Sony PlayStation 4

PlayStation 4 – Dolazi nam novi Sony PS4

20.veljače Sony bi u New York-u trebao objaviti službene podatke o PlayStation 4 konzoli za 3D video igrice

 

Dolazi novi Sony playstation 4 za 3 d igrice PS4

Sony PlayStation 4 za 3D igrice dolazi! Prema pisanjima japanskih medija 20. Veljače, Sony bi trebao javnosti predstaviti novi Play Station 4. Trenutno internetom kruže razne glasine o ovoj najlegendarnijoj gaming konzoli. Najviše se priča kako će cijena biti oko 450 američkih dolara, te da bi se na tržištu mogao pojaviti krajem ove godine i da je Sony odlučio stati na kraj prodavanju rabljenih igrica za PlayStation.

Cijena PlayStation 4

Prodaja PlayStation 3 nije ostvarila željene rezultate na određenim područjima, zato su se čelni ljudi iz Sony odlučili da konzolu naprave što pristupačniju korisnicima, a profit traže od prodaje igrica. Prema glasinama cijena konzole PlayStation 4 u Americi bi trebala biti oko 450 dolara, dok bi kod nas se mogla kretati oko 550 dolara.

Tehničke Karakteristike PlayStation 4

Navodno bi konzolu Sony PlayStation 4 trebao pokretati AMD-ov tandem, 64-bitni procesor i grafička kartica koja bi trebala biti u stanju omogućiti rezoluciju 4096 x 2160, te igranje 3D igrica. Kontrolori ne bi trebali biti znatno izmijenjeni, dimenzije će zasigurno ostati iste, ali moguće je da tipke budu na touch.

Kompatibilnost Igrica za PlayStation 4 i 3

Kako bi Sony svoj profit vidi u prodaji igrica odlučili su zaustaviti preprodavanje igrica. Kada jednu igricu instalirate na jedan PSN račun, ona se više neće moći igrati na drugom PSN računu osim ako se nadoplati. Također bi trebali biti nezadovoljni i trenutni vlasnici PlayStation 3 koji neće moći igrati igrice sa PS3 na novom PS4.

PS4 – PlayStation 4 na Američkom i Japanskom tržištu bi se trebao pojaviti potkraj 2013. godine, dok bi u Europi mogao biti dostupan početkom iduće godine. Pošto su ovo sve samo glasine treba ih uzeti s određenom dozom rezerve. Preostaje nam da s nestrpljenjem iščekujemo 20. Veljače kada bi ove sve glasine trebale biti potvrđene od strane Sony-a.

Izvor:  http://www.ps3-headset.net/

. . .