetuju, okrenuli smo se i mističnoj matematici Pitagore i tajnom znanju životnih brojeva, iako su neki od autora oštro protiv promovisanja okultnih i neopaganskih metoda na blogu.

Ipak, danas sveprisutna opšta demokratija, vladavina ljudskih prava i neoliberalizam su odneli prevagu u našoj odluci.

U tom smislu smo se obratili numerologu gospodji Verici Berić sa sajta Verina Tabla, ne bi li saznali sve ono što nas zanima i čemu se nadamo. Gospodju Berić smo zamolili da nam napravi numerološku kartu, pruži opis naše sudbine kao bloga i odgovori na neka ključna pitanja o ljubavi, novcu i slavi.

Evo šta smo pitali numerologa:

1. Nešto opšte o nama, kakav smo mi blog, kome smo namenjeni

Bašta Balkana su blog koji može biti vrlo koristan društvu. I samo ime ovog bloga kaže da će vas publika dugo pamtiti. Doneće autorima veliku popularnost, saradnju, slavu i pažnju.

Sam blog olakšaće napredak čitaocima na svim područjima, biće to mesto okupljanja vrlo korisno za pisce, pesnike, glumce i vodje. Ovaj životni broj pod kojim je Bašta Balkana rodjena deluje i posle „smrti“, dugo se pamti. On je delotvoran i koristan samo na društvenom polju. Muškarci koji rade na ovom blogu mogu biti vrlo popularni kao političari, mada ovo naravno zavisi i od njihovih ličnih životnih brojeva,  ne samo od ovih brojeva koji se pojavljuju na blogu. Autori troše energiju na to kako da pomognu siromašnima, onima koji su u nezavidnoj situaciji. Autori su vrlo ambiciozni, autoratitivni, i pioniri na svom području. Ako su pisci, vrlo su školovani i jasni u izrazu a  teme su im originalne.

Ako ovi autori muškarci okupljeni oko bloga rade u nekim organizacijama postaju mahom glavni u istima. Kao poslovni ljudi obogatiće se izmedju 35-49 godine života i steći dovoljno nekretnina ili uloga u banci za sigurnu budućnost. Lično mislim da će sve ukupno blog dati ljudima koji rade na njemu mogućnost da pre svega upoznaju sopstvene mogućnosti i snage kao i da steknu sigurnost u sebe.

Svi oni su blagoglagoljivi, vole rasprave i debate, i imaju sopstvenu vrstu logike, vrlo intuitivni pogled i kosmopolitsko delovanje. Prihvataju istine iz svih religija a stvaraju sopstvenu nad religiju – baštovanstvo misli i duha. Sudbina ovog bloga kaže, da im ovaj broj pod kojim su rodjeni, donosi duševni i psihološki napredak koji ljudima daje osećaj poverenja, i mogućnosti ostavljanja traga u svetu.

Ima jedna izreka vezana za ovaj životni broj bloga:“Čini drugima ono što bi voleo da oni čine tebi“.

Obdareni dobrim prijateljima i vernim sledbenicima, pozitivnim okolnostima i jasnoćom shvatanja, autori na blogu postupaju vrlo samouvereno i ne sumnjaju u sebe. Postižu uspehe na svakom područuju kojem se posvete.

2. Kakva je misija Bašte Balkana na ovom mestu i u ovom vremenu

Misija vaša u ovom vremenu i na ovom mestu jeste da budete pokretači. Zatim otkrivanje nekih velikih i malih tajni.

Da budete uvek u žiži dešavanja da sa naučne i sa duhovne strane zavirujete u budućnost, da informišete javno mnjenje, kao i da odvajate „žito od kukolja“.

3. Da li ćemo biti popularniji od stanja u kome smo sada

Da, dragi uredniče bloga, bićete sve popularniji kako dani, godine budu odmicali, i ne samo popularni već vrlo vrlo čitani i uvažavani.

4. Postoji li šansa da od bloga Bašta Balkana postanemo poslovni projekat

Postoji mogućnost da blog postane poslovni projekat, još kako!

5. Kakva nam je poslovna perspektiva – udruživanje sa drugima, povećanje posećenosti, prodaja oglasnog prostora, nudjenje novih usluga

Mislim da će vam sledeće godine 2012-e padati na pamet udruživanje, ali ja vam ne bih to savetovala. Imate vi kapaciteta da se ne udružujete, na taj način.

