Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Duhovnost Preporuka

Kako da se skine i ukloni urok, vradžbina, kletva, prokletstvo, dejstvo crne i bele magije i činodejstvo

Kako da se skine crna magija i prokletstvo

 

SKIDANJE CRNE MAGIJE I UROKA

Kako da se skine crna magija, kletva, prokletstvo i činodejstvo. Zaštita od činodejstva i kako da se razmagnetišu magije, vradžbine i ukloni dejstvo uroka i kletve

 

Bogorodica Kazanska čuvena ruska ikona Bogomajke iz Kazana rusija
Čudotvorna ikona zaštitinica – Presveta Bogorodica Kazanska

Postoji veliko interesovanje vernika i pagana kako da se neutrališe dejstvo magije, kako da se razmagnetišu činodejstva zlih duhova i ljudi na osobe. Mnogi s razlogom ili bez, veruju da su začinjeni, da je na njih bačena kletva i prokletstvo, da su pod dejstvom uroka, čini, da su vezani, da ih je neko prokleo. Dešavaju im se ružne stvari, privlače negativne ljude i energije, imaju nadnaravna iskustva. Misle da su pod uticajem crne magije i da prokletstvo leži na njima. Zbog toga mnogi traže pomoć belih magova, čitaju jeretičke knjige o magijskoj zaštiti, kupuju i kite se amajlijama, pokušavaju sami da bajaju.

Napominjemo i skrećemo ozbiljnu pažnju svima da su i crna i bela magija iz istog izvora, i da su štetne po čovečiju dušu. I ne smete ići kod magičara po isceljenje. Beli magovi i nazovi duhovni iscelitelji su samo druga strana istog novčića, djavolskog uticaja. I crni i beli magovi imaju samo jedan zadatak, da vas što više vežu za njihovu praksu i da vas kroz njihove rituale demoni koji vladaju njima duhovno okuju i zavladaju vama.

Upozoravamo da se ni pokoju cenu ne bavite ritualima i obredima po sektama, da ne prizivate duhove, da ne gatate, da ne odlazite vidovnjacima, vračarama, da ne gledate u šolju, u pasulj, da se ne bavite radiostezijom, geomantijom, da se ne igrate numerologijom, astrologijom, da ne koristite tarot karte, rune, ji djing, da ne obavljate rituale ljubavne magije, feng šui obrede u stanu, da ne ulazite u indijske i druge istočne sekte.

Ne dozvolite da bilo ko na vama vrši inicijaciju, bilo da je to bela gnostička crkva, masoni, rozenkrojceri, antropozofi, teozofi, reiki majstori, bioenergetičari, ne odlazite kod šamana, vračeva i magova, ne učite magiju i kabalu, ne podvrgavajte se hipnozi, regresiji, telepatskim metodama, ne bavite se indijskim i tibetanskim meditacijama, jogom, tantrom, budizmom, taoizmom, ni po koju cenu ne odlazite kod derviša i hodža po zapis – ko zna koliko snažnim negativnim uticajima možete sebe izložiti i upropastiti sebi život.

Ne posećujte paganske i jeretičke hramove, ne koristite se novokomponovanim i nepotvrdjenim molitvama, ne ulazite u novokomponovane kultove, ne čitajte senzacionalističku i bogohulnu literaturu, ne izlažite se filmovima punim demonskih prikaza i skrivenih rituala, ne povodite se za new age teorijama, za ateizmom i komunizmom, ne bavite se starim paganskim kulturama i verovanjima kao što su slovenska pra religija, vlaška magija, veštičarenje, druidski i egipatski obredi, i tako redom.

Sve ove metode imaju samo jedan cilj sa vama i vašom dušom – da vas zarobe i drže u svom svetu, pod uticajem demona i podnebeskog sveta duhova. I u svakoj od ovih metoda i grupa stalno dejstvuju zli dusi koji traže način da zarobe vašu dušu i razum, kako bi verovali i radili na način na koji oni to hoće. Čovek koji potpadne pod njihov uticaj nije svestan sopstvene opsednutosti, već veruje da ima prokletstvo i vradžbinu nad sobom.

Za sve one kojima treba pomoć prenosimo vam uputstvo za skidanje čini i magije iz knjige grčkog Arhimandrita Nektarija Moulatsiati-a a sve po blagoslovu jeromonaha Serafima, manastir Sveta Trojice – Bijele vode, Ljubovija.

BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu biljni lek za slabe živce
BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu – narodni biljni lek za slabe živce i dubok san

Kako da se skine crna magija i prokletstvo. Kako da se razmagnetišu nečiste sile, negativne energije i magije oko vas

 

1. Obaviti čistu i vrlo detaljnu ispovest – od detinjstva do dana današnjeg

2. Da se posle prve takve detaljne ispovesti osoba ispoveda svakih mesec dana a i češće ako ima potrebe

3. Da se osoba pričešćuje što češće ali samo po blagoslovu duhovnika ili sveštenika

4. Da se ide nedeljom i praznikom u Crkvu na liturgiju

5. Svako jutro i svako veče da se čitaju jutarnje i večernje molitve i Psalm žive pomoći 90

6. Da se posle pročitanih molitava uzme malo nafore i svete vode (osim kada se pričešćujemo)

7. Da se poste svi višednevni postovi, kao i svaka sreda i petak da se posti

8. Da se pročita svaki dan Moliva i Akatist Svetom Kiprijanu (vidi dole priloge)

9. Da se često sveti voda u kući – jednom mesečno

10. Vodom iz manastira da se prska kuća svaki dan

11. Da se kadi kuća svaki dan i da bude upaljeno kandilo na Slavskoj ikoni domaćina

12. Svaki dan da se pročita jedna glava iz Svetog Jevandjelja (Novi Zavet) i jedna glava iz Dela Apostolskih ili Poslanice.

13. Da se iz sveg srca oprosti onima koji su nam to zlo učinili (ili mislimo da su ga oni učinili).

 

Arhimandrit Nektarije Moulatsiati

. . .

Molitva Svetom Kiprijanu je na linka Molitva Svetog sveštenomučenika Kiprijana protiv vradžbina, uroka i magije

Akatist Svetom Kiprijanu i Svetoj Justini – možete skinuti ovde Akatist Svetom Kiprijanu i Justini – Sveti Sveštenomučenik Kiprijan i Sveta Justina

Bogorodica Kazanska – tekst o njenoj slavi i čudima. 

 

 • Kakvu sam ja veru imala.Godinama postila svaki post, sredu, petak ispovedala se, pricescivala, isla na Ostrog.Kako sam pocela s tim pocela agonija, godinama sve gore i gore brat, otac, majka nevolje razne,zlo nikad ne ide samo povede i drustvo.Okruzuju me samo bolesti i smrt.Pocelo od najblize rodbine umiru mladi, umrla mi majka mene spopale razne bolesti.Samo crno, jad i beda.Sta reci?

 • ĆAO SVIMA VIDIM TU IMA SVEGA I SVAČEGA VIDITE OVAKO ONO ŠTO U SRCU NOSITE NAJBITNIJE JE TO ŠTO JE U VAMA SVE ŠTO SPOLJA UTIČE I DELUJE NA VAS MANJE JE BITNO,MNOGO TOG I NEBITNO,OBILAZAK SVETIH MESTA JE LEPO I POHVALNO KAO I ČITANJE DUHOVNE LITERATURE,ALI BITNO JE DA LJUBITE BOGA I BLIŽNJEGA SVOGA I DA IZ SVEG SRCA MOLITE MOLITVU OČE NAŠ JER U TOJ MOLITVI SABRANE SU SVE MOLITVE.POZDRAV.

 • Poz..I ja sam isla kod vracare da mi skinu crnu magiju kako kaze a onda kada sam bolje razmislila prestala sam ici .sada samo verujem u boga I nikakve vise magije.molim boga za oprostenje

 • Bog postoji a i djavo postoji. Bila sam pod dejstvom crne magije godinama i dozivela pakao. Sve dok nisam nasla pravog covjeka da mi to skine nisam mogla doci sebi. Magiju mi radila osoba iz familije. Samo onaj ko je doziveo to moze da vjeruje.

 • Imam problem sa crnom magijom,prvo je pocelo sa bolestima sa zeludcem 2 puta,posle sa pritiskom,kasnije sa mononukleozom,kasnije opet sa pritiskom i na kraju sa kucom i poslom,na kraju sam radio sve rezultate od doktora i sve je u redu uzrok pritiska kako nastaje ne znaju da objasne,onda sam pricao sa jednim starijim covekom iz crkve koji je imao isti problem kao moj kad je bio momak,sada mene interesuje ja se sad molim postim,za koliko vremena covek moze da se oslobodi crne magije,naravno da se razumemo nisam sad krenuo da postim da neko ne shvati pogresno idem u crkvu vec 7 godina mada sam u poslednje 2-3 godine malo zapustio zbog posla ali se nisam prestajao moliti ovako.Zahvalan bih bio kada bi mi neko strucno lice odgovorilo na ovo pitanje,molim bez predloga idite kod muje gatara da ti da ovo ono da te prodje ne verujem u gatare i astrologe,zelim konkretan odgovor na strani pravoslavlja.

