Redakcija Bloga

 

Mladi talenti koji se cene u svetu – Džeki Evanko

 

Džeki Ivenko je američka devojčica koja je svojim pevanjem stekla svetsku popularnost. Istinska mlada muzička zvezda. Skrenula je pažnju na sebe na takmičenjima mladih talenata, a kruna njene početničke karijere je bila drugo mesto na američkom takmičenju „Ja imam talenat“ gde je osvojila drugo mesto, sa jedva 10 godina starosti. Čućete njeno pevanje i bićete zapanjeni.

Ova ljupka devojčica zaista sjajno peva. Ima divan glas. I pleni svojom pojavom i neposrednim ponašanjem, šarmom i talentom. Nama je skrenula pažnju celokupnim pristupom i imidžom.

NJeno pevanje i njen glas, uz skromni i dostojanstveni nastup budi najbolje u ljudima i dočarava vrednost klasične muzike, svu lepotu i dubinu emocija koju ta muzika nosi u sebi. To je najveća brednost koju osetite dok Džeki peva i to vam ostane zauvek u pamćenju.

Iz tiih razloga ona je najmladja osoba u istoriji i na svetu koja je održala solistički koncert u Linkoln Centru u Njujorku u decembru 2011 godine.

Nadamo se da će se i u našim krajevima muzički producenti zainteresovati za domaće mlade talente koji lepo pevaju i izvode klasičnu i lepu muziku. I da će mediji početi da forsiraju takvu vrstu muzike kako bi se stvorila publika koja to voli i ceni. Ova zemlja zaslužuje da ima svoju Džeki i da se naša pametna i talentovana deca predstave svetu.

Zbog toga vam danas predstavljamo Džeki i njena izvodjenja.

Uživajte.

 

Jackie Evancho & Sarah Brightman „Time to Say Goodbye“ on America’s Got Talent FINALE

http://www.youtube.com/watch?v=1qecULT01iE

.

Jackie Evancho 1st Live Audition America’s Got Talent

.

Jackie Evancho stunning performance!! …in beautiful HD.

.