Ljubomir Pjevčević

 

Kaolicija „NEPOBEDIVI“ za pobedu na izborima

.

Mi grupa građana, od kojih  smo svi seljaci okupljena oko svoje Mesne zajednice naroda, rešila je da ovaj put pobedonosno izađe na izbore. Smatrali smo da ćemo mnogo više svojoj zemlji i narodu pomoći ako umesto zemljoradničke zadruge osnujemo političku partiju i ako se umesto radom u njivi, štali i voćnjaku budemo bavili profitabilnim i visoko umnim društveno političkim radom.

Vođeni neizmernom ljubavlju prema svom narodu i glasačima (koja se jedino može meriti količinom novca koji ćemo zaraditi i privilegijama koje ćemo dobiti) odlučili smo da izađemo na izbore na svim nivoima, na zemlji, u vodi i u vazduhu, pobedimo, dođemo na vlast, pri tom nikom i nizašta neodgovaramo i da nam bude mnogo bolje. Pri cemu cemo neprestano misliti na svoj voljeni narod.

Koalicija je za kratko vreme uspela da izraste u respektabilnu političku silu, pa imena kandidata za poslanike i odbornike kao što su  Kilavi Radovan, Mali Radojica, Nejaki Uroš, a naročito Lenji Gaša, dovoljno govore sami za sebe i prosto ulivaju poverenje budućih glasača, a naročito Lenji Gaša koji će generacijama koje dolaze biti putokaz kako se vredno radi i stvara. Koalicija mnogo očekuje i od mrtvaka Save Savanovića koji treba da unese život tj. Živosti u rad ove koalicije.

Koaliciju će podržati i mnogi ugledni pojedinci i institucije kao što su vredni članovi porodica Lezilebović i Ladolež kao i kontraverzni biznismeni Lović, Drpić i Maznić.

Vođeni principom političke odgovornosti svečano se obavezujemo da ćemo za svoj rad i rezultate odgovarati isključivio sami sebi kao i da ćemo na svim putovanjima i posetama inostranstvu misliti na svoje glasače.

Takođe se obavezujemo da ćemo obaštiniti i razvijati novousvojene Evropske vrednosti kao što su prava, LGBT populacije, brakovi homoseksualaca, legalizovanje prostitucije i ozvaničenje lakih droga, sto ce omoguciti sve opsti napredak i moralni preporod drustva. Kao i da cemo bespogovorno slediti naše prijatelje koji su nam poklonili veliku količinu osiromašenog uranijuma.

Glasajte za NAS jer Vama nemože biti gore nego što jeste ali će zato nama sigurno biti mnogo bolje.

Koalicija NEPOBEDIVI – POKRET ZA SVOJ DŽEP.

. . .