 • ĆAO DRAGI MILORADE.PRE SVEGA NE BOJ SE NIKOG I NIČEG MOLITVA ISUSOVA:ISUSE SINE BOŽJI POMILUJ ME GREŠNOG TERA ZLE DUHOVE.ČITAJ SI MNOGO JEVANĐELJE,MOLI SE ISUSU,BOGORODICI I KRSNOJ SLAVI,MOLI SE ZA OSOBE KOJE SU TI URADILE ČINODEJSTVO JER I ISUS JE OPROSTIO PETRU KOJI GA SE TRI PUTA ODREKAO,ISCELIO JE SVOG NEPRIJATELJA MALHU,OPROSTI LONGINU SOTNIKU KOJI GA JE KOPLJEM PROBO KAO I DREVNOM DIZMASU RAZBOJNIKU.NAJJAČA TI JE SVETA EUHARISTIJA-SVETA PRIČEST ŠTO VIŠE PUTA TO BOLJE.ISUS KAD JE HODAO PO VODI VIKAO JA APOSTOLIMA:NE BOJTE SE NE PLAŠITE SE,KASNIJE JE REKAO:MIR VAM SVOJ OSTAVLJAM MIR VAM SVOJ DAJEM…JEL IMA IŠTA LEPŠEG OD MIRA ISUSOVOG?ISUS TE JAKO VOLI I TO ŠTO U CRKVU IDEŠ ZNAČI DA TE ISUS VOLI I ŠTO PRIJE SE POČNI MOLITI ZA NEPRIJATELJE,IMAŠ JAKO PUNO PSALAMA I AKATISTA PA ŠTA TI SE OD TOG NAJVIŠE SVIĐA ČITAJ AKO IMAŠ U KUĆI IKONE MOLI SE ETO PRED IKONAMA,ALI PRE SVEGA VOLI ISUSA JER ON JE RASPET ZA TEBE I KRV JE SVOJU PROLIO ZA TEBE I MENE I TVOG NEPRIJATELJA MA ZA SVE NAS.VELIKI POZDRAV I SAMO HRABRO NAPRED NEK TE ISUS POMILUJE MOLITVAMA BOGORODICE I SVIH SVETIH.AMIN.

 • Poštovani Milorade, rešenja duhovnih problema treba tražiti tamo gde i im je mesto, kod duhovnika. Pitajte svog sveštenika za savet i pouku. Telesne bolesti ne moraju biti dejstvo crne magije, one mogu biti posledica mnogo čega drugog: stresa, ishrane, lekova, konstitucije, povreda, iskušenje …

  Iako se u pravoslavlju kaže da je bolest posledica greha (i uvek i jeste), nama nije dato da odmah uvidimo koji nas je greh doveo do bolesnog stanja, pa je zbog toga potrebno duhovno vodjstvo i revnostan život u crkvi. Prepustite da vas vaš sveštenik vodi i pratite njegove instrukcije, nemojte da upadate u sujeverje da vam je svaki problem ili niz problema delo crne magije. Često vernici preuveličaju problem – u strahu budu velike oči.

  Uzroci su uglavnom mnogo jednostavniji, no često skriveni ispod nekoliko povezanih stvari.

 • DRAGA REDEKCIJO IMATE SUPER TEME I TEKSTOVE,ALI VEROVATNO ŽIVITE U NEKOM SVOM SVETU.SVAKOG SVEŠTENIKA NE BRINE NAROD I SVI ONI KOJI ODLAZE KOD PAROHIJSKIH SVEŠTENIKA NE DOBIJAJU NIKAKAV ODGOVOR A KAMOLI REŠENJA PROBLEMA DOK KOD BRAĆE KATOLIKA SVEŠTENICI SE PROSTO BORE ZA NAROD I TO ZNAM IZ ISKUSTVA SVOG ALI I MNOGIH KATOLIKA I PRAVOSLAVACA.NARAVNO ČAST IZUZETCIMA.GOSPODINE MILORADE VI SVAKAKO PROBAJTE KOD SVOG SVEŠTENIKA I IDITE OBAVEZNO NA PRIČEST SAD TOKOM POSTA I MOLITE SE,A PRE SVEGA VERA U ISUSA I DOBRA DELA,POMOZI SAMI SEBI I BOG ĆE VAM POMOĆI.JEDINI ISTINSKI LEKAR I PUTOVOĐA JE ISUS KRIST KOJI SE RASPEO ZA SVE NAS.VELIKI POZDRAV.

 • @ogi: samo ti nastavi da ides u tvoju katolicku crkvu a nas pravoslavne ostavi na miru! Poznato nam je, na zalost, koliko su se katolicki svestenici „borili“ za narod: rezultat je Jasenovac i 800.000 ubijenih, strahoviti genocid nad nasem stradalnom narodu! Drugo, nisam zaboravila ulogu vaseg papige onog poljaka, Jovan (ne znam koji?) koji je jos daleke 1984-te trazio od Regana da se razbije Yugoslavija. Tri puta je to trazio od Regana. Nisam zaboravila ulogu tog papige u zadnjem ratu 1999-te koji je pomagao Hrvate i sa novcem i sa oruzjem i krvacvom rasistickom propagandom protiv moga srbskog naroda. Dosao je na granicu Madjarske i Hrvatske i odrzao strasan govor mrznje i rasizma i raspirivanja rata protiv nas. Je li to ulova visoko „svecenika“? A Stepinac? sta kazes na to, sto ga Vatikan sprema da proglasi svecem? Zasto? Zbog genocida nad Srbima? Dalje, ne bih nikako slala decake u katolicku crkvu da im katolicki svestenici „pomognu“!! Sirom Sveta, na svim kontinetima vasi svecenici su silovali decake, stotinama godina! Vi ste jedna veoma prljava religija. U Americi su se zatvorile mnoge katolicke crkve, jer ne dolazi vise narod, a mnoge su zatvorene i na prodaju jer su bankrotirale zbog milionskih osteta za silovane decake! Samo u Njujorku je zatvoreno pre dve godine 138 katolickih crkava, prazne su! Takodje imaju i manjak svestenstva, niko nece da ide da uci za katolicke svestenike! I za kraj: 1630-te godine u istocnonemackom gradu Magdeburgu, na spoljnom zidu, na luku iznad crkvenog ulaza uklesano i stoji: „Sacuvaj nas Boze od gladi, kuge i Hrvata“. Jos od tada! Vec 495 godina taj natpis stoji, do danas! Zato nemoj meni da velicas katolicku veru, jer cu napisati jos duzi komentar! Ostani na svojim krvatskim sajtovima a nas ostavi na miru.

 • Amgela radi se o narodnom problemu ne o istoriji i svi vi kao pravoslavni dok ne upoznate Isusa nema nijednog dobra,iako i kod katolika ima mana mnogo ni oni nisu sveci nemislim ja o njima toliko dobro samo znam, iz iskustva brojnih prijatrelja da su Katolički popovi više pomogli nego pravoslavni,ali Isus je jedin lekar i pomoćnik i sve su verev lažne i katoličlkka i pravoslavna,ko je Isusa razapeopopovi.Svaka čast žćrtvama iz 99 i 41 i Jasenovcu i brojnim mnogostradalnim Mučenicima koji su ubijeni za ime Isusovo samo Sveci mogu da se moile za nas ali Isusa ne mogu da zamene.pozdrav

 • Poštovana Angela vidim da se razumete u istoriju i tako to ja znam za novomučenike srpske:SVU GORNJOKARLKOVAČKOG,ĐORĐŠA BOGIĆA,BRANKA,MIRKA I MNOGE DRUGE I ZA ŽITOMISLIĆEN U BIH.Čitao sam i žitije srpskih Svetaca pa ako imate možda neku istorisku knjigu da preporučite,zahvaljujem vam unapred i svako dobro želim.