Prodaja oglasnog prostora na blogu moguća je već tokom 2013 godine, ali i afirmacija bloga kroz televiziju.

I možda da napomenem, treba da imate samo afirmisane i proverene ljude kao savetnike, neke koji se bave nekim vidom izračunavanja i analiza da vas upute dalje, da li astrologe ili numerologe.

6. Hoće li nas neko veliki pokušati preuzeti ili kupiti i kada

2015-e godine imaćete priliku da se prodate ili da menjate koncept, ili da vas neko kupi – u pitanju je totalna promena. Ipak mislim da je ovo pre vezano za novu tehnologiju rada, recimo za televiziju.

Sve ovo što sam napisala govori samo jedno; da ne bi trebali da razmišljate o prodaji i ceni bloga.

7. Koliko novca da tražimo za naš blog od budućih vlasnika (its all about money)

Zbog vaše stalne ekspanzije i napredovanja prosto ne treba tražiti budućeg vlasnika i prodavati rudnik koji imate u rukama.

8. Da li da se udružujemo sa drugim medijima i kakvim

Nekako sam pokušala da izbegnem direktan odgovor na ovako formulisano pitanje, jer smatram da „brojevi vašeg bloga” kažu da ne treba da se udružujete. Prema tome drugi deo odgovora i ne postoji.

9. Dokle ćemo trajati kao blog

Blog ostaje u vašem vlasništvu. Blog će malo usporiti u 2017-oj, 2018-oj i 2019-oj, da bi opet živnuo okrugle 2020-e.

Najintezivniji razvoj bi trebalo imati od 2013-e do 2016-e godine, s tim da je 2019 godina svodjenja bilansa, i zaokruživanja nekih stvari, a posle toga ili nakon toga, ponovo ćete biti vrlo uspešni, sa nekim novinama.

10. Da li će naši neoženjeni autori na blogu uspeti preko Bašte Balkana da se pronadju sa budućim bračnim partnerom

Što se tiče vaših neoženjenih kolega, ja ne mogu da na taj način pričam o njima, jer je ovo stvar datih podataka, u ovom slučaju za sam blog o kome vam pišem, a lično šta njima stoji izračunato u njihovim numerološkim kartama znala bih da vam kažem samo u slučaju kada bih imala njihove lične podatke, pa da uporedim životni broj bloga sa životnim brojevima autora.

Ipak, nešto mogu reći, a to je da životni broj bloga kaže da autori – muškarci koji rade na njemu, mahom se žene školovanim i lepim ženama, majke su im časne i vredne, a sestre ih vole.

Želim svim neoženjenim kolegama vašim, da se požene, da im supruge radjaju i uvećavaju na taj način „zavisnike“ i iskrene ljubitelje vašeg bloga.

11. Okrenimo pitanje. Da li su muški autori bloga popularni kod ženske publike 😉

Da li su muški autori bloga popularni kod ženske publike – takodje ne mogu da odgovorim na taj način.

Ne kao numerolog, nego kao žena, kažem da ko nebi pomislio na tako mlade, uspešne i talentovane ljude 🙂

12. Šta treba od akcija i kada da preduzmemo da bi bili još uspešniji (its all about glory)

Ovo je godina vaše uspešnosti, i prodornosti, ali nije vam dato da to ide tako ni lako ni brzo, nego sistematski. I polako. Ovo je mesec kada možete napraviti dosta toga po pitanju popularnosti vašeg bloga. I privući posetioce kao i uspešnost. Ovo je godina u kojoj ako se (a vidim da jeste) organizujete, i prionete na posao, uspeh sigurno neće izostati. Da, ovo je godina vaših uspeha, iako vam se možda još uvek tako ne čini, sve je ojačano i podržano ali mora dolaziti polako i sigurno. Bićete jako, jako uspešni i poznati po vašem blogu. Samo napred.

13. Čime Bašta Balkana treba da se bavi u nastavku postojanja (baštovanstvo, izdavaštvo, televizija, edukacija, trgovina, berza, … )

Definitivno Bašta Balkana treba da se bavi televizijom.

