Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Kultura Preporuka

Moć ljubavi – knjiga mudrosti starih Toltek-a

Jelena Obrenović

 

Knjiga „Moć ljubavi“ Don Miguel Ruis

Umetnost stvaranja medjuljudskih odnosa i knjiga mudrosti starih Tolteka

 

Danas bih mogla čitaocima preporučiti jednu neobičnu i zanimljivu knjiga, koja je kod izdavačke kuće „Mono i Manjana“ trenutno na popustu a koja bi se mogla dopasti ljubiteljima knjige.

Svega je 400 dinara.

To je knjiga MOĆ LJUBAVI Don Miguel Ruis-a.

Nastavljajući da nam prenosi mudrosti starih Tolteka, iz svojih prethodnih knjiga, ovaj čudesni autor bori se s predrasudama koje podrivaju ljubav, stvaraju drame i donose patnju.

Ilustrujući svoje poruke mudrim i uverljivim pričama, Ruiz nam pokazuje kako da iscelimo svoje emocionalne rane i steknemo vedar duh koji je od suštinske važnosti za odnose ispunjene ljubavlju.

Moć ljubavi nam objašnjava zašto „dresura“ i „pojam savršenstva“ vode ka samoodbacivanju, zašto rat za preuzimanje kontrole uništava većinu veza, zbog čega tražimo ljubav u drugima i kako da otkrijemo ljubav u sebi, te kako da konačno oprostimo i prihvatimo i sebe i druge.

„Sreća može poteći samo od vas, kao posledica vaše ljubavi. Kada ste svesni da vas niko drugi ne može usrećiti i da sreća zavisi od vaše ljubavi, steći ćete najuzvišeniju moć Tolteka: moć Ljubavi.“

.

 

1 komentar

  • Gospod s tobom,ili ti Hristos medju nama.Bog je stvorio coveka i zenu,a zena je stvorena od coveka zbog coveka.Stvoreni su zena i covek da budu zajedno,o ovome kroz Bibliju govori Gospod.Ko ima zenu dobio je dobro,dobio je ljubav od Gospoda.Svakoj zeni je njen covek glava,a Hristos je glava svakom coveku,a Bog je glava Hristu.Bogu sto Hristu je glava neka je sada i uvek slava. * Psalam 103-1-5 *

    P.S. – Molim te oprosti mi zbog E-mail-a

Ostavite komentar