 • @ogi: Vi niste odgovrili ni na jednu moju konstataciju (jer ne mozete, nemate argumente!) vec i dalje guslate istu mantru „da su katolicki svecenici (nisu oni popovi!) vise „pomagali“ …ne znam koga? Ciji narod? Danas u Hrvatskoj ima mnogo vise sirotinje nego u Srbiji, a ta kvazi drzavica je clan EUrupe! Pogledam ja ponekad, kad imam vremena, i hrvatske sajtove. Vidim da tamo narod demonstrira i traze kruha! Nista vise nije u vlasnistvu hrvatske drzave, sve su prodali strancima cak i celu jadransku obalu. Cak su prodali i autoputeve i tunele!!! Konkretno mi nabrojte kakvu je pomoc katolicka hrvatska crkva pomogla hrvatsku sirotinju osim sto siluju decake. Drugo, ne mozete vi da trpate u isti kos nasu pravoslavnu religiju i katolicku: pod vasom parolom-svi su jednaki! Nije apsolutno tacno! Na primer, nedavno je vas papiga, jezuit (prvi jezuit zvanicno postao papa), odrzao govor sa parolom da „narod otvori svoja srca za imigrante“ (posto dolaze morem u Italiju), da im pomognu jer je to stradalni narod, a sam Vatikan je pomogao samo DVE (2) porodice, a dolaze u talasima od hiljada i hiljada na italijasko ostrvo. I te dve porodice, valjda simbolicno, da su eto i oni pomogli, su smestili u neki katolicki samostan. Kakav sarkazam i hipokrizija, tipicno za Vatikan, zar ne! I ako katolicka crkva daje hranu sirotinji, onda mora da idu u katolicku crkvu, da se tamo mole, da postanu katolici, pa ce doboto parce kruha! To ni jedna crkva ne radi, ucenjivanje gladne sirotinje.Katolicka religija je kroz vekove, ne samo nad nama Srbima, vrsila nasilno pokrstavanje gde god su bila osvajanja i porobljavanja: Latino drzave, americke indijance, u Kanadi, na Filipinima…Nasa pravoslavna crkva nikad nije ni jedan narod nasilno pokrstavala, pod pretnjama, ucenama i macem! Pa kako su te dve religije iste? Po cemu? Zasto Vatikan nije zastitio ubijanje hriscana u Siriji od strane islamskih glavoseca? Zato sto je Amerika stvorila ISIS teroriste, to je njihova vojska na terenu. Zasto Vatikan nikad nije zastitio Pravoslavne Palestince, koje fasisticki Izrael ubija vec skoro 70 godina? Bila sam u Izraelu i videla svojim ocima. Popne se papiga na onaj prozor u crkvi Svetog Petra i nesto mumlja u mikrofon a katolicki narod doveden iz raznih zemlja bleji u taj prozor i padaju u trans, jer misle sisao je sam Bog na Vatikan! Please! Vatikan je najbogatija crkva na Svetu! Kriju koliko su bogati! U vatikanskoj banci su i prljavi mafijaski novci. Doduse velike pare trose na lecenje svojih svestenika od side. Nasi pravoslavni popovi se zene i imaju porodicu. Sasvim jedan normalan svet. Ma, vi ste jedan obican bot, koji nije u stanju da napise malo bolji komentar. Bu the way, Isusa Hrista su ubili jevreji! Zato su prokleta nacija.

 • ma pobedila si ali najveća stvar ja nisam katolik očito da se ratzumeli nismo ovo tvoje sve gore stoji što si napisala i budi opuštenija ne s toliko mržnje veliki pozdrav.

 • Pa zar ne radi i crkva isto što i ostale religijske „škole“? Zar i ona ne obigrava oko čovječje duše kako bi je uvela u svoje vode? Čemu osveštani predmeti, na primjer? Neka su oni „pozitivno naelektrisani“ i neka su tu da bi nas štitili, oni su napunjeni energijm od strane sveštenog lica, predati nama…kahm, nije li to „mađijanje“? Čemu molitve? Hoćemo li reći koju riječ o načinu izvođenja molitvi, smislu, na šta to liči? Hoćemo li da pričamo o grijehovima i krivici, kao udici na koju nas peca crkva? Nije u redu osuđivati druge tradicije i običaje a ne znajući malo više o njima, kao što je po malo i ružno i egoistično hvaliti svoj pravac i dizati ga u neba, a ne poznavajući ga u detalje, pogotovu one koji nam se ne sviđaju pa ih ne želimo vidjeti.

 • Pa zar ne radi i crkva isto što i ostale religijske \"škole\"? Zar i ona ne obigrava oko čovječje duše kako bi je uvela u svoje vode? Čemu osveštani predmeti, na primjer? Neka su oni \"pozitivno naelektrisani\" i neka su tu da bi nas štitili, oni su napunjeni energijm od strane sveštenog lica, predati nama…kahm, nije li to \"mađijanje\"? Čemu molitve? Hoćemo li reći koju riječ o načinu izvođenja molitvi, smislu, na šta to liči? Hoćemo li da pričamo o grijehovima i krivici, kao udici na koju nas peca crkva? Nije u redu osuđivati druge tradicije i običaje a ne znajući malo više o njima, kao što je po malo i ružno i egoistično hvaliti svoj pravac i dizati ga u neba, a ne poznavajući ga u detalje, pogotovu one koji nam se ne sviđaju pa ih ne želimo vidjeti.

 • Dragi Ilija, neznanje (nepoznavanje) svoje vere može vam biti najveći neprijatelj. Zato se prvo dobro upoznajte sa onim što ste skloni da kritikujete. Pozdrav i svako dobro.

 • Zelim da se crna msgija skloni sa mog zeta koja mu majka pravi..necu da pogresim kod boga milog i mog isusa hrista..kako bih sa molitvom mogla okloniti ruzne stvari koje su uradile zlo i radi zlo ja vas zamoljavam za bozju molitvu ako je moguce..

 • poštovana Giolino najbolje se pomolite za osobe koje su uradile magiju vašoj bliskoj osobi na ovaj način,čitajte ovu molitvu svakodnevno:GOSPODE ISUSE HRISTE SINE BOŽIJI OPROSTI SVE ŠTO ZGREŠIH(IME OSOBE KOJA VAM ZLO NANOSI) I OPROSTI(IME) SVE ŠTO ZGREŠIH PREMA MENI.AMIN. Čita se 15 puta svakodnevno.NIKAKO SE NE OBRAĆAJTE:TAROTIMA,MAGOVIMA,NE GLEDAJTE U KAFU,KARTE,ŠOLJU,DLAN,NE IDITE KOD HODŽA NI VRAČARA NI PO KOJU CENU.ČITAJTE SVAKODNEVNO MOLITVU SVEŠTENOMUČENIKA KIPRIJANA I PSALME:3,6,9,13,16,50,51.56,57,90,91,139,121.
  MOLITE I AKATISTE PRESVETE BOGORODICE OSTROBRAMSKE I SVECARICE,MOLITE SE KRSNOJ SLAVI I SVECIMA ČIJE IKONE IMATE U KUĆI.ODITE KOD SVOG SVEŠTENIKA PO SAVET.SVAKO DOBRO OD SRCA.POZDRAV

 • dobar dan.Dali mi mozete reci kako da skinem sa sebe vradzbinu?Mislim da je moja maceha u pitanju.Neko me je vencao sa mrtvacem,zakopao moje rublje .

 • Sneska dobar dan i vama verujem da ste bili u Privinoj glavi dok takav komentar imate ili kod nekog maga ili sličnih,pomolite se za osobu za koju mislite da vam je uradila tako nešto da Bog orosti vama i njoj,molitva za raskidanje neprijateljstva i molitve Svetog Kiprijana protiv vradžbina,čitajte delove Jevanđelja gde Isus ljude oslobađa od zlih duhova….srećno

 • Postovana gospodzo Angela procitao sam gore tekst a i po koi komentar pa evo malo nesto i od mene.
  O cemu vi to raspravljate sa Ogijem i kakav vam je to odgovor. Stoji Ok da Ogi je mozemo reci slab poznavalac povjesti pa vidi se iz prilozenog da vam odobrava vase izmisljotine. Draga moja Angela ja imam sasvim drugacije misljenje nego sto ga vi tumacite. Navodim vam malo primjera na objavljenom tekstu dali ste vi autorica ili je to neki prijepis to nemogu znati? Protiv sam svakih magija koje se pominju u drustvu civilziranog svijeta ali to nemozemo izbjeci. Kao sto vidite i vi sami to pominjete od pocetka do kraja. Vjernik sam mogu sa sigurnoscu to da tvrdim zato sto za mene postoji BOG ISUS KRIST i DUH SVETI . Cinjenica da nadnaravne sile postoje od postojanja svijeta to je istina ma koliko se to nama svidzalo ili ne. Da to nije postojalo kako bi mi uopce upoznali ISUSA naravno kroz povjest. Covjek je gresan dusa mu boravi u nezdravom tjelu i okrece se na sve moguce strane. Hvata se za svaku slamku da bi si pomogao pa stoga prebjegava i kvazi nekoj bjeloj magiji. Za vas imam pitanje da li bi mi mozda mogli objasniti ovo. Zar nije i religija jedna od magija koja se kroz stoljeca probijala osvajala i prebjegavala svakakvim metodama? Da dabi osvojila pucanstvo koje ce im vjerovati, a i vi ste jedna od tih, i mnogi drugi sirom svijeta.
  Ovo je jedan komentar na gore ispisan vas tekst a sada cu se osvrnuti u drugom komentaru na vase tumacenje glede pravoslavlja i katolicanstva.

