Kakav poklon izabrati za svoje voljene?

Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji kada niste znali što kupiti voljenoj osobi za poklon. Donosimo vam tri prijedloga s kojima ne možete pogriješiti.

.

Parfem kao poklon Acqua di Gio

Uskoro će rođendan vašim prijateljima, a vi ne znate što im kupiti? Odabir poklona zna biti pravi problem i nikako da se odlučite za neku stvarčicu, ne znate koliko će se to nekome svidjeti, je li to pravi stil za nju ili njega, nemojte očajavati. Odabrali smo par ideja za poklone koje bi vam mogle biti od koristi te su dobar izbor za većinu situacija.

Muškarci su sami po sebi dosta jednostavni te ih sigurno nećete obradovati ako im kupite nešto ekstravagantno i neobično, već će se sigurno pitat za šta to služi. Idealan poklon za muškarca je kvalitetna koloknjska voda, koju će netko znati cijeniti. Jedna od takvih kolonjskih voda je Aqua Rush od američke tvrtke Nautica, koja je stvorena za muškarca koji živi život punim plućima i uvijek je spreman za pustolovinu. Miris ove kolonjske vode potiče svakog muškarca na kretanje i uživanje u životu i upravo to ju čini idealnim poklonom za svaku prigodu. Više o kolonjskim vodama na Best Mens Colognes.

OPI-Nail-Polish-Storage-Case-300x261Šminka nije najbolji izbor za kupnju ženama jer većina žena ima svoje boje i već ispitanu šminku koja je najbolja za njenu kožu, no kovčeg za šminku je već nešto drugo. Jedan on korisnijih poklona je OPI kožni kovčeg za šminku za sigurno i jednostavno transportiranje ili samo spremanje šminke.  OPI je poznata marka iz Kalifornije koja se bavi proivzvodima za njegu i dizajnirali su ovaj crni kovčeg specijalno za transportiranje lakova za nokte, ruževa i ostale šminke. Kao idealan poklon, ovaj kovčeg zrači elegancijom i stilom te će oduševiti svaku ženu. Više o ovoj temi na Nails Polish Organizer

BlackMickeyMousewatch-300x150Kako bi djeci pokazali da se može učiti i kroz igru i zabavu tu je ručni sat s likom Mickey Mouse-a, koji pomaže djeci naučiti na sat. Mickey Mouse rukama pokazuje koliko je sati, te mu jedna ruka pokazuje minute, a druga sate. Na svakoj ruci piše što pokazuje tako da je djetetu lakše zapamtiti koja kazaljka je za minute, a koja za sate. Brojevi na satu su u dva kruga, onaj unutarnji je za sate te ima brojeve od 1 do 12, a onaj vanjski pokazuje minute te ima brojeve od 5 do 60, i to svakih 5 brojeva za lakše povezivanje i učenje na sat. Više o Mickey Mouse satovima na Mickey Watch