14. Koje su nam godine pogodne za dalji razvoj, a koje ne?

Imate podršku Nebesa, a toga niste ni svesni. Trebate hrabrije i odlučnije da ulazite u projekte, dato vam je da mislite i na druge ljude. Komunikacija, organizovanost, slobodoumnost pisanja i izlaganja, to su stvari koje su vezane za vaš zadatak u ovom životu.

Ideja imate pregršt, ja vam želim i ostvarenje svega onoga što sam izračunala, a sigurna sam da će se i obistiniti.

Za razvoj su pogodne sledeće godine: 2011-a i 2013-a godina u kojoj ćete imati tekstova koji će se pamtiti.

2014-a godina je puna praktičnosti i stvarnosti, to jest realnih dogadjanja.

2015-a je godina totalnih promena, ali i godina velikih izazova po pitanju televizije, i rada na njoj. Tu vidim vaš veliki prosperitet i napredak.

2016-a je godina gde će sve funkcionisati i gde ćete svi vi biti jako, jako zadovoljni i srećni, naravno zbog vaših uspeha kao Bašte Balkana.

2017-a je godina gde ćete videti koliko vredite, i na koji način da se dalje širite, godina koja neće donositi ekspanziju ali će doneti mogućnost da osetite da li i koliko vredite, kome da verujete, i kuda da krenete.

2018-a godina je godina gde ćete tačno znati vaš finansijski bilans, pa i ako poželite da vidite vrednost koliko vredite kao blog – saznaćete.

15. Kog datuma da objavimo ovaj članak da bi bio čitan i podigao nam popularnost (kod omladinki, its all about love).

4 jula 2011 godine. Dan nezavisnosti 🙂

Srećno baštovani!

. . .

Numerološku kartu bloga sačinila i tumačila:

Verica Berić, numerolog

Mobilni:  o64 1710 293

http://www.verinatabla.com/

. . .

30 komentara

 • Nadam se da je ovo sala, inace sam veoma razocaran.

  Pratim vas blog zbog tekstova o hriscanstvu i ne mogu da prihvatim promociju numerologije i slicnih opsednutosti koje je Sveta Crkva odavno zabranila kao jeres i koje samo stete dusi vernika i zavode ljude na laz i obmanu. Odavno su od Crkve odbaceni takvi proroci.

  Nisam ovo ocekivao. Umesto da se uydate u svoju pamet, snagu i znanje, trazite resenja od opsednutih dusa.

 • Eto, desilo se i to. Uspeli ste da mi ogadite dan 🙁

  A kad se samo setim da sam kliknuo na link Bašte Balkana u nameri da pobegnem od masovne histerije i mitomanskih komentara koji ne prestaju nakon što je onaj teniser pobedio na onom turniru u Engleskoj.

  I dočeka me ovo XXXXXXXXX (cenzurisano).

  @dr Matić: nisu to opsednute duše. Postoji nekoliko drugih, sasvim prizemnih i prilično profanih izraza koji se koriste da bi kratko, jasno i tačno opisali te delatnike. No, preostalo mi je nešto poštovanja prema ovom mestu, pa ne mogu da prečujem stalnu molbu za pristojnim tonom; i zato izostavljam te reči ovog puta, mada nije sigurno da ću uspeti da se uzdržim od komentara na svom blogu.

  Ipak, najpre ću odbrojati do sto.

 • Meni se čini da je tekst postavljen samo zbog privlačenja novih čitalaca putem ključnih reči . Jer ‘numerologija’ se češće ukucava u pretraživač nego na primer ‘alan ford’ . Ako nisam u pravu pridružujem se klubu ‘ ja sam iznenađen i uvređen’

 • .. nisam u toku … nisu me ucili, u skoli … koji je moj broj karme … nek me neko upali … ups! … prosvetli … i meni je ok da svako nosi svoj broj sa sobom … kao mobilni … nego … jel taj broj radi i posle darme … u romingu … gore … ne dole …

 • Kako zli komentari ljudi koji ništa ne razumeju!!!
  Svi mi živimo po jednom Velikom Planu sa nužnostima i predodredjenostima koje se očitavaju u trenutku rodjenja osobe kada osoba dobije svoj pečat zvezdanih energija i broj koji opisuje njenu sudbinu.
  Ovo je vreme velikih promena i sazrevanja svesti ljudi na planeti i mnogi će doći do skrivenih znanja o životu i sudbini!!! Samo to saznanje nije za sve a posebno ne za one koji nemaju poštovanja prema starim naukama o životu i sudbini.
  Meni se dopao tekst jer mislim da numerolog nije preterivao. I ako hoćete dajte mi podatke kada je blog rodjen tj. kada je objavljen prvi tekst i ja ću vam napraviti astrološku kartu, sad i mene zanima koliko je vaša natalna karta slična ovoj numerološkoj priči. I molio bih gdju Veru da mi samo kaže pod kojim je sudbinskim i karmičkim brojem ovaj blog, jer to nigde ne piše u tekstu.