 • Postovana gospogzo Angela:
  U vasem odgovoru Ogiju imam dojam da ste vi malo polupali loncice i vas komentar nema opravdanje. Kritizirate katolicanstvo i zato zakljucujem da ste malo nastrana kriscanka koja bas nepoznaje stajalista ili recimo definiciju vjernika i ako vjernik = krscanin nije isto.
  Vi gospodzo ste procitali po nekim portalima o napadima na katolicanstvo i to negativno misljenje je obuzelo vas razum.
  Homoseksualizam se jako i brzo siri po svijetu te je prisutan svugdje i na svakom mjestu. Takodze i pedofilija pa se nemojte cuditi da je ima i u redovima svih religija a ne samo u katolickim. Mi malo normalniji nastojimo suzbiti to zlo koliko mozemo. ( ali i pored policije lopovi ukradu ) Ogi vam se mozda nije dovoljno izjasnijo pa je to tako ispalo. Vi kao kriscanka ima te negativno misljenje prema Hrvatskoj i ako katolicanstvo nije Hrvatska neg dijo zemaljske kugle . Koliko su katolicki svecenici u mogucnosti oni u toj mjeri i pomazu. Ni malo ne umanjuju pravoslavne popove kamo srece da pomazu vise svi. Svjet bi izgledao radosniji i veseliji.
  Za vasu infrmaciju Papa apelira da svijet pomogne izbjeglicama to jest na drzavnom nivou. Ovo sto je Papa ugostijo 2 obitelji to je samo dao primjer a ne da bi pokazao neko veliko djelo. I to ste izvadili negdje iz konteksta da je Papa jezuit nije to za vasu dusu dobro da se hvatate tudzih uvjerenja. Nemogu se sjetiti imena ali mislim da je to ubjedzenje jednog srbskog psihopata koji se predstavlja kao povjesnicar.
  Draga gospodzo i jos nesto: nemojte lupati loncice o dobroti duse i religiji sa vasom mrznjom prema jednoj drzavi koja se zove HRVATSKA. U vasem komentaru ste pomjesali i Vatikan Hrvatsku Papu humanitarnu pomoc i svega pomalo bez reda i slozenosti. Pominjete neka pokrstavanja pa gospodzo po ovome zakljucak je da vi nemate pojma sta je krscanstvo religija i ka tome nacija.
  Evo vam jedno uputstvo pa ga se predrzavajte ubuduce: U KRSCANSTVU MA KOJE RELIGIJE ILI BILO KOJEG SMJERA BI BILA SULUDA IDEJA DA JEDAN RELIGIJOZNI KATOLIK ZELI POKRSTITI BILO KOJU OSOBU STO JE VEC KRSTENA.
  JEDNA OSOBA NA KOJOJ JE VEC STAVLJEN ZNAK KRIZA OD SVECTENIKA ( POPA ) NITKO NEMOZE TO VISE IZBRISATI NI NA JEDNOJ STRANI.
  Eto ja mislim da sam vec dosta odgovorijo na vasa naklapanja o bilo kom smjeru u vasem komentaru. Moja vam je poruka da se dobro informirate o svemo pronadzete istinu i tek onda stalozeno napisete komentar. Ogiju kazete da nema argumenata ali vi ih imate jos manje pa u buduce potrazite cvrste argumente da bi tvrdili to sto tvrdite POZDRAV

 • Lako je biti Srbin u Srbiji,ja sam samo naveo primere da su neki katolički sveštenici aktivniji za narod od Pravoslavnih,nisam ja ni Hrvat ni Katolik,uostalom to ni nije tema teksta temeje borba protiv magije,svako nek kaže svoja iskustva bez obzira na veru i nacionalnost.pozzz

 • Imao sa velike poslovne probleme, porodične razmirice, lose dogadjaje (bez fatalnih) koji su se javljali u nizu da prosto ne može čovek a da ne pomisli da nešto nije u redu tj. da je slučajno. Nisam smeo da se obratim nikakvim vidovnjacima ili slično, iako postoje bar dve žene koje se bave „nečim“, i za koje znam da žele zlo mojoj porodici. Da stvar bude realističnija žena koja živi vrlo blizu meni je raznim ljudima obavljala nekakve rituale u cilju nanošenja zla i u tome bila uspešna, njihova direktna svedočanstva imam (žrtava koje su se usudile da potraže pomoć od belih magova ili već kojih osoba kojima ja ne smem da odem). Ta žena je izgubila i muža i sina u prilično bizarnoj sitaciji muža, a sina u tridesetim od izrazito čudne bolesti. A ljudi koji su bili žrtve su se oslobadjali zla (upitno da li, recimo prvi komšija je dobio decu, a nije imao 5 godina i rečeno mu je gde mu je šta „zakopano“. Otiao sam do jednog manastira po pomoc, otprilike su mi rekli ovo sto pise u tekstu, gordost sam prihvatio kao svoju najvecu greh, a inace zivim manje vise smerno, pogotovu kakvo je vreme. Od tad svakodnevno citam molitve, samoincijativno i molitvu sv. Kiprijana, vencao sam se u crkvi, postim koliko mi dozvoljava secerna bolest, pricestio sam se, idem u Crkvu, ne svake nedelje. Izgledalo je na prvi pogled da stvari pocinju da se vracaju u normalu. Opet su posle izvesnog mira krenule lose stvari da se desavaju, poslovni krahovi u nizu, ponovo nemir, konstantne lose stvari iako na sve nacine svoju gordost tucem, ne varam suprugu, nisam prestupnik itd, nisam to ni ranije radio. Ali moj zivot se polako pretvara u pakao na zemlji, nikakav napredak, trud ogroman / efekat nikakav uz eliminaciju megalomnskih projekata koje sam posle odlaska u manastir shvatio kao oblik gordosti. Usled svih tih neprekidnih pehova padam u depresiju, gubim volju. Nedavno sam se opio ciljano od muke, nazalost, uzmem kola i zavrsim na krovu, steta i kazne ogromne. Zahvaljivao sam Bogu sto sam ostao netaknut, nisam kukao. Ali, slutim da me Bog stiti ali da neko ipak ciljano napada moju porodicu, mozda neko od mojih gresi pa ja placam, mozda sam ja uzrocnik svega, MOLIM VAS POMOZITE MI, nemam vise snage dase borim, a imam za koga. Reci i to, da ne ispadne da sam potpuno neuk pa se upustam u nekakve „bapske price“, imam izuzetno obrazovanje, molim Vas da se ovo ne protumaci kao gordost, smucilo mi se to obrazovanje. MOLIM VAS POMOZITE, imate moj email, potreban mi je razgovor, spreman sam da prihvatim da je greska u meni, ali ne bi postojale silne molitve protiv vradzbina da ne (ne)ljudi koji znaju da manipulisu ljudima. Nemojte molim Vas samo taj otrcani stav o slabovernosti jer sam ubedjen da SPC moze da pomogne ljudima na koje je poslato previse zlih vibracija da se spasu. Unapred zahvalan. Molim Vas.

 • Imao sa velike poslovne probleme, porodične razmirice, lose dogadjaje (bez fatalnih) koji su se javljali u nizu da prosto ne može čovek a da ne pomisli da nešto nije u redu tj. da je slučajno. Nisam smeo da se obratim nikakvim vidovnjacima ili slično, iako postoje bar dve žene koje se bave \"nečim\", i za koje znam da žele zlo mojoj porodici. Da stvar bude realističnija žena koja živi vrlo blizu meni je raznim ljudima obavljala nekakve rituale u cilju nanošenja zla i u tome bila uspešna, njihova direktna svedočanstva imam (žrtava koje su se usudile da potraže pomoć od belih magova ili već kojih osoba kojima ja ne smem da odem). Ta žena je izgubila i muža i sina u prilično bizarnoj sitaciji muža, a sina u tridesetim od izrazito čudne bolesti. A ljudi koji su bili žrtve su se oslobadjali zla (upitno da li, recimo prvi komšija je dobio decu, a nije imao 5 godina i rečeno mu je gde mu je šta \"zakopano\". Otiao sam do jednog manastira po pomoc, otprilike su mi rekli ovo sto pise u tekstu, gordost sam prihvatio kao svoju najvecu greh, a inace zivim manje vise smerno, pogotovu kakvo je vreme. Od tad svakodnevno citam molitve, samoincijativno i molitvu sv. Kiprijana, vencao sam se u crkvi, postim koliko mi dozvoljava secerna bolest, pricestio sam se, idem u Crkvu, ne svake nedelje. Izgledalo je na prvi pogled da stvari pocinju da se vracaju u normalu. Opet su posle izvesnog mira krenule lose stvari da se desavaju, poslovni krahovi u nizu, ponovo nemir, konstantne lose stvari iako na sve nacine svoju gordost tucem, ne varam suprugu, nisam prestupnik itd, nisam to ni ranije radio. Ali moj zivot se polako pretvara u pakao na zemlji, nikakav napredak, trud ogroman / efekat nikakav uz eliminaciju megalomnskih projekata koje sam posle odlaska u manastir shvatio kao oblik gordosti. Usled svih tih neprekidnih pehova padam u depresiju, gubim volju. Nedavno sam se opio ciljano od muke, nazalost, uzmem kola i zavrsim na krovu, steta i kazne ogromne. Zahvaljivao sam Bogu sto sam ostao netaknut, nisam kukao. Ali, slutim da me Bog stiti ali da neko ipak ciljano napada moju porodicu, mozda neko od mojih gresi pa ja placam, mozda sam ja uzrocnik svega, MOLIM VAS POMOZITE MI, nemam vise snage dase borim, a imam za koga. Reci i to, da ne ispadne da sam potpuno neuk pa se upustam u nekakve \"bapske price\", imam izuzetno obrazovanje, molim Vas da se ovo ne protumaci kao gordost, smucilo mi se to obrazovanje. MOLIM VAS POMOZITE, imate moj email, potreban mi je razgovor, spreman sam da prihvatim da je greska u meni, ali ne bi postojale silne molitve protiv vradzbina da ne (ne)ljudi koji znaju da manipulisu ljudima. Nemojte molim Vas samo taj otrcani stav o slabovernosti jer sam ubedjen da SPC moze da pomogne ljudima na koje je poslato previse zlih vibracija da se spasu. Unapred zahvalan. Molim Vas.

