Redakcija Bloga

 

Regionalna konferencija o vinu, salon vina i klub ljubitelja vina

Četiri godine magazin Wine Style uporno i predano radi na unapredjenju vinske kulture u Srbiji i regionu. Uz visoko kvalitetan i luksuzno štampani magazin sa puno zanimljivih tema, ocena vina, predstavljanja vinarija iz zemlje i sveta,  redakcija Wine Styla se bavi i nizom dogadjaja i manifestacija koje promovišu kvalitetna vina i profesionalno poslovanje sa vinima.

Četvrtu godinu zaredom magazin Wine Style magazin organizovao je IV Regionalnu konferenciju o vinu – stručni i profesionalni seminar posvećen vinu, jedini takve vrste u regionu ex-Yu. Konferencija je održana u petak 30 marta u hotelu Zira. Konferencija iz godine u godinu uspešno doprinosi unapređivanju tržišta vina i vinske kulture, a namenjena je profesionalcima iz vinskog sveta iz svih segmenata – proizvođačima, uvoznicima, distributerima, enolozima, somelijerima i ugostiteljima iz Srbije i regiona.

Sutradan, u subotu je u hotelu Zira u Beogradu organizovan četvrti po redu Wine Style salon vina, na kojem je oko 3.000 gostiju moglo da proba 170 vrhunskih vina iz celog sveta. Svoja vina predstavilo je 69 vinarija, a među izlagačima su bile brojne poznate vinarije iz regiona bivše Jugoslavije, kao i najveći uvoznici vina u Srbiji.

Ovom vinskom događaju prisustvovale su i brojne poznate ličnosti: Cile Marinković, Dragan Bjelogrlić, Srđan Dragojević, Vladimir Graić, Marko Kon, Miloš Milovanović, urednici i autori Bašte Balkana …

Za sve one ljubitelje vina koji žele da budu još bliže ovakvim dogadjajima i da imaju lakši pristup informacijama i kvalitetnijim vinima osnovan je Wine Style club.

. . .

WINE STYLE CLUB – Namenjen ljubiteljima vina i uživanja u životu!

WINE STYLE CLUB formirali smo u želji da svim ljubiteljima vina i drugih lepih stvari omogućimo da to uživanje sebi mogu da priušte češće i po povoljnijim uslovima; da na događajima koje će organizovati magazine Wine Style saznaju ponešto novo, da se zabave i međusobno povežu…

Učlanjenjem u WINE STYLE CLUB ostvarujete pravo na:

PRIJAVE ZA UČLANJENJE:
011/34 45 310,  011/24 44 481, [email protected], [email protected]

INFORMACIJE O AKTIVNOSTIMA KLUBA I AKTUELNIM POPUSTIMA:
www.winestyle.rs, www.facebook.com/winestylemagazine

PROMOTIVNA CENA ČLANARINE: 2.900 dinara

. . .

Fotografije sa Regionalne koneferencije o vinima