Kako izgleda skijanje u Francuskoj – mesto Risoul Vars

Fotografije mesta i skijališta na francuskim Južnim Alpima. Pogledajte kako izgleda skijanje u Francuskoj

 

Slike su napravljene na skijalistu Risoul – Vars u južnom delu Francuskih Alpa. Skijanje u francuskim Alpima je fantastično, pogotovo u ovom mestu zbog obilja sunčanih dana, dugačkih staza i puno snega.

Dok je odabrana ekipa članova T.K. No Limits koja je krenula na skijanje uživala u lepom vremenu i lepim i nepreglednim predelima za skijanje,  vaš reporter – fotograf saradnik našao je i malo vremena da zabeleži neke zanimljive  trenutke. Jer skijanje u Francuskoj treba zabeležiti kamerom.

Odabrao sam i neke fotografije koje ću podeliti sa vama.U ovom delu ćete videti slike mesta i okolnog predela, a u sledećem foto prikazu ću dati fotografije samih staza, jer verujem da ko god hoće da doživi skijanje u Francuskoj njega zanimaju same ski staze.

Uživajte.

www.nolimits.rs

Galerija fotografija Južni Alpi i skijanje u Francuskoj

Skijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars sunce nad planinom

Skijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars ski putokaz i raskrsnicaSkijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars panorama AlpaSkijanje i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars vrhovi AlpaSkijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars žičaraSkijanje van staze i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars free staza kroz šumuSkijanje Francuska i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars motorne sanke parkingSkijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars hotel brvnaraSkijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars sumrak nad ski centromFrancuski Južni Alpi  Risoul Vars ski centar i zalazak sunca

 

. . .