 • POŠTOVANI DRAGANE KOD NAS NA BALKANU SU TAKVE STVARI UOBIČAJENE,MOLITE SE BOGU,BOGORODICI,KRSNOJ SLAVI I VAŠIM SVECIMA ZAŠTITNICIMA,MOLITE SE I ZA NEPRIJATELJE.U VELIKIM VEĆINAMA SLUČAJEVA STRADAJU DECA SMRTONOSNO OD VRAČARA I MAGOVA I TO U VRLO MLADIM GODINAMA.ALI VI NE ŽELITE NIKOM ZLO,GOSPOD JE TAJ KOJI SUDI I OSUĐUJE,SVE NJEMU PREPUSTITE I IDITE NA LITURGIJU,ISPOVEST I PRIČEST,SVE NAJBOLJE BOG VAM POMOGAO.

 • sta raditi kada na kucnom pragu u tek useljenju kucu, nadjete smotuljak kose i noktiju. i ne verujuci u to, bacite, i od tad pocinje sve nizbrdo. izgubljeni poslovi, u gubitku, svima duzni, svadje u kuci, sve najgore. niti se zna ko je i sta uradio, niti kako da se skine ta vradzbina. to traje vec 7 godina i svake godine je sve gore i gore. pored sve zdrave pameti i pozitivnog duha, nista ne ide na bolje. i strpljenje se gubi. u crkvu redovno, molitve svakodnevne, ali nista ne pomaze. da li ici kod hodze ili kod nekog ko skida magiju, jer ovo postaje nepodnosljivo.

 • POŠTOVANI MIKI EVO ZA TEBE PAR SAVETA:1.NE IDI KOD VRAČARA,MAGOVA NI HODŽA I DRŽI SE SAMO PRAVOSLAVNE CRKVE
  2.SVE VRADŽBINE KOJE NAĐEŠ ZAPALI U VATRI I POMOLI SE ZA OSOBU ILI OSOBE KOJE TI PRAVE VRADŽBINE OVOM MOLITVON:OPROSTI HRISTE SVE ŠTO ZGREŠIH PREMA(IME) I OPROSTI SVE ŠTO ZGREŠIH PREMA MENI
  3.ČITAJ MOLITVE SVEŠTENOMUČENIKA KIPRIJANA I NAKON TOGA PSALME:3,6,7,8,9,13,16,50,51,57,58,90,91,121,139
  4.IZBACI SVE PAGANSKO IZ KUĆE
  5.ZBOG RAZDORA U KUĆI SAVETUJEM TI DA SE MOLIŠ KRSNOJ SLAVI I DA ČITAŠ MNOGO PUTA TOKOM DANA ILI NOĆI PSALM 3
  6.SVE GREŠNE NAVIKE ODBACI OD SEBE
  7.ČITAJ U BIBLIJI I ŽITIJAMA SVETIH MESTA GDE SU ISTERIVANI ZLI DUSI
  8.MOLI SE SVETITELJIMA KOJI SU IMALI PROBLEMA SA MAGIJOM ILI SU ISTERIVALI ZLE DUHOVE TO SU TI SLEDEĆI:LAV KATANSKI,NIKITA NOVOGORODSKI,JOSIF BELGORODSKI,JAKOV ZEVEDEJEV,ANTONIJE VELIKI,KIPRIJAN I JUSTINA,ZENON,VASILIJE OSTROŠKI,NAUM OHRIDSKI,BENEDIKT NURSIJSKI,APOLINARIJA,PETKA-PARASKEVA KAO I BOGORODICIN AKATIST SVECARICA.

 • MOLITVA PROTIV ČINODEJSTVA,MAGIJE I PROKLETSTVA:
  BOŽE SVEMILOSTIVI TI KOJI SI IZBACIO NAROD TVOJ IZRAILJ IZ EGIPTA,U DOBA ILIJE OTVORIO SI I ZATVORIO NEBO,TI UPRAVLJAŠ SVIME I SVEMU TI SI JEDINI GOSPODAR,TI SI ONAJ KOJI NAGRAĐUJEŠ I KARAŠ,SADA TE MOLIMO OČE NAŠ NEBESKI BOŽE SVIH SVETIH RAZREŠI I OTPUSTI SVE GREHE NAŠE UČINJENE:DANJU,NOĆU,MIŠLJU,REČJU,DELOM,SVESNO I NESVESVESNO I SVIM NAŠIM UPOKOJENIM PRECIMA DAJ OPROŠTAJ GREHOVA I VEČNO SPASENJE.RAZREŠI NAS BOŽE OD:OČEVE,MAJČINSKE,SVEŠTENIČKE KLETVE,KLETVE RADI OTIMANJA ILI ZAKIDANJA,RADI UZIMANJA OD UDOVICA ILI SIROČADI,RAZREŠI NAS OD SVIH NAŠIH GREHOVA KAO I DUGOVA NAŠIH PREDAKA A POSEBNO ONIH KOJI SU UČINILI UBOJSTVO ILI SAMOUBOJSTVO.OČISTI NAS OSKRNAVLJENE MNOGIM GRESIMA I NEVOLJAMA I ISCELI NAS OD BEZBROJNIH BOLESTI NAŠIH,RAZREŠI NAS I OD LOŠEG UTICAJA NEGATIVNIH MISLI ZLIH LJUDI.IZBAVI NAS OD ZLIH OČIJU LJUDSKIH,OD PODMETANJA,UROKA,OD NEUSPEHA,NENAPRETKA,IZBAVI NAS OD SVAĐA I RAZDORA,OD SVIH VRADŽBINA I MAGIJA NAS RAZREŠI,IZBAVI NAS OD SVIH POROKA I OD SVIH GREHOVNIH POHOTA,A PRE SVEGA OVOGA DARUJ NAM VEČNO CARSTVO NEBESKO DA TE SLAVIMO SA JEDINORODNIM SINOM ISUSOM HRISTOM I PRESVETIM BLAGIM I ŽIVOTNOENIM DUHOM SVETIM.AMIN.
  HRISTE BOŽE NAŠ KAO ŠTO SI OSLOBODIO:BESOMUČENIKA U SINAGOGI,GADARINSKOG BESOMUČENIKA,SLEPOG I NEMOG BESOMUČENIKA,BESOMUČENU ARAPKINJINU KĆER,BESOMUČENOG DEČAKA TAKO I SADA OSLOBODI SVE LJUDE TVOJE OD SVIH DEMONA I DEMONSKIH VRSTA,OD ĐAVOLA I VOJSKI NJEGOVIH.MOLIM TE SVEBLAGI HRISTE KAO ŠTO SI TI OPROSTIO NA KRSTU TVOJIM NEPRIJATELJIMA GREHE DA OPROSTIŠ SVIMA ONIMA KOJI MI ZLO MAGIJE ILI BILO KAKO DRUGO ZLO UČINIŠE I KAO ŠTO SI MAGA KIPRIJANA NA PUT SPASENJA UPRAVIO TAKO I SADA POMILUJ SVE MOJE NEPRIJATELJE I NA PUT SPASENJA UPRAVI IH A MENE I MOJE BLIŽNJE OD SVAKOG ZLA OSLOBODI SADA SVAGDA I U VEKOVE VEKOVA AMIN.
  DUŠE SVETI CARE NEBESKI SILOM I BLAGODAĆU TVOJOM OTERAJ SVAKO ZLO OD MENE RABA BOŽIJEG I POMOZI MI DA ČINIM DOBRA DELA I DA TE SLAVIM SA OCEM I JEDINORODNIM SINOM ISUSOM HRISTOM.AMIN.
  PRESVETA BOGORODICE TI KOJA SI MLADIĆA PRED SVOJOM PRESVETOJ IKONOM SVECARICOM OD DEMONSKIH MAGIJA ODVRATILA TAKO I SADA OSLOBODI I MENE OD SVAKOG DEMONSKOG UTICAJA DA TE SLAVIM U VEKE VEKOVA AMIN.
  SVETI APOSTOLI:PETRE I PAVLE,JAKOVE I JOVANE,FILIPE I STEFANE VI KOJI STE LJUDE OSLOBAĐALI OD ZLIH DUHOVA I SAME MAGOVE POSRAMLJIVALI I URAZUMLJIVALI MOLITVAMA VAŠIM RAZREŠITE NAS OD SVIH DEMONSKIH MAGIJA I OD SVAKOG NASRTAJA DEMONSKOG.AMIN.
  SVETI OCI NAŠI:ANTONIJE VELIKI,LAVE KATANSKI,BENEDIKTE NURSIJSKI,ALIMPIJE STOLNIČE,VASILIJE OSTROŠKI,NAUME OHRIDSKI,JOSIFE BELGORODSKI,MITROFANE VORONJEŠKI,TIHONE ZADONSKI,SERGIJE RADONJEŠKI,SVETI MUČENICI:TEOPEMTE I TEONO,SVETI KIPRIJANE I JUSTINO,SVEŠTENOMUČENIČE HARALAMPIJE I SVETI CELEBNIČE TRIFUNE I SVETITELJKE PARASKEVO I APOLINARIJIO MOLITE ZA NAS MNOGOMILOSTIVOG BOGA DA NAS OSLOBODI I RAZREŠI OD SVIH KLETVI I PROKLETSTAVA KAO I SVIH DEMONSKIH MAGIJA I KAO ŠTO STE OD SEBE I OD DRUGIH LJUDI OTERALI ZLE DUHOVE I ZLE SILE TAKO I NAS IZBAVITE OD NEČASTIVOGA I OD SVAKE ZLOBE ZLIH DUHOVA ČUJTE I USLIŠITE NAS ČEDA VAŠA DUHOVNA U HRISTU ISUSU BOGU NAŠEM AMIN.
  HRISTE BOŽE NAŠ MOLITVAMA BOGORODICE I SVIH TVOJIH SVETIH POMILUJ I SPASI NAS GREŠNE.AMIN BOŽE DAJ.