 • Zamolili bi čitaoce i komentatore koji ne vole ovakve teme da ih u čitanju preskoče ili da ih shvate kao razonodu, kao što su to nedeljne astrološke prognoze u magazinima. Samo ignorišite napisano.

  Nema velikih razloga za ogorčenost, ljutnju i rezignaciju. Bez potrebe da se branimo od negativnih komentara, samo bi rekli da je na Bašti Balkana objavljeno mnogo tekstova koji su protiv okultnih metoda, daleko manje od onih koji su za. U tom smislu, ovaj tekst je jako usamljen.

  Opet, s druge strane ima osoba i autora medju nama koji veruju u takve discipline i metode, počev od dnevnih horoskopa, tarota, numerologije, prekognizije.

  U svakom slučaju vas pozivamo da ne gajite u sebi negativne emocije, ni jedna ni druga strana mišljenja.

  1 Maj 2009 godine, tačno u podne, u Beogradu, rodjen je ovaj blog, koga to zanima.

 • …nemate razloga da na taj nacin ustajete i sebe opterecujete, upavo – ako vam nesto ne prija citajte na BLOGU sve ono sto vam prija jer toga ima jos tekako. Da neulazim u analizu izrecenog, jer pravo je svakog da misli sto zeli..u takvom drustvu zivimo i ono nas uci samo kolko smo kosmopolitenski odredjeni i koliko znamo o Kosmosu. Nemogu da neiskazem , da bez obzira na sve postoje ljudi i koji vide…sta sa njima? Gde pred Bogom spadaju isti kad im je to nametnuto rodjenjem? To im je upravo Bog dao, kao i ostalo, neka ste mi svi zivi , zdravi i sirite svoje vidike..citajte . Hvala Astromedi na podrsci. Hvala Blogu.

 • …… SVI mi smo „mali ljudi„ skloni da upucujemo kritike na tudj racun i tudja dela , koristeci se recima „kao macem„ kojim se „brane prave vrednosti„ a te iste sami odredjujemo i modeliramo prema sopstvenim misljenjima i potrebama ili jos gore vodeci se recima „bitnih ljudi„ koje smo uzdigli na mesto „idola„, kada gore navedeno, priznamo javno ili tajno, sebi i/ili drugima, a Gospod SLAVA MU I MILOST, vec zna, onda mozemo slobodno da ZANEMARIMO svaki negativan komentar, svaku pakosnu rec…………sve sto ne prija nasem duhu,uhu i oko……….i tako sacuvamo sami sebe. Pamtimo da smo pred Bogom svi isti……..zelim puno srece i uspeha Vasem blogu i gdji Veri

 • Dragi znanci i ne znanci ! ! ! Svi mi imamo pravo da mnogo toga prihvatamo i ne prihvatamo u svojim zivotima. Da nam se mnogo toga dopada, ne dopada, raduje i rastuzuje. To nam niko nikada nece osporiti ili uzeti. S mnogo ,,stvari se slazemo ili ne, ali je cinjenica da su sve te ,,stvari,, sastavni deo nashih zivota. Gospodo, imate pravo da u mnogo toga ne verujete, to vam niko nece zameriti niti zabraniti, ali bilo bi lepo nauciti sebe ne pljuvanjem i grubim kritikovanjem drugih ljudi. Svaciji odabir treba poshtovati, to nam nalaze ljudskost, s toga poshtujem Vash odabir, ali ucinite i vi to …. pa samo sa malo poshtovanja gledajte na tudje odabire … , videcete da ce vam osecaj biti mnogo bolji. Draga Vera Vama Vashe komentare nece zameriti, a u istinu se nadam da ce Vasha razmishljanja vremenom biti drugacija. Verina kazivanja nikome ne cine loshe, naprotiv, usmeravaju, a svako od nas ce sam odabrati, hoce li se pridrzavati toga ili ce uraditi sam ono shto je naumio ! Numeroligija nije vradjbina, numerologija je nauka ! Imajte na umu da su tamo nekada, tamo neki, spaljivali ljude,, braneci,, na taj nacin svoje ubedjenje da zemlja nije okrugla, vec ravna ploca !!! Veliku cenu su ,,platili,, oni koji su razumeli da je to ipak malo drugacije ! Ne zestite se draga gospodo i dozvolite sebi da se i sami uverite u neshto shto Vam i nije bash poznato ! Veri zelim sve najbolje, znam da je pojedini komentari doticu, ali i jacaju, a poznavajuci njenu blagost, dobronamernost, ne nametljivost i oprostivost, blagosiljace Vas … Zahvalna sam Gospodu Bogu shto je Vera bash takva i shto postoji !!! S poshtovanjem i ljubavlju Minja

