Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Život

Apel za AB krvnu grupu – hitno potrebni davaoci AB krvi!

Redakcija bloga

* * *

 

Pridružujemo se apelu za pomoć koji je objavljen u Blicu za pomoć kolegi iz Telekoma, te pozivamo sve dobrovoljne davaoce krvi koji imaju AB krvnu grupu da pomognu!

Naša mala pomoć za nekog je čitav život!

 

Apel za pomoć: Hitno potrebna AB krvna grupa

Beograđaninu Zlatku Gajiću (43), koji je oboleo od akutne leukemije, za lečenje su neophodni davaoci krvi AB krvne grupe, bez obzira na rezus faktor.

S obzirom na to da je AB krvna grupa najređa i da samo 4 odsto svetske populacije ima ovu krvnu grupu, molimo sve ljude koji mogu da pomognu da učine humano delo i pomognu Zlatku u borbi sa leukemijom.
Svi zainteresovani mogu da se jave u Zavod za transfuziju krvi, Svetog Save 39 u Beogradu, svakim radnim danom od osam do 10.30 časova uz napomenu da se krv daje za Zlatka Gajića, broj protokola 1487.
Prema pravilima Zavoda, dobrovoljni davaoci moraju da budu zdravi, da ne primaju nikakvu terapiju, da imaju više od 60 kilograma i da su stari od 18 do 60 godina.
Za sve dodatne informacije, možete da pozovete Gordanu Žunić na broj telefona  064-650-11-75

 

Originalan tekst u Blicu  http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/296641/Apel-za-pomoc-Hitno-potrebna-AB-krvna-grupa

Ostavite komentar

Ostavite komentar