 • Postovani orao, gde da nadjem sve ove psalme, molitve, kako da se molim krsnoj slavi? To sto sam nasla ispred kuce to sam bacila i sad vise ne mogu da spalim. To je bilo pre vise godina. Sumnjam da ta koja je uradila, je isla kod hodze, posto je muslimanka i da je nesto stavila u temelje kuce. Ta zena je umrla. I koliko dugo traju te vradzbine? Da li moze uticaj da im se smanji ako ta zena vise nije ziva. Samo da napomenem da je umrla relativno mlada. Posto sam ja nicht vek govorila ako je ona, da bog da joj se sve vratilo.

  Hvala za molitve svetiteljma.

 • Miki. Ako već mislite da čini deluju na vas zašto pravite dodatne glavobolje sebi slušajući sumnjive savete.

  Prvo, imate tekst u kome sve piše šta treba da radite. Pročitajte napisano i uradite to što gore piše.

  Drugo, u duhovnim stvarima vaš sveštenik ima duhovnu vlast da vam pomogne. Ono što on blagoslovi ići će na dobro. Od njega tražite savet a ne od nepoznatih ljudi sa interneta.

  Treće, čini ne deluju na ljude koji su čisti i pravedni. Vi očigledno nosite ozbiljne grehe na sebi kad činodejstva deluju na vas. A to je i očigledno po tome da prizivate odlazak kod hodža, crnih slugu djavola koji bajaju i magijaju.

  Tako da je rešenje za vaš problem jednostavno i teško. Morate da odete kod svog sveštenika, da slušate njegove savete i da živite pravoslavno a ne da savete i prečice tražite tamo gde nema blagoslova. Tako ćete samo upasti u zamke lukavog.

  Ne budite naivni, zar vam je malo muka i patnji u životu.

 • Naivna nisam, ali kad godinama sve nizbrdo ide, bez vidika na bolje, pa ne samo meni, nego celoj mojoj porodici, onda trazim bilo sta sto bi mi pomoglo. Za sta god se uhvatimo, nista ne ide. U crkvu redovno idem, postim, molitve svakog jutra procitam, vec nekoliko godina, nista ne pomaze. Onda trazim krivca. Iskustva sa tim molitvama nemam, zato sam se i obratila ovde, i trazim samo najbolje sto bi mi pomoglo.

 • Miki. Formu treba da prati i suština. Mislim na molitvu, odlazak u crkvu, duhovni život koji spominjete. I da živite crkveno, pa opet muka.

  Bude nekada da Gospod Bog šalje iskušenja i patnje ljudima dugo vremena da bi oni duhovno napredovali ali je najčešće to posledica vašeg greha. A vi ispitajte sa svojim sveštenikom gde grešite. Da se niste igrali madjijanjem i bajanjem, odlazili kod magova i vidovnjaka, tudje čini svojim činima raščinjavali ili ne daj Bože da ste neki teži greh napravili.

  To velim jer da ste sadržinski u veri znali bi da kada vam sveštenik osvešta kuću, svako činodejstvo se neutrališe.

  Znali bi takodje da što je duša čistija i bez greha, to njena molitva priziva Sveti Duh koji tera sve demonsko iz kuće i oko molitvenika. Tako da vama i vašim ukućanima nije zadatak kako da nadjete bele magove i instant pouke sa interneta, nego da PRAVOSLAVNO ŽIVITE čestito i pobožno.

  Na to će vas uputiti vaš sveštenik, ne ni ja, ni bilo ko od komentatora.

  Džaba da vam kažem koju molitvu, psalam ili akatist da čitate, ako to nije blagosloveno. Grešite vi što verujete strancu, grešim ja što vas savetujem a nisam duhovno nadležan za vas i nemam da vam blagoslov Božiji dam.

  Otuda, kod svog sveštenika po savet i blagoslov. I šta i kako vam kaže i blagoslovi, tako i uradite. I krenuće na bolje.

  Ovo sve što vam se dešava je igra i zamka lukavog u koju ste sami upali, on vas plaši i uznemirava da verujete u čini a ne u Božiju pomoć i milost.

  Ko ište, daće mu se.

  I ne kunite one koji su vam činodejstvo napravili, oprostite, praštajte, jer kad vi njima oprostite, oprostiće i Bog vama.

 • POŠTOVANI MIKI OVE MOLITVE KOJE SAM NAPISAO SLOBODNO PREPIŠITE,ODIĐITE DO NAJBLIŽEG MANASTIRA I UZMITE VODU SA IZVORA I TOM VODOM PRSKAJTE KUĆU.ŠTO SE TIČE PSALAMA TO IMATE U BIBLIJI,PA ČITAJTE PSALME IZ BIBLIJE ILI KUPITE PSALMOVNIK.KUPITE ILI KOPIRAJTE SA INTERNETA AKATIST PRESVETOJ BOGORODICI SVECARICA I SVEŠTENOMUČENIKU KIPRIJANU ILI SVETOM ANTONIJU VELIKOM.KRSNOJ SLAVI SE MOLITE ISKRENO PRED IKONOM.AKO SMEM DA ZNAM KOJA VAM JE KRSNA SLAVA?OBAVEZNO SE MOLITE BOGU ZA OSOBU KOJU SMATRATE DA JE KRIVA ZA VAŠE PROBLEME JER MOLITVE ZA NEPRIJATELJE TERAJU DEMONE DALEKO OD VAS.POSTITE SVA 4 POSTA I TOKOM POSTOVA KAD ŽELITE OBAVEZNO SE PRIČESTITE.ŽITIJE SVETIH LAVA KATANSKOG,JAKOVA ZEVEDEJEVOG I OSTALIH MOŽETE SVE NAĆI PREKO INTERNETA JER SVI TI SVETITELJI KOJE SAM NABROJAO BORILI SU SEPROTIV MAGIJE I DEMONA I IMAJU BLAGODAT,SILU I MOĆ KOD BOGA DA NAS OSLOBAĐAJU OD MAGIJA I OSTALOG ZLA ĐAVOLA I NJEGOVIH VOJSKI.ČITAJTE SVETO JEVANĐELJE SVAKODNEVNO.ODITE KOD SVOG SVEŠTENIKA PO SAVETE I BLAGOSLOV AKO VAS ON ODBIJE ILI OZBILJNO NE SHVATI VAŠ PROBLEM ONDA SE DRŽITE MOJIH SAVETA I PREPORUKA JER SAM SE GODINAMA NA PRAVOSLAVAN NAČIN BORIO PROTIV MAGIJE I POMOGAO SEBI I DRUGIMA.AKO IMATE PITANJA RECITE SLOBODNO OVDE SAM ZA VAS I SVE KOJI TREBAJU SAVETE.VELIKI POZDRAV I BOŽIJI BLAGOSLOV.

 • Uvek se secajmo Gospoda, uvek imajmo pred sobom njegovu zrtvu kojom je smrt pobedio, postimo i pricescujmo se redovno, imajmo ljubavi ka bliznjima i nikakva magija nam nece moci nista, samo ce se odbijati o nas! I ne plasimo se magije (jer se demoni hrane nasim strahovima), samo imajmo vere u Gospoda!

