Katarina Velika

* * *

 

Pružiti mi toliko pažnje je divno. Možda, odnosno sigurno je da na to nisam navikla, jer tu pažnju ne bih protumačila na način na koji sam. Ovo ima jednu duboku ličnu priču koja sada nije ispričana ….

Ako se sećaš razgovora koji smo vodili jednog kišnog dana u društvu sa Markom, rekla sam da je igranje mice i cimanje medju ljudima, bilo da je reč o muško-ženskim odnosima, bilo na drugi način, za mene čisto gubljenje vremena, i dalje tako mislim.

Previše imam iza sebe, da bih grešila, ali … desilo mi se, i pored mog jakog karaktera, emocije su učinile svoje, tako da mi je naše druženje postalo u jednom trenutku neobično, a moje interesovanje veće, što je bilo više nego očigledno.

I u priču ušeta zajednički drug, meni srodna duša, čovek sa bezgraničnim poverenjem kod mene, neko kome sam se poverila, i neko ko je rekao tebi sve što mu je u jednom trenutku bilo na duši (pukao mu film od „našeg” letnjeg razvlačenja), tako da sada i ja  znam šta ti o meni znaš. U vazduhu treperi moje pitanje, a šta se nalazi u tvojoj duši?

Očekivala sam nakon tvojih reči ”ja sve znam, ja sve znam”, iskrenost.

Mudri kažu, najveći neprijatelj života je očekivanje. Nada je opasna …

Moćno je biti u poziciji kada sve znaš (ja i dalje samo nagadjam, bez obzira što znam šta ti o meni znaš), ali jaki i osećajni ljudi, kontrolom svoje moći, pokazuju svoju ljudsku snagu.

Zašto sam umesto citiranja druga, dobila: blefirao sam, izmislio sam ….? Ne mislim da je lako reći: curo ne zanimaš me, ali ako je to tačno, onda je i neophodno, zar ne? Gde ti stanuje hrabrost? Zar ne znaš da sreća prati hrabre?

Ostaju ne dorečeni neki tvoji postupci: cimanje sa Dorćola do Košutnjaka .., nismo pohotni… (grešiš, barem što se mene tiče), … daću ti ja tipa, čim se vratiš sa Tare u Bgd javi se …, kaži stolaru …, ovo se ne može završiti samo na sladoledu …..; iskreno nije mi bio jasan taj divan, predivan zaštitnički ton, ali prijao mi je…. Verovatno više nego što mi pripada…

I na kraju, hvala ti! Pokrenuo si me! Osećaj je božanstven, točak se zavrteo, vrteće se dok ja ne ispunim sve svoje želje …

Iskreno, napisaću ti još nešto, jer o svom dojstojanstvu isključivo ja vodim računa, (vodi i moj drug), pa ću sebi dati oduška. Želim jednog ili par bebironaca s tobom, bez obaveze, jer Surovi, praviš mnogo lepu decu, …. znam da sigurno to znaš …. znam da ….

Velika sam ja devojka …..

Sreća prati hrabre ….

.

Bee Gees & Barbara Streisand – Woman In Love

httpv://www.youtube.com/watch?v=OWnZbQNzwl4&feature=related

. . .