 • @ Vera, Astromeda, Dada, Minja

  Kada uzimate ime Božije u usta a verujete u jeresi, vi samo hulite na Gospoda. Pročitajte šta sveštenici, nosioci vere, i Sveta Crkva kažu o vašim pogrešnim verovanjima. Okanite se vaših opsednutosti i zlih duhova koji su vas zaposeli i šapuću vam poluistine. I ne zaludjujte narod oko sebe. Iz intervju sa Protojerej-stavroforom Dragomirom Ubiparipovićem, časopis Pravoslavlje:

  „Zdravo pravoslavno prosvećivanje naroda dosta ometaju astrolozi, vračari, bioenergetičari, numerolozi, bijeli i crni magovi, lažni proroci i dr. koji u najgledanijim večernjim terminima, redovno sa više TV-kanala, zaglupljuju građane raznim sujevjerjima nalik na ona iz srednjeg vijeka. “

  http://pravoslavlje.spc.rs/broj/1038/tekst/parohijski-svestenik-ima-veliki-uticaj/print/lat

 • @ Dr
  Svestenici nisu nosioci vere , vec svako verujuci .
  Ovi astrolozi / numerolozi propagiraju stvari kakvim ih sami vide , a vi stvari kakvim ih vam svestenici i crkva propovedaju . Bice da ste vi verujuci zbog toga vise okrenuti uterivanjem prave vere u druge nego brusenju sopstvene .
  Nemojte `spaljivati vestice` , dovoljna je ona : `oprosti im boze , ne znaju sta rade` !

 • @ Vojsije

  Izvinite, ali vi ne znate šta govorite. I to govorite tako olako. Svako ko u nešto veruje ne znači da veruje u ispravno. Najbolji primer su vam ove komentatorke koje veruju da su sujeverja kao što su numerologija, astrologija i gatanje dobili od Gospoda, a ne od Neprijatelja čoveka. Ništa nije relativno kako vi tvrdite. I ne treba dozvoliti razvoj sujeverja i praznoverica, zato što to neko misli da je za njega ispravno da radi ono što mu se svidja. Niste vi kao „vernik“ najpametniji i mera stvari, a posebno ne pitanja vere i Crkve.
  Sutra ćete prestati da perete ruke, jer vam je neko od tkzv proroka rekao da je to zdravo za kožu ruku.

 • @ Dr Meni nikako nije jasno od kud u vama pravovernima toliko srdžbe i besa na sve one koji su svesno ili ne promašili put. Gde vam je ona smirenost našeg blaženopočivšeg patrijarha ? Ovako zvučite kao sve brojniji sveštenici koji bi radije na slabe potegli mač nego krst . Ako ste sigurni da ste na dobrom putu za raj trebalo bi da izgledate i govorite tako da bi svako pošao za vama . U suprotnom se može posumnjati i u vas i u put i u cilj … I ne sudite ‘numerologicama’ jer sudi neko drugi tek na kraju puta . Pozdrav !

 • Vi ste doktore za;utali na ove stranice, jer tamo gde sebe vidite necitaju ovo kako vi nazivate „jeres“. Dakle dragi moj doco, zalutali ste u tumacenjima…a i kao da niste bas bili predani u citanju biblije, i da sudi neko drugi na kraju puta… Hvala, Vojsije.