 • Stepa, mislim da ste me pogresno razumeli. Ne mislim ja kod hodze da idem. Nego ta sto je uradila, sto je umrla, bila je muslimanka, i ona je isla kod hodze i okolo pricala o tome. I moja porodica i ja redovno postimo, idemo u crkvu, a nista ne pomaze. Nikakav greh u zivotu, ni ja ni moja porodica nismo ucinili, vec naivno pomagali svima, da bi na kraju svi „se snasli“, sad dobro zive, imaju para, a mi nista. Niko nece da pomogne, nece mi da pita za zdravlje. Mi smo davali pare, mesecno finansirali najblizu familiju, a oni nama iza ledja, radili druge poslove i kupovali stanove. Je li to nas greh? Koliko su duzni ostali i niko ne vraca. Onog trenutka kad vise nismo mogli pomagati, postali smo najgori. I kad se ne vidi kraj tunelu, onda se pocne razmisljati, pa mozda je neko vracao.

 • MIKI VIDITE OVAKO OVO SAD ŠTO STE NAPISALI IZ MOG ISKUSTVA DELUJE MI KAO ISLAMSKO-ARAPSKA I VLAŠKA MAGIJA.VEROVATNO VAM JE TO URADILA TA UPOKOJENA OSOBA I NEKO IZ FAMILIJE KO VAS NE VOLI.KOD NAS U NARODU IMAO SAM SLUČAJA DA SU ROĐENI STRIČEVI,UJACI,TETKE I OSTALI VRAČARALI IZ ZAVISTI ROĐENOJ RODBINI,ALI SU ISTOVREMENO OD NJIH POSUĐIVALI PARE I PRIMALI OD NJIH SVAKO DOBRO,A KAD SU TREBALI DA VRATE DUGOVE ONDA IM JE PADALA MASKA SA LICA,TO JE VEROVATNO I KOD VAS U PITANJU.DRAGO MI JE DA STE POSETILI OVAJ SAJT I NAIŠLI BAŠ NA MENE.NEGO VI NAPRAVITE SLEDEĆE:1.DOBRO PREGLEDAJTE SVE STVARI I PREDMETE KOJE SU VAM TI ROĐACI I PRIJATELJI POKLONILI I TO SVE SLOBODNO BACITE
  2.POST JE VELIKOGOSPOJINSKI PA BI VAS SAVETOVAO DA POSTITE I DA SE SVAKAKO PRIČESTITE
  3.SVAKI DAN SE MOLITE PRED IKONAMA KOJE IMATE U KUĆI ISKRENO I OD SRCA
  5.MOLITE SE SVETITELJIMA KOJE SAM VAM PREPORUČIO,EVO BIĆU LJUBAZAN PA ĆU VAM NAPISATI MOLITVE KOJE SU IZ PRAVOSLAVNOG MOLITVENIKA KAO I DALJNJA UPUTSTVA

 • MOLITVE:GOSPODE ISUSE HRISTE SINE BOŽIJI OGRADI ME TVOJIM SVETIM ANĐELIMA I MOLITVAMA PRESVETE BOGORODICE,SILOM ČASNOG I ŽIVOTVORNOG KRSTA, SVETOG ARHISTRATIGA MIHAILA I SVIH ČESNIH NEBESKIH SILA BESTELESNIH,SVETITELJA:JOVANA KRSTITELJA,NIKOLAJA MIRLIKIJSKOG,SERGIJA RADONJEŠKOG,LAVA KATANSKOG,MITROFANA VORONJEŠKOG,TIHONA ZADONSKOG,GRIGORIJA NEOKEANSKOG,ANTONIJA VELIKOG,KIPRIJANA I JUSTINE,TRIFUNA I SVETIH PRAVEDNIH BOGOOTACA NAŠIH JOAKIMA I ANE I SVIH TVOJIH SVETIH I POMOZI MENI NEDOSTOJNOM RABU TVOJEM(IME)DA ME IZBAVI OD SVIH NASRTAJA NEPRIJATELJSKIH,OD SVAKE ČAROLIJE,MAĐIJE,VRAČANJA,ZLIH OČIJU I MISLI ZLIH LJUDI,DA NE MOGU UČINITI MENI ZLA NIKAKVA.SAČUVAJ ME TOKOM DANA I NOĆI,KO JE KAKO ČINIO I MISLIO ODVATI NJIHOVO ZLO NAZAD U PAKAO JER JE TVOJE CARSTVO I SILA I SLAVA OCA I SINA I DUHA SVETOG AMIN.

 • E IMAM ZA VAS MIKI PAR PITANJA MOLIO BI DA MI ODGOVORITE DA ZNAMO KAKO I ŠTA DALJE:1.ŠTA VAS JE NAVELO NA OVAJ SAJT?
  2.DALI IMATE BAR JEDNOM NEDELJNO SVAĐE U KUĆI?
  3.DALI STE NAKLONJENI PRAZNOVERJU?
  4.DALI IMATE NESANICE?
  5.DALI STE NERVOZNI I TESKOBNI?
  6.DALI U SNU SANJATE:ZMIJE,MAČKE,UGRIZE ŽIVOTINJA
  7.DALI VAM POSLOVNI PLANOVI PROPADAJU?
  8.DALI MRZITE ILI NEPODNOSITE NEKOG KOG STE PRE VOLELI ILI NEKOG PRETERANO VOLITE?
  9.DALI VAM NEKA SILA NEDA DA SE MOLITE ILI DA ČINITE DUHOVNE PODVIGE?

 • 1. ukucala u guglu vradzbine i cini i prvo mi ova stranica izasla. 3. ne. 9. ponekad, sva ostala pitanja da. Zmije sanjam. I familiju uglavnom. 8. samo familiju, tj za one koje mislim da su mogli nesto uraditi, ako su uopste uradile. I one kojima smo pomagali, a sad ih nigde nema.

 • MIKI GOSPOĐO VIDITE OVAKO VI STE DEFINITIVNO ŽRTVA MAGIJA I ZLIH DUHOVA SA CELOKUPNOM FAMILIJOM,VIDITE OVAKO PRVO I OSNOVNO TREBA DA SE POTPUNO SMIRITE I SVE SVOJE NADE POLOŽITE NA BOGA I BOGORODICU I SVETITELJE KOJE SAM VAM PREPORUČIJO KAO I DA SE MOLITE KRSNOJ SLAVI.OSIM SAMIH MOLITAVA I MOLJENJA MORATE DA POSTITE,DA IDETE U CRKVU,DA KADITE KUĆU I DA KUĆU PRSKATE SVETOM VODOM,ČITAJTE SVETO JEVANĐELJE I IZ BIBLIJE PSALME KOJE SAM VAM PREPORUČIO,OBAVEZNO SE MOLITE ZA NEPRIJATELJE MOLITVOM:HRIDTE OPROSTI SVE ŠTO ZGREŠIH PREMA(IME)I OPROSTI(IME) SVE ŠTO ZGREŠIH PREMA MENI.TU MOLITVU SVAKI DAN MOLITE 15 PUTA UZ TRI POKLONA DO ZEMLJE(KOLENA POKLONITE NA ZEMLJU),DAĆU VAM JOŠ PAR MOLITVI PROTIV ZLIH DUHOVA I JOŠ NEKOLIKO SAVETA.

