Priroda na Dar

 

ULAGANJE KAPITALA I INVESTIRANJE U POSAO

Javni poziv za potencijalne ulagače i privatne investitore za ulaganje kapitala u kompaniju Priroda na Dar

 

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane investitore, fondove, pravna i privatna lica koja su spremna da ulože svoja sredstva i novčani kapital u našu zamisao i postojeću farmaceutsku firmu, da nam se jave. Poziv je upućen svim onima koji su zainteresovani da svoj novac ulože u parafarmaceutsku i farmaceutsku industriju i u zdravlje ljudi.

PnD - Oficijelni Logo SRB i ENG i boje novi

Mi smo do sada izvršili ispitivanja i formulaciju naših prirodnih preparata, istražili potrošače i tržište, promovisali se putem web-a, stekli poznatost i prepoznatljivost. Napravili smo strategiju za niz prirodnih i zdravih proizvoda, počev od kozmetike pa do hrane.

Već sada imamo upite od distributera iz svih zemalja regiona da se naši proizvodi plasiraju u okolnim zemljama. Potrošači svakodnevno pitaju kada ćemo da krenemo sa prodajom artikala. I sada je vreme da krenemo sa proizvodnjom i plasmanom.

Ne možemo sami. Tražimo partnera za finansiranje proizvodnje i prodaje. Verujemo u internacionalni uspeh našeg projekta.

Nacionalno blago Balkana

Prezentacija farmaceutske kompanije „Priroda na Dar“ i njene filosofije, misije, poslovne strategije i prikaz proizvoda

Seme

Koncept priče o lekovitom bilju Balkana i našoj tradiciji, koja predstavlja svojevrsno Nacionalno blago Balkana, koje još uvek nije predstavljeno svetu, nastalo je u timu naših mladih i uspešnih menadžera farmaceuta, lekara i ekonomista koji rade širom sveta.

Iako su neki od njih u Holandiji, Italiji, Švedskoj, Rusiji, Bosni i Srbiji, zajednička misao im je bila ljubav prema narodnoj tradiciji fitoterapije sa Balkanskih prostora.

Znali su da je naš prostor bogat i lekovitim divljim biljem i tradicionalnim preparatima koji vrede a koje svet uopšte ne poznaje. Čak i u samoj Srbiji su ljudi počeli da zaboravljaju na sopstveno nacionalno blago – mudrost tradicije i bogatstvo lekovitog bilja.

Zato su se svi oni okupili oko istog zadatka i cilja – promovisati nacionalno bogatstvo fitoterapije Srbije i Balkana svetu.

Koren

Istraživali smo i skupljali decenijama recepte i iskustva tradicionalne fitoterapija.

Učili smo i istraživali medicinu, farmaciju, menadžment i savremenu nauku. Spojili smo prošlost i sadašnjost kreirajući novu budućnost.

U čast i sećanje na naše bake i deke, da mi njihovo znanje prenesemo i našim unucima stvoren je koncept „Priroda na Dar“.

Stabljika

Okupili smo se na magičnoj planini Tari, u severozapadnoj Srbiji. Tu smo dobili blagoslov starih travarki i moćne snage prirode da se okrenemo izvorima zdravlja i tradiciji koja je zapostavljena.

U trojstvu neprekidnih polja lekovitog biljaka, čiste izvorske vode koja puni jezera i čistog neba punog mirisnog vazduha, doneta je odluka da se nakon više decenija ljubavi i stvaranja jedne vizije otpočne projekat Priroda na Dar.

Vama na Dar.

Cvet

Kada želite da svome detetu kupite najbolje za njega, shvatite da ima jako malo prirodnih preparata koje vaše dete zaslužuje.

Još je manji broj domaćih preparata koji su sačuvali narodnu mudrost u sebi, koji se nisu okrenuli savremenim farmaceutskim supstancama i sintetičkim podlogama.

A najmanji je broj onih preparata koji deluju efikasno i efektno.

Zato smo cvet, list i koren našeg lekovitog bilja upakovali u blagotvoran proizvod.

Plod

Naš ponos, naši proizvodi. Znanje, iskustvo i posvećenost.

Od Majke Priroda vama: Tinkture, Melem kreme, Gel kreme, Biljne kapsule, Čajevi, Sirupi, Hrana.

Priroda na Dar d.o.o.

Farmaceutska kompanija za proizvodnju i plasman prirodnih proizvoda

Omladinska 22 b, 11233 Ralja ‐ Beograd

 

Mobilni: +381  63 399 888

Mail:    [email protected]

 

www.prirodanadar.rs

http://www.facebook.com/priroda.na.dar

. . .