Letnji teniski kamp Kopaonik

 

Letnji Teniski Kamp za decu “No LIMITS” Kopaonik 2012

Teniski klub No Limits iz Beograda svake godine organizuje Teniski kamp za decu Kopaonik za sve zainteresovane mlade i starije tenisere

 


Letnji teniski kamp za decu i odrasle "No Limits" - Kopaonik panorama

T.K. NO LIMITS trinaestu godinu za redom, organizuje Letnji Tenis Kamp. Godinama je naš Kamp bio lociran na planini Zlatibor, a 2010. godine promenili smo lokaciju i premestili Kamp na Kopaonik.

Već tradicionalno, Tenis Kamp održavamo i ove 2012. godine tokom jula meseca u tri smene od po deset dana. NO LIMITS vodi brigu i obezbeđuje dobre uslove za polaznike Tenis Kampa. Organizujemo svakodnevne višečasovne treninge tenisa, sparinge, mečeve kao i mogućnost bavljenja dopunskim sportovima.

Uz fizičku aktivnost, učesnici Kampa stiču sportske navike, razvijaju takmičarski duh kroz zabavu i desetodnevno druženje sa vršnjacima. Odlasci na bazen, kuglanje, šetnje kroz prirodu nacionalnog parka Kopaonik kao i odlaskom na organizovani Izlet, polaznici imaju upotpunjene celodnevne aktivnosti – koje će im svakako ostati u lepom sećanju. Ko jednom dodje u Tennis Kamp NO LIMITS, iz višegodišnjeg iskustva tvrdimo, pridužiće Nam se opet.

U srcu Naconalnog parka Kopaonik, na nadmorskoj visini 1650 metara, okružen borovom šumom, nalazi se Hotel Putnik u kojem je lociran Teniski Kamp NO LIMITS. Svojim terenima, mnoštvom isprepletanih šumskih stazica koje se nalaze u neposrednoj blizini, izmešten od centra Kopaonika i udaljen od gradske vreve, Hotel Putnik nudi idealne uslove za dobre sportske pripreme kao i za relaksaciju i odmor.

Letnji teniski kamp za decu i odrasle "No Limits" - Kopaonik trening tenisera

Od osnivanja, kroz Tenis Kamp NO LIMITS, prošlo je više stotina dece. Deca, predškolskog i školskog uzrasta, mladi sportisti, aktivni tenisteri kao i polaznici tenisa, iz godine u godinu u sve većem broju posećuju Naš Kamp. Zamisao letnje škole tenisa NO LIMITS-a je da približi ,,beli,, sport svim učesnicima. Poboljšanje motornih sposobnosti, kordinacije, povećanje aerobnog praga i kondicije zainteresovanih, osnovni je cilj Našeg Kampa. Deca, tokom desetodnevnog boravka, imaju upotpunjen celodnevni program. Treninzi tenisa, sparinzi, mečevi, mini tenis turniri, kondicioni treninzi, bavljenje grupnim sportovima .. odlazak na bazen ili vožnja bicikala po uređenjim šumskim cross stazama su aktivnosti kojima se svakodnevno sa zadovoljstvom bavimo. Na raspolaganju su nam višenamenski sportski tereni kao i teretana hotela. Veliku Konferencijsku salu ,,Putnika,, koristimo za prezentacije i predavanja o tenisu (pravila igre,istorijat tenisa, suđenje, turniri,igrači) koja izlažemo putem video bima. Zajedno učimo pa potom i proveravamo stečeno znanje, kratkim testovima. Salu koristimo i u zabavne svrhe, organizujemo bioskopske večeri, disko ili karaoke žurke, proslavljamo Naše rođendane.

Letnji teniski kamp za decu i odrasle "No Limits" - Kopaonik rekreacija u bazenu

Nova prijateljsva, više samopouzdanja i samostalnost, deca stiču kroz druženje sa vršnjacima tokom boravka u Našem Kampu. Aktivan i zdrav  odmor kroz sport i razonodu na ,,Krovu Srbije,, – planini Kopaonik će Vašem detetu svakako ostati u lepom i dugom sećanju. Ko jednom dodje u letnji Tennis Kamp NO LIMITS, iz višegodišnjeg iskustva tvrdimo, pridužiće Nam se opet.

http://www.nolimits.rs/

Petar Avramoski

– – –