 • MOLITVE:1.SVETOM ANTONIJU VELIKOM
  O SVETI ANTONIJE VELIKI I PRED BOGOM I PRED LJUDIMA VELIKA JE SILA TVOJE MOLITVE A NAROČITO PROTIV ZLIH DUHOVA JER SU ONI PRED TOBOM DRHTALI OD STRAHA PA TE MOLIMO:POMOZI NAM DA SE OBRATIMO OD NEČISTOTE KA,ČISTOTI,OD NESLOGE KA SLOZI,OD ĐAVOLA KA BOGU,I SVE OVE ZAMKE KOJE SU SPLAELI OKO NAS I KOJIM SU NAS NEVIDLJIVO VEZALI MOLITVENO OD NAS ODAGNAJ I SPASI OD SVIH SILA DUHOVA ZLOBE I VEČNIH BUDUĆIH MUKA DA ZAJEDNO SA TOBOM I SVIMA SVETIMA SLAVIMO OCA,SINA I DUHA SVETOG AMIN.
  2. MOLITVA SVETOM LAVU KATANSKOM
  O SVETI LAVE EPISKOPE KATANSKI TI SI PORAZIO I POBEDIO MAGA ILIDORA I ĐAVOLA ZAJEDNO SA NJIM,A HRISTA SI PROSLAVIO TAKO I SADA UMOLI HRISTA DA NAS OLOBODI OD DEMONSKIH VRADŽBINA,MAGIJA,OPSEDNUTOSTI I ZLIH LJUDI A PRE SVEGA OD VEČNIH BUDUĆIH MUKA AMIN.
  3.MOLITVA SVETOM VASILIJU OSTROŠKOM
  O SVETI I ČUDOTVORNI OČE NAŠ VASILIJE ISCELITELJU BOLNIH,IZLEČITELJU BESOIMANIH,NADO BEZNADEŽNIH,BRZI U NEVOLJAMA POMOĆNIČE I MOL,ITVENIČE PRED SAMIM BOGOM KAO ŠTO SI BESOIMANU FATIMU I MNOGE I MNOGE BESOMUČENE I OMAĐIJANE OSLOBODIO OSLOBODI I NAS OD DEMONSKIH NAPADA I DEMOSKIH MAGIJA KAO I OD ZLIH LJUDI I SPASI NAS OD SVIH BEDA VIDOVITIH I NEVIDOVITIH,A PRE SVEG OVOG IZMOLI NAM CARSTVO NEBESKO.AMIN
  4.MOLITVA SVETOM BENEDIKTU NURSIJSKOM
  O SVETI I ČUDOTVORNI OČE BENEDIKTE TI KOJI SI SVE DEMONSKE ZAMKE IZ KORENA ISEKAO,BESOMUČE SI OSLOBAĐAO I BOLNE ISCELJIVAO.UMOLI MILOSTIVOG HRISTA DA SE OSLOBODIMO OD UZA DEMONSKIH I VEČNIH BUDUĆIH MUKA I DA S TOBOM I SVIMA SVETIMA SLAVIMO PRESVETU TROJICU U VEKOVE VEKOVA AMIN.
  5.MOLITVA RUSKIM SVETITELJIMA
  SVETI OCI NAŠ:SERAFIME SAROVSKI,SERAFIME VIRICKI,ALEKSANDRE NEVSKI,ALEKSANDRE SVIRSKI,JOSIFE BELGORODSKI,MITROFANE VORONJEŠKI,KSENIJO PETROGRADSKA,SERGIJE RADONJEŠKI,JOVANE KRONŠTANSKI,SIMONE I SERAPIONE,ANDREJU TOTEMSKI,BLAŽENA ALIPIJO VI KOJI STE U IME HRISTA POBEDILI SVE MUDROSTI SVETA I ZLE DUHOVE IZ LJUDI OTERALI U PAKAO OSLOBODITE I NAS OD ZLIH SILA I ZLIH LJUDI I VEČNIH BUDUĆIH MUKA AMIN.
  7.MOLITVA SVETOM SVEŠTENOMUČENIKU HARALAMPIJU
  SVETI HARALAMPIJE TI SI UMOLIO BOGA DA SVAKO KO TE ZOVE BUDE SPAŠEN,ZATO KAO ŠTO SI NEKAD IZ ČOVEKA OTERAO ZLE DUHOVE IZBAVI I RAZREŠI I NAS OD UZA ZLIH DUHOVA U HRISTU ISUSU BOGU NAŠEM AMIN.
  8.MOLITVA SVETOM APOSTOLU JAKOVU ZEVEDEJEVU
  SVETI SLAVNI I SVEHVALNI JAKOVE NADE HRIŠĆANSKA TI SI OD SEBE OTERAO DEMONSKE VRADŽBINE STOGA IZBAVI I RAZREŠI I NAS OD VRADŽBINA,MAGIJA I PROKLETSTVA DA S TOBOM I SVIMA SVETIMA OSLOBOĐENI PEVAMO BOGU:ALILUJA
  9.MOLITVA SVETOM TRIFUNU
  O SVETI VELIKOMUČENIČE I CELEBNIČE TRIFUNE TI SI BESOMUČENU CAREVU KĆER IZLEČIO I ISTERAO IZ NJE MNOŠTVO DEMONA RAZREŠI I NAS OD SVEZA DEMONSKIH.AMIN.
  10.HRISTE BOŽE NAŠ KAO ŠTO SI OSLOBODIO:GADARINSKOG BESOMUČENIKA,SLEPOG I NEMOG BESOMUČENIKA,BESOMUČENIKA U SINAGOGI I MNOGE I MNOGE BESOMUČENIKE RAZREŠI I OSLOBODI I NAS OD SVAKOG PROKLETSTVA I MAGIJE I VEČNIH BUDUĆIH MUKA AMIN.

 • MIKI UZ OVE MOLITVE SVAKO SU POTREBNI:POST,ISPOVEST I PRIČEŠĆE,JOŠ BI VAS SAVETOVAO DA SE SVI U KUĆI ISKRENO MOLITE I OD SRCA I DA SE PRIČEŠĆUJETE,DA SVE SVOJE NADE POLOŽITE NA BOGA,BOGORODICU I SVETITELJE I MAGIJA ĆE BRZO DA ODE OD VAS.ALI SVAKAKO SE SAVETUJTE SA SVOJIM SEOSKIM SVEŠTENIKOM I ZAMOLITE GA ZA SAVETE I UPUTE JER U PRAVOSLAVLJU IMA MNOGO MOLITVI I PSALAMA PROTIV MAGIJE TAKO DA NE ČITATE SVE I DA SE NE PREOPTERETITE SA ČITANJIMA PITAJTE SVEŠTENIKA I SVAKAKO JE DOBRO DA SE ISKRENO REČIMA VAŠIM MOLITE.ČINITE I DALJE DOBRA DELA I DOBRE PODVIGE SVIMA I SVAKOME,PO HRISTU I JEVANĐELJU LJUBITE I NEPRIJATELJE.VI I VAŠI UKUĆANI STE DOBRI LJUDI BOG JE POSLAO NA VAS OVA ISKUŠENJA DA VAS OSNAŽI I OJAČA U VERI,ALI I DA VAS NAUČI DA BOGA VOLITE VIŠE NEGO LJUDE.I NEMOJTE BITI BESNI NA SEBE ŠTO SU VAM ROĐACI I PRIJATELJI OKRENULU LEĐA I MNOGA ZLA UČINILI NEK VAM DOBAR PRIMER BUDE SVETI GRIGORIJE BOGOSLOV KOJI JE SVOG NEPRIJATELJA DRŽAO U KUĆI,SVI SVETI MUČENICI MOLILI SU SE ZA NEPRIJATELJE.AKO ŽELITE KAŽITE KOJA VAM JE KRSNA SLAVA PA ĆU SE JA VAŠOJ KRSNOJ SLAVI POMOLITI ZA VAS I VAŠE UKUĆANE.OD MENE TOLIKO PREPORUKA I SAVETA.BOG VAS BLAGOSLOVIO I SVAKO DOBRO DAO.

 • Molim za odgovor.Naime poznanica je imala simtome crne magije,zdravstvene tegobe I svadje sa muzem koje su se desavale samo kad udju u kucu.Bili pred razvodom.Potrazila je pomoc isceliteljke,zena koja se time bavi je vernica,redovno ide u crkvu,posti,pricescuje se.Tvrdi da joj je spasila brak I zdravlje I da su se posle njenih tretmana,stvari sredile u nekoliko narednih dana.Ko rukom odnesene.Pri tom ne naplacuje nista,ko koliko ostavi.Citajucu malo po forumu I samo crkvenu literature uocila sam da lose slie(demoni) deuluju I na ovaj nacin,da se javljau I kroz osobe koje su dobre I pobozne,da I njih na taj nacin zavedu.Ne znam da li je to moguce…Znam da ne valja ici po vracarama I gatarama ali icu u svrhu skidanja crne magije,pitam se ima li tu logike… I da li je ona na neki nacin u opasnosti,jer sam razumela da „demon“ trenutno pomaze pa se posle primiri I bude jos gore!Hvala svima na odgovorima.Takodje molim redakciju za neki savet I komentar od strane svestenog lica.Cudno je vreme,takvi su I ljudi I svega ima…

 • Poštovana Ena cela suština je data u tekstu. Ko misli da je pod dejstvom neke magije, bilo crne ili bele, jednostavno treba da radi u dogovoru sa svojim sveštenikom ono što je u ovom tekstu preporučeno.

  Postoje ljudi koji se ponašaju pobožno a rade okultne stvari, no mi ne treba da se njima bavimo, niti da tome pridajemo značaj. Na takve pojave treba ukazati i osuditi ih, ali treba shvatiti da nečastivom ništa nije sveto, a posebno da se predstavlja onim što nije i zavodi ljude na stranputicu. Toga je oduvek bilo.

  Budite vi revnosno pobožni i molite se za svoju prijateljicu, pa neka joj vaša molitva pomogne da razazna dobro od zla.

 • Pozz jelbovo sve deluje na ljude koji nisu krsteni? Inace ja nisam krsten jako bih volio da jesam ali trenutno nemam sredstava za to a roditelji kad su imali sredstva zanemarili su krstenje ja imam 19 godina nisam krsten takodje i moj brat 10 godina isto nije krsten…

 • Molim vas moja cerka zivi kod oca do pre dva meseca imali smo dobar odnos i cule tel i vidjale.Nakon toga maciha trazila pare od mene da joj placa i zabranila mi je da je cujem i vidjam.Sta da radim ..Tesko je i njima a i meni..

 • Detaljno sam procitala pismo pa so jedan mali dodatak ako moze vezano za maku bebu. Naime moj unuk star 10mjeseci nikako da spava noću mirno. Svakih pola sata pa i prije budi se place nervozan i uopce vise ne znamo sta da radimo. Kcerka odnosno majka mjegova ne moze vise da izdrzi neprospavane mocu. Molim savjet.

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280