Zlatko Šćepanović

 

Energizer Holding Inc. –  kompanija sa više od 100 godina inovacija!

 

Energizer Holding Inc. je najveći svetski proizvođač baterija i svetiljki, i globalni lider u dinamičnom poslu prenosive energije. U našoj ponudi postoji puna linija proizvoda u 5 glavnih kategorija: alkalna, karbon cink, minijaturne i ponovno punjena baterija, kao i svetiljke. Brendovi kao Energizer i Eveready su prepoznatljivi svuda u svetu i prodaju se u preko 140 zemalja. Energizerovi radnici, kojih ima oko 10.500 širom sveta, proizvedu i prodaju preko 6 milijardi baterija godišnje.

Energizer ima 28 % zastupljenosti na svetskom tržištu baterija!

 

Vek inovacija

Više od 100 godina inovacija Energizera.

1894. – Energizer predstavlja prvu bateriju na svetu!

1890. – Razvoj prve svetiljke na svetu!

1958. – Prva alkalna baterija na svetu!

1988. – Prva alkalna AA baterija!

1990. – Prva alkalna baterija bez žive!

1996. – Prva baterija sa testerom!

2000. – Inteligent baterija

 

Tri brenda – Energizer2, Energizer intelligent i Wonder

 

Energizer2 alkalna baterija – najtrajnija AA baterija na svetu

Jedinstvena baterija koja je 5 puta trajnija u digitalnim kamerama od konkurentnih, 30% laganija od konkurentnih, 10 godina je rok upotrebe, bez žive, kadmijuma i olova. AA baterija je preporučljiva i pouzdana za profesionlne ekspedicije, jer su njene vrhunske perfomanse dostupne i pri ekstremno lošim vremenskim uslovima (-400 C do +700 C).

 

Energizer Intelligent – baterija visokih perfomansi i velike uštede

Zadnja reč tehnološkog razvitka i savremenih hemijskih aditiva. Dva puta trajnija od standardne alkalne baterije. Trogodišnji rok upotrebe.

 

Wonder – pristupčna baterija dobrih perfomansi

Najbolji odnos cene i kvaliteta u odnosu na konkurenciju, zbog čega je postala vodeća baterija na svetu i lider brend u istočnoj Evropi. Wonder baterije imaju garanciju u slučaju proizvođačkih grešaka. Rok trajanja 3 godine.

. . .

Tekst je izvod iz knjige „Upravljanje prodajom“ (Izdavač: Privredni pregled i Delta M, 2002 godina). Autor knjige Zlatko Šćepanović