 • ..i koliko molitava i kojih doco znate napamet, kad krenete kroz mitarstva, da vas neposecu zli duhovi nepsremnog? ja znam za sada 10 psalama a vi? Kaze Gospod da su tri dovoljna…

 • Ono čime se budala ponosi, toga se mudar stidi.
  Nesrećne duše koje veruju u svoju misiju i svoje proroštvo, nikoga ne slušaju osim Neprijatelja čovečijeg koji ih uzdiže u samoljublju.
  Puno sam se nagledao pacijenata koji su se sami lečili bajanjima, astrološkim i numerološkim objašnjenjima, očekivanjem spasa od natprirodnog i neproverenog. Mnogi su i u teškim stanjima bolesti bili uporni u svojoj „viziji“ i onome što im je bilo rečeno od nazovi andjela, proroka, duhova. Većina je i odbijala lečenje, jer je verovala u neistine. Neki su i gubili nogu ili život očekujući da će ih bioenergetičar spasiti gangrene ili otkazivanja bubrega.
  Zar mislite da se ljudi leče telesno i duhovno samo blagom rečju i trpljenjem, a ne radom i akcijom da se istera zlo mišljenje, loša navika ili bolest. Idite Vojsije i pokušajte narkomana da lečite samo smirenošću, iskopaće vam oči kada upadne u krizu. Ne budite naivni. Ljudi treba da se leče kako je moguće a ne kako mi zamišljamo da treba.

 • Kako stigosmo do lečenja narkomana ? Bojim se da ni medicina ni crkva tu ne mogu ništa učiniti na način na koji rade . No,to je druga tema . Upoznao sam par žena koje se bave onostranim mimo crkve i njihovo shvatanje i prihvatanje boga je bilo vrlo duboko. Verujte da su i one i svi koji su tražili spas kod njih prethodno bili i u bolnici i u crkvi . Koliko ih je njihova naivnost odvela na krivu stranu bar duplo su tome pripomogli doktori i sveštenici . I kakav ste to vi vernik kad možete tvrditi da blaga reč nije lek i akcija ?

 • Vi Vojsije ili ne razumete ili namerno nećete da razumete vrlo jasne stvari.
  Ne možete nazvati duboko verujućima osobu koja se bavi jeretičkim stvarima koje je Crkva još davno osudila. Takva osoba može da misli i da radi kao verujući ali to ne menja suštinu. Bavi se duboko grešnim stvarima jer je pristala da veruje u obmanu i da je i dalje širi.
  Takve osobe treba upozoriti mirno ali ako one istrajavaju u svojim opsenarskim delatnostima i truju svoju okolinu, onda to treba sprečiti, kao što se sprečava nadrilekarstvo, jer će i druge ljude i druge duše upropastiti.
  Kada čovek oboli od ozbiljne infektivne bolesti ne pregovara se sa njim da li hoće ili neće da ide u karantin, nego po sili zakona mora da ode, da ne bi zarazio ostale.
  Od situacije se primenjuje i vrsta akcije i ne treba da banalizujete moje reči. Ovoj gospodji Veri treba i pomoć lekara specijaliste i pomoć sveštenika, samo ona toga nije svesna.

 • Doktore, ovde se razlikujemo u dijagnozi 🙂 . Vaš lek : crkva + zakon , za mene znači inkvizicija , a moj lek : čista duša + vera ( ili Vera u ovom slučaju ) za vas je jeres . Čudni su putevi gospodnji ..

 • Zapadna nauka je vrlo detaljno proucila paranormalne pojave i zakljucila da su fenomeni nepouzdani. Kao i predvidjanja numerologa, a proucavani su najbolji svetski vidovnjaci. Greska je pouzdati se u ovakva tumacenja buducnosti, to je sujeverje, koje se hiljadama godina provlaci kroz mnogobozacka verovanja i nijedno se nije u potpunosti dokazalo. Pamet u glavu.

 • E pa svašta! Ovde su normalni samo iz redakcije. Zbilja ljudi: šta vas se tiče. Ako vam se ne sviđa, onda svi, u paketu, preskočite i idite čitajte šta hoćete i komentarišite. Da nemate nikakvih pretenzija prema ovome, vi ne biste ni čitali članak. Eto koliko ste duboko u sebi dvolični. Preispitajte se malo!

