Jelena Obrenović

 

Knjiga „Moć ljubavi“ Don Miguel Ruis

Umetnost stvaranja medjuljudskih odnosa i knjiga mudrosti starih Tolteka

 

Danas bih mogla čitaocima preporučiti jednu neobičnu i zanimljivu knjiga, koja je kod izdavačke kuće „Mono i Manjana“ trenutno na popustu a koja bi se mogla dopasti ljubiteljima knjige.

Svega je 400 dinara.

To je knjiga MOĆ LJUBAVI Don Miguel Ruis-a.

Nastavljajući da nam prenosi mudrosti starih Tolteka, iz svojih prethodnih knjiga, ovaj čudesni autor bori se s predrasudama koje podrivaju ljubav, stvaraju drame i donose patnju.

Ilustrujući svoje poruke mudrim i uverljivim pričama, Ruiz nam pokazuje kako da iscelimo svoje emocionalne rane i steknemo vedar duh koji je od suštinske važnosti za odnose ispunjene ljubavlju.

Moć ljubavi nam objašnjava zašto „dresura“ i „pojam savršenstva“ vode ka samoodbacivanju, zašto rat za preuzimanje kontrole uništava većinu veza, zbog čega tražimo ljubav u drugima i kako da otkrijemo ljubav u sebi, te kako da konačno oprostimo i prihvatimo i sebe i druge.

„Sreća može poteći samo od vas, kao posledica vaše ljubavi. Kada ste svesni da vas niko drugi ne može usrećiti i da sreća zavisi od vaše ljubavi, steći ćete najuzvišeniju moć Tolteka: moć Ljubavi.“

.