Najbolji filmovi i premijere koje nas očekuju ove godine

Saznajte kakav nas filmski repertoar i kakve top premijere očekuju 2013-2 godine

.

Koji nas najbolji filmovi premijerno očekuju ove godine - top premijere  najbolji filmovi ove godine

Volite li filmske premijere? Ako je sudeći po najavama velikih filmskih kuća u Srbiji, za sve ljubitelje Sedme umetnosti nastupa vreme pravog  uživanja.

Za polovinu aprila je najavljena projekcija domaćeg filma „S/Kidanje“, u režiji Koste Đorđevića. U filmsko ekipi su pored Nebojše Glogovca i Radoslava Milenkovića i Nikola Rakočević, Marko Janketić, Dragana Dabović, Srđan Miletić… Srž filma je ljubav prema pogrešnoj osobi, koja troje junaka spaja na neverovatan način… Ovaj film je svrstan u žanr romantične komedije. Neverovatne situacije u koje dospevaju glavni junaci će ih zbližiti onako kako niko od njih nije očekivao. Posvećen je svim zaljubljenim, a neshvaćenim osobama. Da li će se izboriti za svoju ljubav iako neko smatra da je ona pogrešna?

Vrlo brzo nakon ovog ostvarenja, zakazana je premijera kriminalističkog filma „Trans“, nastalog u Velikoj Britaniji. Filmsku ekipu predvodi Vinsent Kazel (Vincent Cassel), a režiju potpisuje Deni Bojl (Danny Boyle). U potragu za vrednom slikom, pored trgovca umetninama uključuje se i jedan hipnotizer… Da li će uspeti da je pronađu? Otkrijte od 25. aprila u beogradskim bioskopima.

A polovinom maja ljubitelje filma očekuje najnovija verzija čuvenog „Velikog Getsbija“. Filmsku ekipu predvodi Leonardo Di Kaprio. Još jedna, nadamo se uspešna adaptacija romana Skota Ficdžeralda.

Za najmlađe od 23. maja beogradski bioskopi nude animirani film „Čuvari tajnog kraljevstva“. Večita borba između dobra i zla, na najmoderniji način dočarana deci. U većini beogradskih bioskopa će biti sinhronizovane verzije ovog filma.

Treći deo svima dobro znanog „The Hangover“, odnosno „Mamurluka“ u srpske bioskope dolazi poslednjeg dana maja. Još jedna u nizu dobrih komedija. Šta će ovo puta krenuti nizbrdo? Režiju potpisuje Tod Filips (Todd Phillips), a filmsku ekipu pored ostalih čine: Bredli Kuper (Bredli Kuper), Ed Helms (Ed Helms), Džastin Barta (Justin Bartha)…

Za prave ljubitelje avanture već od 20. juna u beogradskim, a ubrzo i u bioskopima širom Srbije stiže „Čovek od čelika“. Ako ste se uželeli Kevina Kostnera (Kevin Costner), onda morate odgledati ovaj film. On u njemu igra Supermena, odnosno KlarkaKenta. Ali u ovoj priči, Kent je došao sa Kriptona na Zemlju i muči ga samo jedno pitanje: „Zbog čega sam ovde?“ Šta će Supermen uraditi? Da li će uspeti da nadvlada sile zla i postane pravi heroj? Da li će uspeti da zaštiti one ko0je voli i tako postane pravi heroj? Režiju potpisuje Zek Snajder (Zack Snyder), a filmsku ekipu pored Kostnera čine: Dajana Lejn (Diane Lane), Lorens Fišburn (Lorence Fishburne), Rasel Krou (Russell Crowe), Henri Kavil (Hanry Cavill) i mnogi drugi. Jasno je da je, ako je sudeći po glumačkoj ekipi, reč o pravog poslastici za ljubitelje Sedme umetnosti.

Za kraj godine, očekujte premijeru horor filma „Keri“. Glumačku ekipu čine: Džulijan Mur (Julianne Moore), Aleks Rasel (Alex Russell), Kloi Grejs Morec (Chloe Grace Moretz)… Okosnicu ove priče čini istoimeni roman Stivena Kinga, koji je dugo bio među najprodavanijima. Kada otkrije svoje, ne tako dobre moći, mlađana Keri počinje da maltretira i svoje vršnjake, ali i porodicu, a prvenstveno majku (Džulijan Mur) koja ju je dugo terorisala. Kako će se sve završiti po Keri? Otkrijte u ovom filmu na koji ćete morati da čekate do 28. novembra, kada je zakazana beogradska premijera.

Detaljniji pregled filmova i premijere u najavi možete pogledati ovde.