  Pozdrav ali samo Redakciji, ne onim dvoličnim čitateljima!

 • Poštovani blogeri,
  Trebalo mi je vremena da se sinhronizujem sa vašom natalnom kartom kao bloga a ne žive osobe. Uz to bio sam iznenadjen dobrim aspektima koje sam zatekao u vašem horoskopu. Pokušao sam da pratim pitanja koja ste postavili numerologu pa sam odustao, jer ne mogu da pratim nit sopstvenog mišljenja i poniranja u mapu vaših zvezda. Zbog toga što je ovo komentar, jako ću skratiti svoje izlaganje i reći samo najosnovnije stvari koje vidim. Krenimo:
  Tumačenje natalne karte bloga Bašta Balkana
  Rodjeni ste u znaku Bika, sa Mesecom u Lavu u 12-oj kući, i podznakom Lava. Vrlo karakteristično je prisustvo konjukcije Jupitera i Neptuna u 7-oj kući u Vodoliji, kao i strasna konjukcija Marsa i Venere, svojevrsni klinč u 9-om polju, u Ovnu. Imate dosta jakih planeta u egzaltaciji, stvarno dobre aspekte i Tačku neba u Biku.
  Po meni, rodjeni ste sa jasnom idejom da budete uspešni. Stim da se taj pojam uspeha mora vrlo osetljivo tumačiti. Ako posmatramo novac kao kategoriju uspeha, onda će on zbog Saturna i to retrogradnog u 2 kući priticati sporo, teško i mučno. Nakon više godina, taj nedostatak zarade od bloga biće nagradjen većim parama. U medjuvremenu možete da se prodate ali nećete imati tu ideju jer nećete biti zadovoljni ponudjenim novcem, i jer ćete stalno malo po malo napredovati i taj napredak neće prestajati, pa ni vaša očekivanja da će sutra uvek biti bolje nego danas. A tako će i biti. Možete očekivati neočekivane dobitke i poklone od IT i telekomunikacionih firmi, i to onih iz dalekih zemalja. Ovaj deo vaše priče je polovičnog rezultata ako vas zanima novac.
  Zato su svi ostali delovi vašeg horoskopa niz sjajnih stvari. Pre svega bićete voljeni i cenjeni od strane publike i javnosti, iako ćete biti pomalo osoben blog koji gleda samo svoja posla i ne gleda druge. Kao blog bićete konzervativni, vrlo retro sa idejama, ozbiljni sa dozom umerenog hedonizma i lascivnosti, i stalno ćete se baviti idejama iz prošlosti i višim konceptima misli i duha, koji će vas, što je naizgled paradoksalno odvesti u budućnost. Sve što budete pominjali i čime se budete bavili će se manje više odigrati u budućnosti kao renesansa starih dobrih ideja i trendova. Zbog toga ćete privlačiti čitaoce zagledane u budućnost, koji istu traže na lagerima prošlosti. Volite umetnost, lepe stvari i jedan aristokratski pristup životu i stvarima, zbog čega se morate razlikovati od svih ostalih blogova ili sajtova, i zbog čega ćete biti sami sebi dovoljni i samozadovoljni, a da to ne iritira publiku. Kažem, publika će vas voleti i ceniti, posećivaće vas mahom ljudi koji traže viši smisao života i tragaju za duhovnošču, i mnogi od njih će vas strasno voleti, mada ćete svima biti velika misterija. Pozitivna misterija. Mada, postoji mogućnost i da se za vaš blog vezuju i snažni romantičari i samoprozvane mesije.
  Pisci jakog intelekta i digniteta će pisati za blog, oni čija se reč ceni, bilo da su istorijske ličnosti, bilo da su autori koji se izgradjuju kroz pisanje na blogu. Ko god bude pisao za blog duže vremena u kontinuitetu postaće prepoznatljiv i poštovan autor. Zbog standarda koje imate postavljenima nećete davati priliku svakome da piše, jer vi funkcionišete kao porodica u kojoj se zna ko je ko, i u koju ne može svako da udje bez preporuke. Pisci koji budu pisali za Baštu Balkana će u intelektualnom i statusnom smislu napredovati, biće više cenjeni od prijatelja i poznanika i posmatrača sa strane. Slava će ih dodirnuti, ali to neće biti masovna slava i popularnost, već više prepoznavanje i poštovanje na svakom koraku. I da, može takav autor da stekne i krug obožavateljki, video sam da je i to bilo pitanje.
  Blog će dobijati priznanja i pohvale sa raznih strana, iako se vi nećete nametati ni takmičiti, to će nekako prirodno doći, kao rezultat vašeg upornog i kvalitetnog rada a bez razmetanja. Mada moram priznati ovakva konstatacija planeta govori da sam blog ima jaku unutrašnju energiju, da sam sebe visoko ceni, da je negde samodovoljan i samozadovoljan, i da se stoga nikome ne nameće, niti forsira brzu popularnost ili rezultate. A ta popularnost, sve to negde polako dolazi i uporno nadolazi, i kako vreme prolazi vi ste sve veći i veći, i sve uticajniji i uticajniji a da ni sami niste svesni gde ste sve uspeli da stignete na svom putovanju.
  I kada se pogleda konstalacija zvezda vrlo je jasno zašto se zovete Bašta Balkana, jer ste rodjeni u znaku Bika koji voli baštu i biljke i u podznaku Lava koji voli da vlada, pa mu je Balkan prava mera za njegove ambicije.
  Mnogima čitaocima ćete pomoći koji se nadju sa blogom, jer ste praktičari i gledate da budete korisni društvu. I kao što rekoh, ma koliko da se budete bavili prošlošću i nekim idejama iz istorije, rezultat svega toga će biti budućnost i za vas i za čitaoce. Kao da vadite vozilo prošlosti da vas odvede u budućnost.
  Sam blog može da razvije svoju decu, to jest druge delatnosti i ono što se meni čini najbližim je ugostiteljstvo, neki restoran ili prijatna kafe čitaonica. Televizija, odnosno neka emisija na televiziji je sledeća mogućnost, kao i izdavaštvo, bilo da postanete izdavačka kuća, bilo da imate svoja izdanja knjiga autora ili magazin. Sve će to biti vrlo blisko povezano sa blogom. Nameće se i bavljenje stvarnim baštovanstvom, ali u to ne verujem, to može biti samo neka vrsta savetodavne uloge.
  Jak ste karakter i imate snažne motive da pomognete ljudima i publika to prepoznaje, zato vas i ceni, i ceniće vas i više. I meni samom je bilo zadovoljstvo da pogledam vaš horoskop i napišem recenziju. Zdravi ste, realni, pragmatični, uporni, jakog intelekta i snažne volje, ne može se na vas uticati, i imate najbolje namere. Društvo će to umeti da ceni i nagradi.
  Srećno vam bilo!

