Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Travel

Skijanje i ski staze u Francuskoj – slike sa skijanja

Kako izgledaju ski staze i skijanje u Južnoj Francuskoj

Galerija fotografija sa ski staze i zašto je savršeno skijanje u Francuskoj na južnim Alpima

 

Ako se pitate zašto svako ko voli da skija i ceni sebe ide u Francusku na skijanje i zimovanje, možda vam slike sa skijanja u mestu Risoul Var pomogne u sagledavanju skijačišta u Francuskoj. Preko 120 kilometara besprekorno uredjenih ski staza na kojima nema gužve, brze i savremene žičare na kojima nema dugog čekanja, lepo vreme, odlična infrastruktura i povoljne cene.

Šta skijašu više treba?

www.nolimits.rs

 

Skijanja u Francuskoj – slike sa ski staze

Skijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars _ski staze ogradaSkijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars _ raskrsnicaSkijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars _ski staze šumaSkijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars _žičaraSkijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars _ski staze neboSkijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars _ panoramaSkijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars _ski staze vrhSkijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars _ski staze odmorSkijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars _ski staze crvenaSkijanje u Francuskoj i Francuski Južni Alpi  Risoul Vars _putokaz

 

 

 

 

Ostavite komentar

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280