 • I da, moram da dodam još par stvari:
  Vrlo je moguće da se udružite sa nekim stranim partnerom iz Rusije ili Amerike, eventualno iz Engleske. To će biti jako veliki i moćan partner, i ne mora biti iz medija, može biti iz oblasti kao što su farmacija, izdavaštvo, nove tehnologije.
  Druga stvar koja mi je očigledna a koju sam propustio da navedem je da vi iako imate žensko ime, Bašta Balkana, sve drugo je kod vas muško, karakter, pristup, mišljenje, volja. To je jedan deo te misterije koja će vas uvek pratiti, da će stalno postojati neka tajna oko vas. Pozitivna tajna.

 • Ju ju kakvih ovde sve komentara i mišljenja nema! Ne mogu da verujem. Kako osuđujemo jedni druge. Pa svi smo od krvi i mesa i imamo pravo da verujemo u ovo ili ono… Ima nas raznih svugde pa i oni u crnim mantijama umeja da budu i te kako razni! I njihovi životi i ponašenje nisu uvek sjajni. Ljudi smo. Lično ne podržavam fanatizam u bilo kom pravcu i pogledu! Svako ima pravo na izbor pa neka izvoli. Pogleda sebe i svoje postupke u celokupnom životu a ne samo kada je 1 životni put u pitanju. Ko vodi rčuna o sebi i svom životu nema vremena da se bavi ljudima iz svog okruženja. Pozitivnijeg razmišljanja mnogo više pa će biti i manje potrebe za svim nabrojanim u predhodnim tekstovima. Prijatan i uspešan dan svima koji ovo čitaju. 🙂

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280

Prijavi se za Newsletter